- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.401
canım ilk duyduğunun verdiği kızgınlıok hayal kırıklığı hemen geçmez kolay değil tabi ama sana diyebileceğim tek şey var biliyosun benim kocamda doğuda komando özel harekat sürekli dağlarda çatışmada operasyonda diyeceğim tek şey eğer vakti geldiyse nerde olursa olsun bişi olacaksa engel olamazsın koynundada olsa olacağı varsa olur .doğusu batısı yok canım batıdada olabilir.ecel geldiyse kapımıza geri dönüşü yok mekan farketmiyor bunu anla önce bunu düşünerek doğuya çıktı diye üzülme.biliyorum doğuda askerlik yapmakta asker yolu beklemekte çok zor vede çok sıkıntılı oluyor insanı korkutuyo ama dediğimi düşün vede yıpratma kendini dayanmak zorundasın beklemek için söz verdinse eğer dimdik durmalısın askerinin morale ihtiyacı var ona güç vermn için seninde güçlü olman lazım ve sakın unutma biz hep burdayız en zor gününde dertlenip bunaldığında bize anlatırsan dinleriz vede seni en iyi biz anlarız çünkü bizde aynı derdi çekiyoruz başkası bilmez halimizi anlamazlar hep burda ol bizimle kal eminimki daha kolay geçecektir senin için çünkü bizim için öyle.inşallah kazasız belasız sağsalim gitsin gelsin canım.inşallah doğan güneş dediğin günleri beraber görücez seni seviyoruz opuyorumnanaktan:teselli:
işte bu kadar,yaşayan daha iyi bilir canım çok güzel anlatmışsın
ya rep vermeye uğraşıyorum bi sana veremiyorum anlamadım gitti
iyi geceler canımopuyorumnanaktan
bu son 2 gündür çok yorucuydu arkadaşlar annem cuma günü amelyat oldu çok şükürler olsun iyi şimdi eve geldik.ama hastane çok zor allah kimseyi düşürmesin orasızda etmesin:Saruboceq:
oraya sağlam gidenbile psikolojik olarak hasta oluyokaydirigubbakcemile3
neyse çok şükür evimize geldik ve ben çok yorgunum doğru dürüst uyumadım bile ben bugün erkenden yatmayı planlıyordum fakat sizlere uğramadan edemedim hepinizi çok seviyorum ve özlüyorum olmadığım zaman alıştım artık yaa sizezemuszemus
merhabalar
safak 436 senağlama ustabirligide sirnak silopi cikti
evt cani ya ne uyku ne bisey kaldi daha gitmeden. moon_610 arkadasimdan hber bekliourm insallah ayni yere giderde birlikten disari cikmaz ayni yermi ondan msg bekliyorum sabirsizlikla bakalim
safak 435 kizlar. hilalcim senin sayende cogu korkum gitti artik geriye kalan tum askerlerimiz icin dua etmek ve sabretmek.
ebuş81- N€RGİS- BalpareM- umudayolculuk01- gamzegazel hepinize mesajlariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim kizlar.
ne var bizimde 88 kaldııı haftaya bizde plaklardayız havamı atıyonnn haspammmm :dilcikar:kendipopoma tepük vurucammm.nazar değmesin özlemim kazasız bitirip gelsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?