Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öffff beni gene geberttin valla gamzeeem yaw:sinifsinif:
kızım aynı benim içimden geçenleri söylüyorsun yaaakaydirigubbakcemile5
inşallh kısa zamanda sende bende tüm bekleyenlerde kavuşuruz gülüm:Saruboceq:

yarın iş başlıyor kızlar ne olur bana dua edin çünki artık uzun soluklu bir iş istiyorum askerim gelene kadar en azından çalışmak istiyom.inşallah bir sorun çıkmaz rabbim
bugün mektup yazdım askerime içinede 2 tane resim koydum çekildiğimiz morel olur diye yarın erkenden onu göndericem kısmetse çok heyecanlıyım
hepinizi çok seviyomalkisalkisalkis

hayırlısı olsun cnm hem zamanda cabuk gecer hadi bakalım:)))

Şafak 62 " Tunceli "

Son TEZKERECİ :kedi:

İran Sınırı!!

dayanamıyorummmm:gitme:
dün eniştemi havaalanından almaya gittik
baktım şöyle bi etrafıma sevgilsini karşılayan biri vardı
sanırım askerdi çocuk. saçları kısaydı filanmafoldumben
öldüüm o sahneyi görmez olaydım ben yaa
nerdesin aşkım yaaa gel artık
özledimsenağlamasenağlama

allahıun cezası mause çalışmıyo tamamen takıldı kaldı yaa deli etti beni şimdide klavyenin bi tuşu varya hani mause gidi kullanılıyo onunla yazmaya çalışıyrum ama bu kadar oluyo walla ebuş giremiyom yaaa burdayım ama olmuyo işte kırıcam bu aleti yaaa offffffffffffffffffff offffffffffffffffff sinirden uyku da gelmiyoo deli olucamm yaaaakusura bakmayın artıkın kızlarr öptüm hepinizide iyi geceler

hayirlisi olsun canim umarim hersey istedigin gibi gider.
safak 434 acemiligini bitmesine yani gormeme 1 haftadan daha az :dance:

deli olmamak elde değil yaaa nete giremiyorum kafeden yazıyorum mause çalıuşmıyo başka taktım oda çalışmıyo pcyi servise götürücem bakıcaklar sinir geldi sizi özlüyorum yaaaaaa offffffffffff

şafak 87

selam hatunlarropuyorumnanaktan
şafak........290
bi uyusam uyansam aralık gelmiş olsa,ben de karşılasam aşkımımafoldumben

ebuş işin hayırlı olsun canım,akşam yazarsın ilk gününün nasıl geçtiğini olur mu
carpatia çok sevindim bak mehtabın yaklaştı,doya doya vakit geçirin bi güzelll:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…