- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.301
kızlar bişey sorcam size acemi birlikte arayabiliomusunuz?ben daha hiç aramadım hep o arıo ama merak ediom..
ne kadar süre sonra aramıştın ?daha benim 1 hafta oldu?çok az oldu yaniin$allah güzelim :Saruboceq:
bende inaniyorum aradikca ali$iriz birbirimize yine baglaniriz diye ama i$te numarayi almak var cok fazla kaptirdim ben kendimi $imdi numarayi vermek istemezse cok büyük hayal kirikligi ya$arim :1no2: haftasonu olsun da bi hayirlisiyla bütün olumlu olumsuz geli$meleri payla$icam burda
in$allah incim in$allah opuyorumnanaktan cok sagol canim ben üstüme dü$eni yapicam ya bakalim kar$iligi ne olucak
canim ben arami$tim acemilikte
selam nefesim ho$geldin opuyorumnanaktan
in$allah pi$man olmazsin canim , bende bi kac kez yaptim netten ali$veri$ sorunsuz gecti
kızlar bişey sorcam size acemi birlikte arayabiliomusunuz?ben daha hiç aramadım hep o arıo ama merak ediom..
ne kadar süre sonra aramıştın ?daha benim 1 hafta oldu?çok az oldu yani
nişanlımda acemi birliğindeyken sizin gibiydik..nişanlım arardı hep..
selam cnma.s.
ben hiç yapmadım ama yapan çok pişman olmazsın sanmam çeyizmi aldın?
in$allah güzelim :Saruboceq:
bende inaniyorum aradikca ali$iriz birbirimize yine baglaniriz diye ama i$te numarayi almak var cok fazla kaptirdim ben kendimi $imdi numarayi vermek istemezse cok büyük hayal kirikligi ya$arim :1no2: haftasonu olsun da bi hayirlisiyla bütün olumlu olumsuz geli$meleri payla$icam burda
in$allah incim in$allah opuyorumnanaktan cok sagol canim ben üstüme dü$eni yapicam ya bakalim kar$iligi ne olucak
canim ben arami$tim acemilikte
selam nefesim ho$geldin opuyorumnanaktan
in$allah pi$man olmazsin canim , bende bi kac kez yaptim netten ali$veri$ sorunsuz gecti
gıcıkk sevgilim
işlerini halettirdi bana içtimaya gidiyorum dedi yaa uyusss kaydirigubbakcemile
ewet hep o arıo..ama bazen bende onun sesini duymak istiorum 2 dk bile olsa ama aramadım daha
yok canım mudonun pantolonunu aldım nişanlıma..gercı normal bedenıyle uyar mı uymaz mı dıye baya bı dusundum akannehir
zaten kredı kartımın lımıtı azalmıstı onunla aldım o bakımdan sorun cıkacagını sanmıyorum..ama gormeden alınca bıraz kafasında sorun oluomus ınsanın onu farkettım alısmısım gorerek dokunarak almaya lülülülülülü
yok canım mudonun pantolonunu aldım nişanlıma..gercı normal bedenıyle uyar mı uymaz mı dıye baya bı dusundum akannehir
zaten kredı kartımın lımıtı azalmıstı onunla aldım o bakımdan sorun cıkacagını sanmıyorum..ama gormeden alınca bıraz kafasında sorun oluomus ınsanın onu farkettım alısmısım gorerek dokunarak almaya lülülülülülü
erkek milleti i$te ya :1rolleyes:
ben netten defalrca alışveriş yaptım kızlarr
güvenilir bir yerse sorun olmaz..
anladim canim , evet net üzeri rahat oluyo hic gezmeden alisverisini yapiyosun ama bu da var tabi
in$allah istedigin giibi cikar canim yerimseniben
aşkım şuna bakarmısın bunu yaparmısın dedii telde bekledi beni tmm aşkım yaptım oldu bitti dedim şimdi içtimaya gidiorum gelince ararım dedii :mymeka:
gelsin gelsinn keseyim cezasını guclubacismile
Selam kizlar,
Ben geldim.. nasilsiniz??
Bayadir ugramadim buraya.. Askimla dün Bodrumdan döndüm..
Su an gene istanbuldayiz.. pazar günü gene gidiyor askere malesef...
Iznimiz süper geciyooo.. Sizleri cok özledimmm
kendımı cok yalnız hıssedıyorum...
Selam kizlar,
Ben geldim.. nasilsiniz??
Bayadir ugramadim buraya.. Askimla dün Bodrumdan döndüm..
Su an gene istanbuldayiz.. pazar günü gene gidiyor askere malesef...
Iznimiz süper geciyooo.. Sizleri cok özledimmm
Ohhh tabiki canim.. Izin bittiginde gene aranizda olucammmm buyrunnnnnnnnngel soru yagmuruna tutayım sen babykemsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?