- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.881
Kizlar yarin son günüm kocacigimla...:gitme:
pazar günü ikimizde dönüyoruz.. uzulmeye basladim bile gizlice..:sinifsinif:
Cok zor vallahaaa.. ama az kaldi.. $afak 143den baslicaz izinden sonra insallah.. :asigim:
ve askerlik duserse dahada super olucak..
hayirlisi kizlar..
özledim sizleriii:1hug:
canim benim tesekkürler.. hayirlisi canim.. hepimiz icin..ayyyy cnm bnm yhaaaa geçecek inşşş zatennn bitti sayılır artık senn plakalara ne kaldı şurdaaaa opuyorumnanaktan bu arada gelinlik çok yakışmış sana arkadaşım maaşallahhh
Kizlar yarin son günüm kocacigimla...:gitme:
pazar günü ikimizde dönüyoruz.. uzulmeye basladim bile gizlice..:sinifsinif:
Cok zor vallahaaa.. ama az kaldi.. $afak 143den baslicaz izinden sonra insallah.. :asigim:
ve askerlik duserse dahada super olucak..
hayirlisi kizlar..
özledim sizleriii:1hug:
canim benim tesekkürler.. hayirlisi canim.. hepimiz icin..
askerlik bi dussun bi iki göbek atayim burada :):teytey:
hayırdır leydimm senin saçın mıeyvahedigeldismile
liste için ellerine sağlık tatlımmm a.s.
[ı]şimdi git asker ...
Geriye bakma !
Sevmek uzatayken bile sevgiyi taşıyabilmektir...
Sen allah'a ,
sevdiğin sana emanet olsun...
Unutma ...
Vatan sağolsun!!! [/ı]
rica ederim siyahincim seve seve opuyorumnanaktan
maalesef benim saclarim :çok üzgünüm: sende galiba siyah boya yapmi$tin belki bi cözüm bilirsin
asil sac rengim kahverengi , baya oluyo siyaha boyami$tim haliyle dipleri cikti ama artik siyahtan vazgectim diye eski rengime dönmeye cali$tim , koyu kahverengiye boyadim ama üstü acik alti koyu oldu $imdi bilmiyorumkismile napicam bilmiyorum galiba yarin gidip siyah boya almam gerekicek tek care bu gibi
ah canım şu siyaha bulaşınca geri dönüşü olmuyo gerçekten tek çözüm saçlarımızın uzamasını beklemek yoksa başka boyayla olcak iş değil bilmiyorumkismile ben de artık siyah istemiyorum çok seviyorum ama oldukça aldım hevesimiyenilik istiyorum yaaa.. bu yüzden artık boyamıyorum böyle de bir acayip oluyo ama napayım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?