Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

istediğin çikolata plsun tatlım dağıtmam mı be:))

canım keske benımde gecmıs olsaydı o kadar dun gıttım arayabılıyo dıye bı heves kont aldım ama 3 gunde bır arayabılırım artık deyınce coktum resmennnohaoldumsmile
ilk haftalar bene çok kötüydüm. Zar zor 100gün geçmiş. Alışmak deilde başka çaren olmadığı için kabulleniosun bi şekilde. Ara ara patlama halleri geliyo. Ben bigün iyiysem bigün kötü full ağlıyorum meselamafoldumben

kızlar bu bikaç tane msja cwp vermek için alıntıları nasıl ekliosunz. acemiyimde biraz

canım sen bılıyosun dun ne kadar heves etmıstım uzuldum o oyle deyınce bısey demıyomusun dedı bende demıyorum kapat dedım oda oyle dedım dıye uzulduu :gitme:

[

biliyorum tatlımm ama keşke demeseydin öyle o istemezmi seninle konuşmayı.. bak üzmüşsünüz birbirinizi durduk yere.. bugün ararsa eğer tatlıya bağla bence kuzum.. hem senin hemde onun içi rahat etmez bu şekilde

açık sözlüleri her zaman severim canıım tabii ki yorum yapın diye ekledim.. ben maviciyimdir ondan beğendim :)

ama çarşafı da o renk, yorgan kılıfının zemini de o renk, nasıl uyumsuz ? :)

canım ben mavı rengı fazla sevmıyorum carsaflarının ust kısmı daha renklı oldugu ıcın dedım

heycandan uyuyamıyor hatun ya hem şafağı 18 gün kalmış hem sevdiçeği süprizler hazırlamış valla sen yine iisin ben heycan ve meraktan konuşamazdım bile salak gibi olurdum ne dediğimi bilmezdim

canım tabı sen daha ıyı bılırsın ama bence boyle bıseyı dusunmesı bıle cook guzell insallah gonlunuze gore olur canımmm

canım bır an once gecsın gıtsın hepımız ıcınnnnn

canım sen ıstersen 9 kımı ara dedı bende tamam dedım ararım bakıalım bugun bııı evet saklaklık yaptım ama gec olduuuuuu artıkkk

öyle birr geçer zmankii.. herşey geçiyo zmanda geçiyor yeterki siz geçmeyin birbirinizden kuzumm gamyoncuiremsu

Amin cnm şafağımız 1seneden düştü diye sevinmiştim ama hergün farklı bi hal alıyorum. bugünde sulugöz günlerimden birindeyim

İlk zamanlar hepimiz öylediydik canım. Zamanla alışmayı öğreniyosun mecbur.
Ama hala bazı günler dayanamıycakmış gibi olmuyorumda değill.

alıntı yap butonun yanındakine tıklıyosun canım enson yazcağın kişiyede alıntı yap
diyosun

istediğin çikolata plsun tatlım dağıtmam mı be:))
cokacimcoook
bende bugün internette bunları beyendim
siyah-kırmızıya bayıldım tatlım yaa nerde nbunlarr :kedi:
canım sen ıstersen 9 kımı ara dedı bende tamam dedım ararım bakıalım bugun bııı evet saklaklık yaptım ama gec olduuuuuu artıkkk

tatlım bencede.. ara ikinizinde içi rahat olur

arada bende oluyorum öyle.. en kötüsü sevgilim izne geldiinde son gecemizde kollarında hıçkıra hıçkıra ağlamamdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…