- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.841
yok canım ikizim unıverteye gıttı o okuyo annem ıstanbulda ev yaptırıyo 17 yasında kardesım var bede onla duruyorumm evet canım sımdı 10 gun oldu gıdelı bayramda izne gelıyo sonra dagıtıma gıtcekkk
boluklerı falan cook rahatmıs oyle dıyo canım normalde zayıf ve oyle ırı yarı faln boyle cook asırı kalıplı degıl boyu uzun ama hala nasıl komando secmısler anlamıyorum annem benle dalga gecıyodu askerde ruzgar esse daglarda ucar o dıyeeeee:roflol::dance:
kzı nasıl giderim heyecandan öürüm ben ayol:)
yok kız yapma öle şeyde:)kesinlikle üzüdüğümüzle kalıyoruz
:roflol:ucar.. sen gitmedin mi:kedi:
hm tasncaksınız ynidagıtım yeri belli oldmu:2:
Allah korusun askerlermzi:Saruboceq:
sımdılık kacmam lazm kzlar öpldnz
peki annen vermek istemezse , karde$ine desen askerden sonra ni$an olcak diye hala mi rahat birakmaz bilmiyorumkismilecanım anlamıyo gıtsın gelsın dıyo ama kardesım varken konuasamıyorum sonucta sımdı arıyo am sonra sureklı araymaz hep gızlı saklı mı konusucam ınsallah annem benı anlarda bayramda yuzum guler o gıdelı 10 gun oldu bısey yıyıp ıcemıyorum tamamen aklım bu konuda canımmmbilmiyorumkismile
evet susu_m haketmi$iniz güzel bi tatili aklinialirimsmileopuyorumnanaktankalsın artık ladym yaa 8ay olduu vallaa..
delikafadulden böyle oldum artık kafayı yicez ikimizdee..
oo eni$te de biraz anlayi$ göstersin canim yasakkelimehemde nasıl nereye kadar dayanırım bilmiyrum canım anlamıyor kaan da beni
heleki birgn buluştuğumuzda telefonu elimde aldı bakmıcan yeter dedi benim yanımdasın dedi annem aradı sessizede almış düşün yani ben seni anlamak istemiyorum deyip duuruyordu
hatta ben işe girdiğimde bu seferde ben buluşamıcam felan dedi 2-3 haftada bir görüşürz dedi o zaman belkşi beni anlarsın dedi ben seni anlıyorum ama senin beni anladığın yok dediğimde evet ben eni anlamak istemiyorum dediydi
yani benin ona yaptıklarımı o bana yapıcak düşünebilyor musun ttalım bu kadar zor bir dönem geirdim ve geçiricemde nereye kadar dayanırım meçhulo
yapıcam valla o konuda cıdıyım kendıme zarar verınce anlar ne kadra sevdıgımı o gormeden yerım ama sempatiksalakcinni canım o gunler nasıp ılsunda nasıl tanısırsın hepsıyle cook guzel duygular canım ınsallah sıkıntılarından kurtulursun bıan onceee:Saruboceq:
:roflol::roflol: ömrün uzun olsun meralcim ya nasil güldüm bunayapıcam valla o konuda cıdıyım kendıme zarar verınce anlar ne kadra sevdıgımı o gormeden yerım ama sempatiksalakcinni canım o gunler nasıp ılsunda nasıl tanısırsın hepsıyle cook guzel duygular canım ınsallah sıkıntılarından kurtulursun bıan onceee:Saruboceq:
canım bugun safak lıstesı cıktımı ben goremedım cıktıysa bakıcaktımm
hehehe allah yaşatmasın mutlu bir şekilde isteme ve yüzükler takılsın tatlım
inşallah tatlım o bana sormadan kuzenlerimle tanışmış mesela yüz yüzede görüşmek isetediğini dile getirmiş:)
onun ailesine karşı bne detık yok:)
evet susu_m haketmi$iniz güzel bi tatili aklinialirimsmile
ay senınkını sever canım ailen baksana gonullerı fet etmeye baslamıs bıle oooo:1hug:
:roflol::roflol: ömrün uzun olsun meralcim ya nasil güldüm buna
koymu$tum canim ama hemen tekrar koyarim yerimseniben
bem geldimmmm:hulya:
dimi yani kuzenlerim felan pek seviyor kaanı bakalım bende onunkiler için öle şeyle rdüşünücek miyim düşünülür
ama yorumunuda yapmadan edemedi ufak kuzenimin havalı olduğunu ,diğerinin benim gibi olduğunu söledi halbuki alakası yok ne alaka diye çıkıştım hemen susutu:)
sustur canım sustur :roflol: simdiden gozu korksun demı ama
sustur canım sustur :roflol: simdiden gozu korksun demı ama
tamam aşkım ya bişey demedim dedi garibim oyy kıyamam ben ona ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?