Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum cnmolumunekankayizsmile
dünde biz aşkımla konuştuk komutanın yanına gidicem işlerim bitsin arıcam dedi ben tabi dayanamadım aradım askeriyeyi çocuğun teki çıktı şuan yok komutanın yanında dedi daha sonra yeniden aradım yine aynı çocuk çıktı bende komutanın yanındamı falan dedim evet gelince arattırıyımmı dedi geç oldu uyusun dedim...sonra benimki aradı sen niye muhabbete giriyosun ordamı değilmi diye sor niye muhabbeti uzatıyosun diye fırçayı kaydı bi güzellbilmiyorumkismile
bende tamam aşkım özür dilerim aşkım bi daha olmaz aşkım :roflol:
nolcak sanki yedimi çocuk beniakannehir

ben de bi kere benimki sandım açan kişiye hayatım dediydimm tabi tel çekmediği için çocuk tam anlamadı ya anlasaydı sonra benmkinedeseydii.. haberi yok benmkinin sölemem dee eyvahedigeldismile

yok canım yanlış anlamam merak etme yerimseniben zaten bende çok umutlanmıorum ama ister istemez içimde bişiler oluo:)allahın izniyle gelsinlerde ne kadar yaptıgı çokta önemli degil aslında.
in$allah olur canim da cümleten kurtuluruz kaydirigubbakcemile2
aslinda orasi da öyle canim sag salim gelsinlerde :Saruboceq:

slm kıslarrrkaydirigubbakcemile2
selam didemcim ho$geldin a.s.
koymu$un yine tatli resmini avatara

ladyyyyyy duy sesimi bilgisayarımda yüklü degil-tatlicadiarzu-
periiiim 30 saniye sonra özeline bak delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kizlar bi alemsiniz ya
ben acemilikte arami$tim , ilk aradigimda tabi bende acemiyim baya askerlikle ilgili pek bilgim yok
aradim benimkini soruyorum cikti nöbetci i$te , $uan yat ictimasinda felan diyo ben anlamiyorum tabi sempatiksalakcinni bi cagirabilirmisiniz felan dedim
cocuk da $uan imkani yok bacim yatiyo anla dedi ertesi gün arami$tim :lepi:

:roflol::roflol::roflol:
leydimm benimki döver valla eğer ters bişey söyleyen olsun çok fena korkuyom :çok üzgünüm:sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
leydimm benimki döver valla eğer ters bişey söyleyen olsun çok fena korkuyom :çok üzgünüm:sempatiksalakcinni

haberi olmadiki :lepi: kendi rezilligimden bahsetmedim ona kaydirigubbakcemile3

1 haftada aradim ula$amadim sonunda konu$unca dedim 5 gündür deli oldum hic mi telefon bo$ kalmiyo orda diye
yanindaki nöbetci ye $akasina kiziyodu nöbetci bi saatten a$aga konu$muyoki askerler napsin diye kaydirigubbakcemile3 nöbetciye demi$ti yalniz birakin bizi $imdi 5 günün acisini cikarcaz diye
tabi ben havalarda ucuyodum bunu duyunca :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…