Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

celp dönemi dışında askere gitmek mümkün kızlar.

bnm aşkım 88/4 dk gitti
celp dönemi dışında giderse devre kaybı oluyor yani kendi devresi olmuyor
ama kendi celp döneminin geçmesi gerekiyor önce dk gitmesi için

:gitme:
canım benım ya umarım ii haberler alırsın
allah korusun sevdıgını ve tum askerlerımızı

amin bitanem. sizlerin olmasi gercekten cok guzel burda benm gibi bekleyenlerle konusmak veya okumak insani gercekten rahatlatiyor,iyiki varsiniz :1hug:buaarada bugun cok yorgunum artik daha fazla dayanamicam kendinize iyi bakin iyigeceler hepiniize

evt cani ya ne uyku ne bisey kaldi daha gitmeden. moon arkadasimdan hber bekliourm insallah ayni yere giderde birlikten disari cikmaz ayni yermi ondan msg bekliyorum sabirsizlikla bakalim

canım inşallah
gönlünü ferah tut olur mu
şimdi tedirginsin çok da haklısın ama bi gitsin yerleşsin bakalım belki de hiç düşündüğün gibi olmayacak
şırnakta çarşı olmuyo ama telefon açısından daha rahat olabilir
ne zaman geliyo canım

evt cani ya ne uyku ne bisey kaldi daha gitmeden. moon arkadasimdan hber bekliourm insallah ayni yere giderde birlikten disari cikmaz ayni yermi ondan msg bekliyorum sabirsizlikla bakalim

canım ilk duyduğunun verdiği kızgınlıok hayal kırıklığı hemen geçmez kolay değil tabi ama sana diyebileceğim tek şey var biliyosun benim kocamda doğuda komando özel harekat sürekli dağlarda çatışmada operasyonda diyeceğim tek şey eğer vakti geldiyse nerde olursa olsun bişi olacaksa engel olamazsın koynundada olsa olacağı varsa olur .doğusu batısı yok canım batıdada olabilir.ecel geldiyse kapımıza geri dönüşü yok mekan farketmiyor bunu anla önce bunu düşünerek doğuya çıktı diye üzülme.biliyorum doğuda askerlik yapmakta asker yolu beklemekte çok zor vede çok sıkıntılı oluyor insanı korkutuyo ama dediğimi düşün vede yıpratma kendini dayanmak zorundasın beklemek için söz verdinse eğer dimdik durmalısın askerinin morale ihtiyacı var ona güç vermn için seninde güçlü olman lazım ve sakın unutma biz hep burdayız en zor gününde dertlenip bunaldığında bize anlatırsan dinleriz vede seni en iyi biz anlarız çünkü bizde aynı derdi çekiyoruz başkası bilmez halimizi anlamazlar hep burda ol bizimle kal eminimki daha kolay geçecektir senin için çünkü bizim için öyle.inşallah kazasız belasız sağsalim gitsin gelsin canım.inşallah doğan güneş dediğin günleri beraber görücez seni seviyoruz opuyorumnanaktan:teselli:

cok tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin. evet biliyorum onunda morale ihtiyaci var onu olumsuz etkilemem lazim cunku orda daha acemilikte bile cok etkilenmis psikolojisi sifir onunda herkes olumsuz etkilemis onu bende teselli etmeye calisyorum ama nekadar ise yario bilmiorum cok saol destegin icin bnde vaktim oldukca hep bu topicteyim bundan sonra. opuyorumnanaktan iyigeceler hepinize

dediklerimi iyice sok aklına olacakla öleceğe çare yok önüne geçilmez bunu unutma biliyorum biraz sert yazıyorum yani sanki destek vermiyormuşum gibi oluyo.kırıyorsam kusura bakma nolur ama inanki senin iyiliğin için gerçek neyse onu yazarım ben asla kimseyi avutmam senide avutmuyorum onun için.avutmuyorum çünkü ayakta durmayı güçlü olmayı öğrenmen lazım.birileri beni avutacak die beklememelisin.senin iyiliğin için bu şekilde yazıyorum umarım yanlış anlamıyorsundur beni.şimdi uyu bence hatta varsa bi sakinleştirici falan al uyu düşünme uyumazsan düşünür durur kendini üzersin.en iyisi uyu vede sabaha kadarda olsa unut herşeyi.sabahta daha sakin olursun eminimki.beni yanlış anlama nolur kırmak için yazmadım hiç bişeyi benim desteğimde böyle canım ne demek istediğmi anlarsın umarım.seni seviyoruz gerçektende laf olsun diye söylemiyorum.dikkat et kendine opuyorumnanaktan

8-9u gibi izmirde olcakmis canim. insallh ole olur

canım benimki de mardinde kızıltepeye bağlı bi karakolda,mardin şırnakla yan yana
gidene kadar hep kötü şeyler düşündüm ister istemez
elinde değil senin de anlıyorum,bi gitsin biraz zaman geçsin içindeki korkular az da olsa hafiflicek,alışıcaksın.bizim askerlerimiz çok güçlü dualarımızla ordalar
çok düşünmemeye çalış izninizi güzel geçirin olur mu
gerisi de gelicek paylaşırız burda hep birlikte canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…