- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.381
kızlar bişi sorcam ya bilginiz var mı celp dönemi dışında askere gitmek mümkün müdür?
geçmiş olsun ebuşum
celp dönemi dışında askere gitmek mümkün kızlar.
bnm aşkım 88/4 dk gitti
celp dönemi dışında giderse devre kaybı oluyor yani kendi devresi olmuyor
ama kendi celp döneminin geçmesi gerekiyor önce dk gitmesi için
sağolasın balım iyidir işte ağrı felan oluyo arada ama genel olarak iyi çok şükür
celp dönemi dışında sanmıyorum tatlım ama bende pek bilemicem
ben çıkıyorum kıscelerrr kendinize i davranın öptüm sizi...
merhabalar
safak 436 senağlama ustabirligide sirnak silopi cikti
hoşgeldin canıma.s.
moralin kötü hala di mi:teselli:
evt cani ya ne uyku ne bisey kaldi daha gitmeden. moon arkadasimdan hber bekliourm insallah ayni yere giderde birlikten disari cikmaz ayni yermi ondan msg bekliyorum sabirsizlikla bakalim
canım benım ya umarım ii haberler alırsın
allah korusun sevdıgını ve tum askerlerımızı
evt cani ya ne uyku ne bisey kaldi daha gitmeden. moon arkadasimdan hber bekliourm insallah ayni yere giderde birlikten disari cikmaz ayni yermi ondan msg bekliyorum sabirsizlikla bakalim
canım inşallah
gönlünü ferah tut olur mu
şimdi tedirginsin çok da haklısın ama bi gitsin yerleşsin bakalım belki de hiç düşündüğün gibi olmayacak
şırnakta çarşı olmuyo ama telefon açısından daha rahat olabilir
ne zaman geliyo canım
canım ilk duyduğunun verdiği kızgınlıok hayal kırıklığı hemen geçmez kolay değil tabi ama sana diyebileceğim tek şey var biliyosun benim kocamda doğuda komando özel harekat sürekli dağlarda çatışmada operasyonda diyeceğim tek şey eğer vakti geldiyse nerde olursa olsun bişi olacaksa engel olamazsın koynundada olsa olacağı varsa olur .doğusu batısı yok canım batıdada olabilir.ecel geldiyse kapımıza geri dönüşü yok mekan farketmiyor bunu anla önce bunu düşünerek doğuya çıktı diye üzülme.biliyorum doğuda askerlik yapmakta asker yolu beklemekte çok zor vede çok sıkıntılı oluyor insanı korkutuyo ama dediğimi düşün vede yıpratma kendini dayanmak zorundasın beklemek için söz verdinse eğer dimdik durmalısın askerinin morale ihtiyacı var ona güç vermn için seninde güçlü olman lazım ve sakın unutma biz hep burdayız en zor gününde dertlenip bunaldığında bize anlatırsan dinleriz vede seni en iyi biz anlarız çünkü bizde aynı derdi çekiyoruz başkası bilmez halimizi anlamazlar hep burda ol bizimle kal eminimki daha kolay geçecektir senin için çünkü bizim için öyle.inşallah kazasız belasız sağsalim gitsin gelsin canım.inşallah doğan güneş dediğin günleri beraber görücez seni seviyoruz opuyorumnanaktan:teselli:
cok tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin. evet biliyorum onunda morale ihtiyaci var onu olumsuz etkilemem lazim cunku orda daha acemilikte bile cok etkilenmis psikolojisi sifir onunda herkes olumsuz etkilemis onu bende teselli etmeye calisyorum ama nekadar ise yario bilmiorum cok saol destegin icin bnde vaktim oldukca hep bu topicteyim bundan sonra. opuyorumnanaktan iyigeceler hepinize
8-9u gibi izmirde olcakmis canim. insallh ole olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?