- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.901
deme ya eyvahedigeldismile nerden bula$tim bu siyaha
cok hevesliydim bende , aldim ama artik hevesimi 2 yildir siyah , karamel - bakir felan degi$iklik istiyodum ama yine kaldim siyaha boshayallersmile
aynen uzamasini bekleyincede bi tuhaf oluyo bazi yerler leke leke siyah kaliyo , dip boyam cikiyo felan , birde arkada$larin akrabalarin dügünleri ni$anlari yakla$iyo böyle de gidilmez ah neyse yarin siyaha boyarim tekrar biraz daha kullanirim , sagol canim cevabin icin boshayallersmile
deme ya eyvahedigeldismile nerden bula$tim bu siyaha
cok hevesliydim bende , aldim ama artik hevesimi 2 yildir siyah , karamel - bakir felan degi$iklik istiyodum ama yine kaldim siyaha boshayallersmile
aynen uzamasini bekleyincede bi tuhaf oluyo bazi yerler leke leke siyah kaliyo , dip boyam cikiyo felan , birde arkada$larin akrabalarin dügünleri ni$anlari yakla$iyo böyle de gidilmez ah neyse yarin siyaha boyarim tekrar biraz daha kullanirim , sagol canim cevabin icin boshayallersmile
mrb kızlar geçmişi okuyup geldim..
ho$geldin kevsercim nasilsin opuyorumnanaktanmrb kızlar geçmişi okuyup geldim..
aynen canım aralarda kahveler falan oluyo dipler kendi rengimiz uçlar siyahben de karamel istiyorumm bu sefer kararlıyım ne kadar tuhaf olsam da boyamıcam-tatlicadiarzu-
rica ederim tatlımm opuyorumnanaktan
bende karamel istiyom siyahincim ama aşkım izin vermiyo :kedi:
karamel çok hoş duruyo yakışır bence sana da bayanssulusmile
susuu leydi selamlarr Şeniz
bende de bi kac aydir öyleydi baya kendi rengim vardi uclari hala siyah duruyodu , boyadim $imdi tam felaket olduladym bende kaç senedir siyaha boyuyordum..biara boyamadımm yarısı kendi rengim yarısı siyah ala bula bişeyler oldu işte geçen gittimm markkettennn kahverengi aldımm:roflol:
bı güzel boyadım dipleri kahverengii uçlarıııı siyahh olduu..üstüne tekrar siyah aldım simsıyah oldum şimdik..aslında seviyorum amaboshayallersmile
dönmesi zor işte ınsan ara sıra değişiklik istiyo sonucta
ayyy deme kız zor tutuyorum kendimi zaten kuaföre güvensem yaptırcam ama işte saçlarım elimde kalır diye korkuyorum eyvahedigeldismile sana da çok yakışır yaa karamel çok havalı duruyo:jeyyar:bende karamel istiyom siyahincim ama aşkım izin vermiyo :kedi:
karamel çok hoş duruyo yakışır bence sana da bayanssulusmile
evet karma kari$Ik renkler oluyo sempatiksalakcinni
ben baya heveslendm karamel bakir tonlarinda bi$eylere ya bakalim eger sacimi acabilirsem olur
benimde cevremde dügünler bitsin bende boyamam daha , sac bölümünde de KK da öneriler vardir tatlim kesin siyah saci acmak icin yerimseniben belki yipratmadan birseyler uygulayabiliriz
susuu leydi selamlarr Şeniz
teşekkürler leydim :kedi:
yarın büyük gün demii
hazır mısınnn delikafadulden
hoşgeldinna.s.
askerine ulaştınmı cnm?
ho$geldin kevsercim nasilsin opuyorumnanaktan
[h.b tatlımolumunekankayizsmile iiyim bugün saolasın aradı benimki sonunda..içim rahatladı artık
aşağıda kankamı da gördümmm
kanka öpüldünn yarın görüşürüzzz Şeniz
o zaman bekle canim uzasin saclarin sonra gönül rahatligiyla karamel yaparsin :lepi:ayyy deme kız zor tutuyorum kendimi zaten kuaföre güvensem yaptırcam ama işte saçlarım elimde kalır diye korkuyorum eyvahedigeldismile sana da çok yakışır yaa karamel çok havalı duruyo:jeyyar:
ayy bi güvenebilsem canım çok okudum ama yok güvenemiyorum çok istiyorum karamelboshayallersmile
opuyorumnanaktanteşekkürler leydim :kedi:
yarın büyük gün demii
hazır mısınnn delikafadulden
ALLAHin izniyle yarin :Saruboceq:Yarın mı çarşısıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?