Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

susu_m burasi harika ya :1shok:

ho$geldin canim , noldu varmi bi geli$me CADIARZU

h.b canım bigelişme yok canım aynı ARAMADIII yine..annesi msj atmıştı bana bende sordum demiştimya akşama doğru cvp attı.onlarıda en son pazrtesi günü akşam aramış..ozamandan beri aramıyo dedi.beni pazar akşamı aramıştı en son.pztsi annesini aramış beni aramadı.kadın takma kafana gel konuşalım dedi..bilemiyorum kızlar aramadı bugünde yani..

Tatlım kımı arkadasın kı mesela cuma gunu ewcıyata cıkrtmslar cumrtesı ımza atmslr sadece ıns ole olur kayınvalıdemlerde 1 gun kalırlar.Keşke nişanlı olanalra bari ızın verseler ewcıyata.

Keşke canım çok saçma bencede ama elimizden bişey gelmiyor. Biz cumartesi pazarda attık belki birliğe göre farklılık gösteriyordur. umarım sizin birlik biraz daha esnektir canım

canım aynı şeyi bizde yapmayı düşünüoz:)2 gün izin weriolarmış yemin törennden sonra ..alkisalkisalkis

anladim canim CADIARZU tuhaf biraz ama bi aciklamasi vardir elbette
benimki de ilk zamanlar pek arayamami$ti karde$i öyle diyodu
bence sen bi ara ya cok merak ettim diye egerki askerin böyle olaylara kizmayan biriyse tabi bilmiyorumkismile

anladim canim CADIARZU tuhaf biraz ama bi aciklamasi vardir elbette
benimki de ilk zamanlar pek arayamami$ti karde$i öyle diyodu
bence sen bi ara ya cok merak ettim diye egerki askerin böyle olaylara kizmayan biriyse tabi bilmiyorumkismile

canım aramıcm meral verdi nosunu saolsun ama aramıcm kesinlkle o arayana kadar..meralinki aradı çok yoğun 3gün falan arayamm belki demiş.bu durumda sizde tahmin edebiliyosunuzdur artık onun hiç aramıcanı..oyüzden aramıcamda beklemiyorumda aramasını:umursamaz:

anliyrum seni kevsercim tabiki sen ondan bekliyosun
ama bide $öyle dü$Ün tamam firsati oluyodur belki , ama askerinin nasil bi durumda olduugnu bilmiyosunki
belki ortama ayak uyduramadi , meralin askeri uydurmu$tur
belki kendini cok kötü hissediyo , baski altinda hissediyo , tüm düzeninden koptu gitti oraya 4 duvar arasina
evet belki suan tüm herkesten uzak kalmak istiyo , ailesini bile 3 gündür aramiyomus baksaana
bence sen ara canim sakin sakin güzelce konus , sonradan cok pisman olursun

benim arama gibi bi imkanim olsa , eski sevgilim felan demem hemen ararim

eewet canım rahatmış..benmde erkek arkadaşım orda akşamları arıo uzun kuşabilioz..üzüldüm aramamasına canımadı neydi ?kaçıncı bölükte?

Sorun bnm arkadaşımda deiL Canım
_kvsr_ 'in erkek arkadaşında:s Ordan daqıtıma qitti benim arkadaşım zaten 1 ay önce Şimdi tekirdaqda yawrucuqumm orda Rahat deiL ama:s

şimdi düşünüyorum canım ortama ayak uyduramassm yada daha alışamadıysam tlfona sarılırım kimin sesini duymak istiyosam duyarım ve rahatlarım..uzak kalmak istemesine anlam veremiyorum ben okadar düşünürken onu.beni habersiz bırakması yada yanımda oldunu hissettirmemsi zoruma gidio daha ilk günlerimz yaa.gidrken bide seni yalnız bırakmıcm deyip gittii..hadi ordan gördük yalnız bırakmadığını ...bukadar duygusuz olamaz biinsan.kızlar takmıcm artık naparsa yapsın.:umursamaz:

takmicam felan diyosun ama insan takiyo be güzelim , keske dedigimiz gibi takmasak
ne kadar süredir berabersiniz ? cok özel olmazsa eger ögrenebilirmiyim bilmiyorumkismile
bence yargilamakta acele etme canim , dedigim gibi askerinin orda ne halde oldugunu bilmiyoruzki
acaba meralin askeri biseyler söylemezmi yani mesela bos vaktinde askerin genelde bi köseye mi cekiliyo tek basina felan ne bileyim aklima bunlar geliyo benimde
daha alisma asamasinda canim onlar , onca yillik düzeni birakip gitti oraya , hemen kötü düsünme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…