- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.281
kiz catlatma artik :roflol:
özelime bekliyomm yaz hadii çıldırıcaaaammmmmmdelikafadulden
sen arama zaten nan
tamam yazcam o kadar komik degil be duygularımla oynamaeyvahedigeldismilekanka özelime bekliyorum yaz çabuk meraklardayımm ohaoldumsmile
temem sende bekle:kedi:
cicim hade programa yardım elini uzat ben videoyu pc ye indirmedimaklinialirimsmile
tamam yazcam o kadar komik degil be duygularımla oynamaeyvahedigeldismile
yazıyorum şimdi:1ninca: nüüçün ben arayamıyorumlaelaelaelaelae
ararsam telefon kafamda kırılabilir:roflol:
ke$ke canim ya daha kolay olcak bu bekleme , arayabilcem istedigimde felan :kedi:leydim sizin bu işte kesinleşse artık bacım ya sen ilk fırsatta istediğini söyle bakalım ne diyecek adım atan sen ol bişey olmaz kuzummolumunekankayizsmile
temem sende bekle:kedi:
cicim hade programa yardım elini uzat ben videoyu pc ye indirmedimaklinialirimsmile
tamam yazcam o kadar komik degil be duygularımla oynamaeyvahedigeldismile
yazıyorum şimdi:1ninca: nüüçün ben arayamıyorumlaelaelaelaelae
ararsam telefon kafamda kırılabilir:roflol:
cicim sen hala burdamısın özeline gec cabıkkkkkkaydirigubbakcemile
ya indirdim ama kullanmayı beceremedim tuhaf şeyler cıktı be ya:a015:
hmm bi 5 dk bekle ben arayim bi nette olurmu kuzum
olur tatlımkaydirigubbakcemile5
in$allah didemcim tesekkür ederim güzel dileklerin icin opuyorumnanaktanleydimm inşş olumlu şeyler olur cnmm bende merak ediyorum valla olumunekankayizsmile
ho$geldin burcum nasilsin opuyorumnanaktanben geldim:)
bence hiç korkma tatlımm öyle bir tepki vericeğini hiç mi hiç sanmıyorum onların en çok istediği şeylerden biri değil mi zaten bir "tanıdık" ..in$allah didemcim tesekkür ederim güzel dileklerin icin opuyorumnanaktan
ben biraz belli edicem niyetimi , numarasini da isticem arada böyle uzun süre görü$emeyince merak ediyorum derim
verirse de zaten hep ararim :) , ama korkuyourm da terslenip rededilmekten hadi vermezse olumsuz konu$ursa diye :kedi:
selam guzeller nasılsınız??
yaa ben bugun ilk defa ınternetten alısverıs yaptım..umarım pişman olmam
in$allah güzelim :Saruboceq:burcu hoşgeldin iyisin dimiolumunekankayizsmile
leyidcim sen belli et niyetini bence hayır demiyecek numarasınıda al arada ararsın aranız iyiden iyiye bağlanır bu şekilde kuzummmolumunekankayizsmile
in$allah incim in$allah opuyorumnanaktan cok sagol canim ben üstüme dü$eni yapicam ya bakalim kar$iligi ne olucakbence hiç korkma tatlımm öyle bir tepki vericeğini hiç mi hiç sanmıyorum onların en çok istediği şeylerden biri değil mi zaten bir "tanıdık" ..
canim ben arami$tim acemiliktekızlar bişey sorcam size acemi birlikte arayabiliomusunuz?ben daha hiç aramadım hep o arıo ama merak ediom..
selam nefesim ho$geldin opuyorumnanaktanselam guzeller nasılsınız??
yaa ben bugun ilk defa ınternetten alısverıs yaptım..umarım pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?