Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦83 YORGUN_SEWDA¦

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦130 03062008 ¦ ¦

¦ ¦139 DİDEM_EVO ¦ ¦

¦ ¦141 GFB 1907 ¦ ¦

¦ ¦143 BABYKE ¦ ¦

¦ ¦148 HEJAR12 ¦ ¦

¦ ¦148 FLOWERB ¦ ¦

¦ ¦155 HAYRANIIM ¦ ¦

¦ ¦ 159 FIDES ¦ ¦

¦ ¦ 170 ACELYA ¦ ¦

¦ ¦ 179 MELISAM09 ¦ ¦

¦ ¦ 184 HEATH19 ¦ ¦

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

¦ ¦ 206 SUSU ¦ ¦
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

aynen canım aralarda kahveler falan oluyo dipler kendi rengimiz uçlar siyah ben de karamel istiyorumm bu sefer kararlıyım ne kadar tuhaf olsam da boyamıcam-tatlicadiarzu-
rica ederim tatlımm opuyorumnanaktan

ladym bende kaç senedir siyaha boyuyordum..biara boyamadımm yarısı kendi rengim yarısı siyah ala bula bişeyler oldu işte geçen gittimm markkettennn kahverengi aldımm:roflol:
bı güzel boyadım dipleri kahverengii uçlarıııı siyahh olduu..üstüne tekrar siyah aldım simsıyah oldum şimdik..aslında seviyorum amaboshayallersmile
dönmesi zor işte ınsan ara sıra değişiklik istiyo sonucta

mrb kızlar geçmişi okuyup geldim..
ho$geldin kevsercim nasilsin opuyorumnanaktan

aynen canım aralarda kahveler falan oluyo dipler kendi rengimiz uçlar siyah ben de karamel istiyorumm bu sefer kararlıyım ne kadar tuhaf olsam da boyamıcam-tatlicadiarzu-
rica ederim tatlımm opuyorumnanaktan

evet karma kari$Ik renkler oluyo sempatiksalakcinni
ben baya heveslendm karamel bakir tonlarinda bi$eylere ya bakalim eger sacimi acabilirsem olur
benimde cevremde dügünler bitsin bende boyamam daha , sac bölümünde de KK da öneriler vardir tatlim kesin siyah saci acmak icin yerimseniben belki yipratmadan birseyler uygulayabiliriz

bende karamel istiyom siyahincim ama aşkım izin vermiyo :kedi:
karamel çok hoş duruyo yakışır bence sana da bayanssulusmile
susuu leydi selamlarr Şeniz

Şeniz selam tatlim
didemciim acik konu$mak gerekirse canim bence sana siyah coook yaki$mi$ hic oynama derim yerimseniben

bende de bi kac aydir öyleydi baya kendi rengim vardi uclari hala siyah duruyodu , boyadim $imdi tam felaket oldu dipleri acik kahverengi alti siyah
yarin tekrar tüm siyah yapicam :lepi: napalim yine esmer takiliriz güzel oluyo siyah sac ama dedigin gibi degi$Iklik ariyo insan

bende karamel istiyom siyahincim ama aşkım izin vermiyo :kedi:
karamel çok hoş duruyo yakışır bence sana da bayanssulusmile
ayyy deme kız zor tutuyorum kendimi zaten kuaföre güvensem yaptırcam ama işte saçlarım elimde kalır diye korkuyorum eyvahedigeldismile sana da çok yakışır yaa karamel çok havalı duruyo:jeyyar:

ayy bi güvenebilsem canım çok okudum ama yok güvenemiyorum çok istiyorum karamelboshayallersmile

Kızlar selammmm askerımın kartı btmıs kantındede kalmamısssssss,ben senı caldrcm sen bana dönersn dedı hatttımı acıl deısmem lasm yardm edınnnnn avea hatdım???

o zaman bekle canim uzasin saclarin sonra gönül rahatligiyla karamel yaparsin :lepi:

teşekkürler leydim :kedi:
yarın büyük gün demii
hazır mısınnn delikafadulden
opuyorumnanaktan
evet didemiiim yarin in$allah gelicek ve büyük gün , in$allah her$ey olumlu sonuclanir :Saruboceq::Saruboceq:
heyecanliyim böyle bi tuhafiim delikafadulden

Yarın mı çarşısıdelikafadulden
ALLAHin izniyle yarin :Saruboceq:
in$allah olumlu sonuclarla dönerim kizlar ya delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…