- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.461
Ben gittim tatlımmm sorabilrsin banaa
gozdecim seninki aradimi geldimi egitimden
Dağa cıkmdlr tatlm araıo her gun
merhabalar kizlarrrrrrrrrrrrrrnasilsinizzzzzz askimla konustumda geliorum herkes hastaymis orda grip salgini varmis ins askim hasta olmaz:ecrin_bebek:
Pufidiğm çağlargılın dukanları falan var caglar olmadından kayınpederım bakıor yemıne gtcez ama gunu bırlk dönme ıhtımallerı de varevcıyata nasıl cıkartılıyor evcıyata cıkrtp onlr dönse ben kalabılırm ama nasıl olucak
İnş olmaz cnm ya
mehtap sadece 8:asigim::sm_cool:
sonra tatil bizi beklerr:1rolleyes:
mehtap sadece 8:asigim::sm_cool:
sonra tatil bizi beklerr:1rolleyes:
Canım evciyata çıkabilmek için kim çıkarıcaksa yemin töreninden sonra gidip izin alıyorlar o esnada orda bir adres veriyorlar mesela il merkez jandarma. O adrese ertesi gün babasıyla beraber gidip imza atması gerekiyor. Bu şekilde oluyor tatlım yani onların gidip senin kalman olmaz çünkü kim çıkardıysa onun imzası lazım ertesi gün bitanem
yok canim zaten aramiyodu da askerdeki eski sevgilim, carsi ya cikinca görüsüyoduk , carsisi da gecen hafta iptal olmustu 2 hafta haber alamdim yani senağlama onun etkisi varAklına kötü şeyler getirme canım. Çok yoğun oluyolar bazen fırsat bulamıyodur.
pufidigim sagol aramasina aramz zaten de insallah carsiya cikar da görüsürz insallah hersey de istedigim gibi gecer bu önemli senağlamaLadym hislerim çok kuvvetlidir sadece 1 gün sabret. Cumartasi günü kesinlikle aricak bitanem. Böyle hissediyorum ben şiddetle. cumartesiyi bekle canımm
insallah canim cok sagl :Saruboceq:cnm uzulme bukadr bekledin sabrettin allah mukafatini mutlaka verir mrk etmeopuyorumnanaktan
nekdar guzelll allahim biran once kavusmak nasip etsinnopuyorumnanaktan
:lepi::lepi: süper
Hımm anladım tatlım cuma gunu yemın cuma gecesı ve cumartesı gecesımı kalablıorz
Tatlım biz cumadan gidip pazartesi teslim etmiştik askerimi. 31 ağustos nedeniyle pazatesi gününü de verdiler. Muhtemelen pazara kadar izin verirler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?