- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.501
takmicam felan diyosun ama insan takiyo be güzelim , keske dedigimiz gibi takmasak
ne kadar süredir berabersiniz ? cok özel olmazsa eger ögrenebilirmiyim bilmiyorumkismile
bence yargilamakta acele etme canim , dedigim gibi askerinin orda ne halde oldugunu bilmiyoruzki
acaba meralin askeri biseyler söylemezmi yani mesela bos vaktinde askerin genelde bi köseye mi cekiliyo tek basina felan ne bileyim aklima bunlar geliyo benimde
daha alisma asamasinda canim onlar , onca yillik düzeni birakip gitti oraya , hemen kötü düsünme nolur
yemin töreni geçmedi daha canım.gideli 7gün oldu..töreni falan bekliyemicm ben heralde..7günde bitirdi beni zaten
canım evet sorucktım sana kaçırdım senin konuyu..inş arar canım karşılıksız değil bence arar verr karşılığını..bilemiyorum canımya beni konu baya uzadı daha çok meşgul etmiyim .kevsercim nolur böyle söyleme canim ben üzülüyorum ya bilmiyorumkismile
bak canim müsadenle benim hikayemden biseyler söyleyeyim sana
$uanda askerde olan , ve iki haftadir hic bi $ekilde tek bi haber alamadigim benim sevgilim degil , beraber oldugum ki$i degil
eski sevgilim, cok zor geciyo bu günler konu$amamak hic bi $ekilde haber alamamak , ama mecburen sabrediyorum , bol bol dua ederek bekliyorum onu
tekrar beraber olmak icin , güzel günler icin , ama bu günleri görecegimin de bi garantisi yok
yani anlican belkide kar$iliksiz bekliyorum , ama bekliyorum
bazen günler hic gecmiyo bu son 2 hafta gibi , bazende kolaylikla geciyo
en son 7 veya 8 hafta önce sesini duymu$tum , tam bilmiyorum baya gecti
ama ben hala bekliyorum , icimdeki kücük bi umutla bekliyorum , hic sabirli degilimdir normalde , bu askerlik bana az da olsa sabir nedir ögretti
demek istedigim su canim , hemen pes etme gerekirse sen ara sakin tatli dille sor aramamasinin nedenini
Kvsrcm daha fazla sıkma canınıı gelmesne az kaldı nasıl olsa
kevsercim nolur böyle söyleme canim ben üzülüyorum ya bilmiyorumkismile
bak canim müsadenle benim hikayemden biseyler söyleyeyim sana
$uanda askerde olan , ve iki haftadir hic bi $ekilde tek bi haber alamadigim benim sevgilim degil , beraber oldugum ki$i degil
eski sevgilim, cok zor geciyo bu günler konu$amamak hic bi $ekilde haber alamamak , ama mecburen sabrediyorum , bol bol dua ederek bekliyorum onu
tekrar beraber olmak icin , güzel günler icin , ama bu günleri görecegimin de bi garantisi yok
yani anlican belkide kar$iliksiz bekliyorum , ama bekliyorum
bazen günler hic gecmiyo bu son 2 hafta gibi , bazende kolaylikla geciyo
en son 7 veya 8 hafta önce sesini duymu$tum , tam bilmiyorum baya gecti
ama ben hala bekliyorum , icimdeki kücük bi umutla bekliyorum , hic sabirli degilimdir normalde , bu askerlik bana az da olsa sabir nedir ögretti
demek istedigim su canim , hemen pes etme gerekirse sen ara sakin tatli dille sor aramamasinin nedenini
yok ne özeli 6.yılımız canım..merale söylücem canımda benimkinn huyu çok tersya öğrenirse kıyameti koparr oyüzden sorduramıyorm..napıo akşamları hemen yatıyomu kaynaşmışmıfalan diye ama dediğim gibi öğrenirse beni halleder ilk aşama..
canım evet sorucktım sana kaçırdım senin konuyu..inş arar canım karşılıksız değil bence arar verr karşılığını..bilemiyorum canımya beni konu baya uzadı daha çok meşgul etmiyim .
sIkma fistigim simdiden canini hele bi o günler gelsin bence bi caresi buluncaktirAyyyyyy kzılar delırmek uzereyım kafama cok takıldı bu evci izni yahuuu pof
evet canim hatirliyorum ben seni yerimsenibenKıssss ßisim askerLerde aynı yerdeydi..Hikayemizde ßenzio..!! biLiomusun????????
gelmesine ne kadar var canım:uhm: daha yaşayamadımda o duyguyukafamçokkarıştı
evet canim hatirliyorum ben seni yerimseniben
ciddimisin ya sende mi beraber degilsin ? yoksa öyle yolladin da sonra mi beraber oldunuz :bbo:
bende bi tek kendimi böyle bi durumda saniyodum
Cnm yemnden sora 20 gun sora gelckler buyuk ıhtml.gelmesine ne kadar var canım:uhm: daha yaşayamadımda o duyguyukafamçokkarıştı
tmm tatlımÇağlacım özeline yazdm tatlmm
masallah canim baya da olmu$
hm o zaman olmaz canim araniz bozulmasin bu yüzden , eger aradigina kizmazsa sen bi ara bence hala o fikirdeyim
benim konu da öyle iste canim haftasonunu bekliyorum insallah gelicek :)
ben yurt disinda oldugum icin askerde zaten arama olayi olmuyodu canim
haftasonu bazi aciklamalarda buluncam , olumlu bi cevap bekliyorum ya bakalim hayirlisi
yok canim benim icin bi sakincasi yok insallah bi faydam dokunur
sIkma fistigim simdiden canini hele bi o günler gelsin bence bi caresi buluncaktir
Kevsercim izninle bikaç bişeyde ben söylemek istiyorum sana, ladym süper anlatmış aslında ama. Hayatım lütfen askerlik olgusunu gündelik yaşam gibi düşünerek algılama. Orası çok ayrı çok farklı biryer. Tabikide normal hayatta canımız birşeye skldığında en sevdiklerimizden moral buluruz ancak orası apayrı biryer. Ben bi sakıncası yoksa şunu öğrenmek istiyorum tatlım sevgilin normalde içine kapanık, çok fazla insanlarla konuşmayan bi kişi miydi ? Bu çok önemli oraya gidince herşey alışılmışın dışında oluyor bizim asla anlayamayacağımız bir psikoloji içerisine giriyorlar. Lütfen ona biraz zaman ver tatlım 6 sene olmuş eminim aricak ve sebebni anlatıcaktır. Ne bilim herşeyi düşünmek gerek belki kartı yoktur orda bulamamıştır. almışmıydı gitmeden ? aldıysa bitmiştir herşeyi düşünmek gerek. bence aramasını ve sebebini anlatmasını bekle sonra bu söylediklerinden pişmanlık duyma hayatım.... sevgiler
Ay çok mutlu oldum şimdi özgecim bakkk cuma gitceksinz yaa cumartesi ailesi imza atıp gidebilirrr benm askerim pazartesi teslim olduğundan kafam karıştıııı. evet pazar teslim olucağı için sen cumartesi yanında kalabilirsin tatlmmm nasılsa teslim olucak o günnn evci olmicağı için pazara imzaya gerek yokkkkkkkkkkkkkkk oleyyyyyyyyyyy
kızlar hepinizde çok çok saolun ilgilendiğinz için iiki varsınızya yoksa atlamazdımböyle ben bu durumu..buatrada canım erkk ark içine kapanık değilde hemen kaynaşamaz..benimle ilgili konularda kimseye bişey anlatmaz.buyüzden arraken çekiniyo olabilir.ama haber vermeme gibi bi huyuda var çok düşünceli değil yani merak eder üzülr gibisinden.askere gitmeden öncede mesela haber vermezdi..yani çok değişik huyları var oyüzden çözemiyorum nedenlerini..
Kız gözde gözdeeee=))) ohhhh içimi rahatladddınkı tatlım benmmmm ya hadı bakalım inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?