Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kiz catlatma artik :roflol:

temem sende bekle:kedi:
cicim hade programa yardım elini uzat ben videoyu pc ye indirmedimaklinialirimsmile

özelime bekliyomm yaz hadii çıldırıcaaaammmmmmdelikafadulden
sen arama zaten nan
kanka özelime bekliyorum yaz çabuk meraklardayımm ohaoldumsmile
tamam yazcam o kadar komik degil be duygularımla oynamaeyvahedigeldismile
yazıyorum şimdi:1ninca: nüüçün ben arayamıyorumlaelaelaelaelae
ararsam telefon kafamda kırılabilir:roflol:

beklemedeyimmm:içelim:

leydim sizin bu işte kesinleşse artık bacım ya sen ilk fırsatta istediğini söyle bakalım ne diyecek adım atan sen ol bişey olmaz kuzummolumunekankayizsmile
ke$ke canim ya daha kolay olcak bu bekleme , arayabilcem istedigimde felan :kedi:
hele bi haftasonu olsunda bi gelsin bekledigimi merak ettigimi felan sölicem bakalim in$allah redetmez eyvahedigeldismile

cicim sen hala burdamısın özeline gec cabıkkkkkkaydirigubbakcemile

tamam kuzum da bu ben sana özelden anlattim ya kiz programi onu sen indirdinmi ? ordan da videoyu direk indirmeden mp3 yapabilyiosun bildigim kadariyla sempatiksalakcinni

leydimm inşş olumlu şeyler olur cnmm bende merak ediyorum valla olumunekankayizsmile
in$allah didemcim tesekkür ederim güzel dileklerin icin opuyorumnanaktan
ben biraz belli edicem niyetimi , numarasini da isticem arada böyle uzun süre görü$emeyince merak ediyorum derim
verirse de zaten hep ararim :) , ama korkuyourm da terslenip rededilmekten hadi vermezse olumsuz konu$ursa diye :kedi:

ho$geldin burcum nasilsin opuyorumnanaktan

Periiiiiiiiim özeline bak canim

burcu hoşgeldin iyisin dimiolumunekankayizsmile
leyidcim sen belli et niyetini bence hayır demiyecek numarasınıda al arada ararsın aranız iyiden iyiye bağlanır bu şekilde kuzummmolumunekankayizsmile

bence hiç korkma tatlımm öyle bir tepki vericeğini hiç mi hiç sanmıyorum onların en çok istediği şeylerden biri değil mi zaten bir "tanıdık" ..

burcu hoşgeldin iyisin dimiolumunekankayizsmile
leyidcim sen belli et niyetini bence hayır demiyecek numarasınıda al arada ararsın aranız iyiden iyiye bağlanır bu şekilde kuzummmolumunekankayizsmile
in$allah güzelim :Saruboceq:
bende inaniyorum aradikca ali$iriz birbirimize yine baglaniriz diye ama i$te numarayi almak var cok fazla kaptirdim ben kendimi $imdi numarayi vermek istemezse cok büyük hayal kirikligi ya$arim :1no2: haftasonu olsun da bi hayirlisiyla bütün olumlu olumsuz geli$meleri payla$icam burda

bence hiç korkma tatlımm öyle bir tepki vericeğini hiç mi hiç sanmıyorum onların en çok istediği şeylerden biri değil mi zaten bir "tanıdık" ..
in$allah incim in$allah opuyorumnanaktan cok sagol canim ben üstüme dü$eni yapicam ya bakalim kar$iligi ne olucak

kızlar bişey sorcam size acemi birlikte arayabiliomusunuz?ben daha hiç aramadım hep o arıo ama merak ediom..
canim ben arami$tim acemilikte

selam guzeller nasılsınız??

yaa ben bugun ilk defa ınternetten alısverıs yaptım..umarım pişman olmam
selam nefesim ho$geldin opuyorumnanaktan
in$allah pi$man olmazsin canim , bende bi kac kez yaptim netten ali$veri$ sorunsuz gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…