- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.601
inşallah cnm 100gün 100asır gibi geçti daha çokkkkkkkkk var. 30gün aramızda cnm senle
geçmiş olsun tatlımm
günaydın kızlarrr..
burcum artık topiğe çikolatandan dağıtırsınn :sm_cool:
öyle birr geçer zmankii.. herşey geçiyo zmanda geçiyor yeterki siz geçmeyin birbirinizden kuzumm gamyoncuiremsu
tatlım bencee çok hoşşş opuyorumnanaktan
canım benimm sıkma canını üzülme bu kadar yıpratma kendini.. zamanı gelince fazlasıyla arar seni bıktırır.. :teselli:
ilk haftalar bene çok kötüydüm. Zar zor 100gün geçmiş. Alışmak deilde başka çaren olmadığı için kabulleniosun bi şekilde. Ara ara patlama halleri geliyo. Ben bigün iyiysem bigün kötü full ağlıyorum meselamafoldumbencanım keske benımde gecmıs olsaydı o kadar dun gıttım arayabılıyo dıye bı heves kont aldım ama 3 gunde bır arayabılırım artık deyınce coktum resmennnohaoldumsmile
canım sen bılıyosun dun ne kadar heves etmıstım uzuldum o oyle deyınce bısey demıyomusun dedı bende demıyorum kapat dedım oda oyle dedım dıye uzulduu :gitme:
[
tatlım bencee çok hoşşş opuyorumnanaktan
B]
açık sözlüleri her zaman severim canıım tabii ki yorum yapın diye ekledim.. ben maviciyimdir ondan beğendim :)
ama çarşafı da o renk, yorgan kılıfının zemini de o renk, nasıl uyumsuz ? :)
canım biz 1 ay konuştuk askere gitti uzun süre konuşmuş olsak zaten balıklama atlarımda daha ev haliyle ne bilim geçindirme zorlukara karşı dayanma gücü felan görmem lazım bunları yani ama o anki halimle evet derim kesin heyecandan uyuyamıyorum ya yok böle bir şey
düşün düşün bir hal oldum hiç geçmek bilmiyor ölüm gibi geliyor bana valla
canım biz 1 ay konuştuk askere gitti uzun süre konuşmuş olsak zaten balıklama atlarımda daha ev haliyle ne bilim geçindirme zorlukara karşı dayanma gücü felan görmem lazım bunları yani ama o anki halimle evet derim kesin heyecandan uyuyamıyorum ya yok böle bir şey
düşün düşün bir hal oldum hiç geçmek bilmiyor ölüm gibi geliyor bana valla
ilk haftalar bene çok kötüydüm. Zar zor 100gün geçmiş. Alışmak deilde başka çaren olmadığı için kabulleniosun bi şekilde. Ara ara patlama halleri geliyo. Ben bigün iyiysem bigün kötü full ağlıyorum meselamafoldumben
kızlar bu bikaç tane msja cwp vermek için alıntıları nasıl ekliosunz. acemiyimde biraz
biliyorum tatlımm ama keşke demeseydin öyle o istemezmi seninle konuşmayı.. bak üzmüşsünüz birbirinizi durduk yere.. bugün ararsa eğer tatlıya bağla bence kuzum.. hem senin hemde onun içi rahat etmez bu şekilde
bende bugün internette bunları beyendim
canım ben mavı rengı fazla sevmıyorum carsaflarının ust kısmı daha renklı oldugu ıcın dedım
Geçicek canım inan bana. Benden sana tavsiye şafak sayma bi süre. En azından 300 ler
bitene kadar. Ben hala saymıyorum doğru düzgün. Sanki şafak sayınca günler
geçmiyo gibime geliyo
ilk haftalar bene çok kötüydüm. Zar zor 100gün geçmiş. Alışmak deilde başka çaren olmadığı için kabulleniosun bi şekilde. Ara ara patlama halleri geliyo. Ben bigün iyiysem bigün kötü full ağlıyorum meselamafoldumben
kızlar bu bikaç tane msja cwp vermek için alıntıları nasıl ekliosunz. acemiyimde biraz
cokacimcoookistediğin çikolata plsun tatlım dağıtmam mı be:))
siyah-kırmızıya bayıldım tatlım yaa nerde nbunlarr :kedi:bende bugün internette bunları beyendim
canım sen ıstersen 9 kımı ara dedı bende tamam dedım ararım bakıalım bugun bııı evet saklaklık yaptım ama gec olduuuuuu artıkkk
öyle birr geçer zmankii.. herşey geçiyo zmanda geçiyor yeterki siz geçmeyin birbirinizden kuzumm gamyoncuiremsu
Amin cnm şafağımız 1seneden düştü diye sevinmiştim ama hergün farklı bi hal alıyorum. bugünde sulugöz günlerimden birindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?