- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.941
kaydirigubbakcemile3
1ekim tektip içinturkbayragi
2ekim aşkımm için:asigim:izne gelicek inşallahhhdelikafadulden
ikiside olursaa benden mutlusuuu yok varyaaa:lepi:
senin $afak kaçtı uleee-tatlicadiarzu-
kötü dü$ünme kevsercim in$allah arar yine en kisa zamanda :1hug:amin canım yine boşlucak gibi geliyo ama ..
ayr merak etme senn dualrında kabul olcuck.bugün benim içim rahat etti mutlu oldum yarında sen olcn inş güzel haberlerini bekliyorz sennde..ters tepki verir diyede korkuyo kapılma dediğim gibi en başta karşılık vermezdi..yarın aklına geleni değil kalbinden geleni söyle...opuyorumnanaktan
Cnm ben hep ewde lmuorumkı okul:S
Tatlım cok ıyı ama ıste ben hep ewde deılm okulum var gece öğretımıyım ama genelde askerım aksam arıo.
Turkcell en ıysı dıolr cnm ed ya.
Bekle cnmmm yarın deıl bugunnnnnnnnnnnnn=)
in$allah canim benim cok sagol opuyorumnanaktaninsallah olur cnmopuyorumnanaktan ama işe yaramaz falan deme yani işe yarar hale getirelim mesajı ver cicimCADIARZU tamam bence bunlar güzel kuzum zaten konusmanın seyrine görede bakarsın duruma
Yada öle olck tatlım artk.hımmm ozaman zor canım ya faturalı yaparsann anca uygun bı kampanya bulursun:1hug:
Numaranı tasısana 600 dakika veriyolar:2:
ama ay ay bölüyolar bide aveadada var 10 dksı 50 kurus CADIARZU
netten bak kampanyalara ama secmek zor oluyoakannehir
bence hemen 1 ekimde olmazalsanaalsanasmile
ama insallah ben yanılırım da olur yaboshayallersmile
aaaa 2 ekimde mi yuppi süpermisdelikafadulden hepsini kullanıcakmısınızbencede süper olur ucarız heralde:lepi:
safagım 155:asigim:
KIzzzzz kevser aradımı askerınnnnnnnnn:roflol:
Süperde bide bana sor susumşafagınde süperr :lepi:haniii
hepsini kullancaz canım iznin kullansın ya çok özledim valllaaamafoldumben
1ekimde en azından ne olup olmıcagı bellii olur :1rolleyes:umutlanmayız bukadar..
yada göbekler atarızz ıkısınden biriiidelikafadulden
in$allah canim benim cok sagol opuyorumnanaktan
haklisin canim tesekkür ederim zaten böyle cat pat söylemem de dedigin gibi konu$manin seyrine göre devam ederim
KIzzzzz kevser aradımı askerınnnnnnnnn:roflol:
aradı canım sonunda yaa bian hiç aramıcak sanmıştım..ii bari unutmamışsırnaşık şey
hangi 1500 dk sengözlerimebaksanab
Süperde bide bana sor susumkuzum sen 90-1 misinfisfisfis
aramızda 1 ay var:ecrin_bebek: evet izin ilac gibi geliyor valla:asigim:
giderken zor olsada insanın ruhuna ısık katıyor be:içelim:
bitirelim artıkın su askerliği sizin teskere mayıs mıbayanssulusmile
yok bebegim o anlamda demedim yani bence 1 ekimde acıklama yapılmayacak demek istedim anca meclis acılacak
sende sagol sekerimhihoyyyt
ama konusmanın seyri o muhabetlerede gelmesede sen getirdelikafadulden
bende cok merakla bekliyorum olumlu sonuclarını insallah:Saruboceq:
buarada gözdecim ozaman en mantıklısı sanırım hattını turkcele taşımak ondada dk veriyolarya..
Ohhh Ohhhhh super haberrrrrrrrr:dance:
Evet canım var ben kullandım sabitide kapsıyorÖrnek verıyorum yanı 1200de olblr 1500de olblr o sekılde her yone dıolr orda acaba sabt hat damı ıcınde dıe sordm cnm.
perimmm unuttunmu len benii morukkk:dilcikar::roflol:
89/4üm nisanda tezkeremiz..
vallaa gelsinde gitmesini düşünmüyorum sadece gelsinndelikafaduldenaklinialirimsmile
:roflol::roflol: " iyi bari unutmami$" nerden buluyosun böyle laflari yaaradı canım sonunda yaa bian hiç aramıcak sanmıştım..ii bari unutmamışsırnaşık şey
sende sagol sekerimhihoyyyt
ama konusmanın seyri o muhabetlerede gelmesede sen getirdelikafadulden
bende cok merakla bekliyorum olumlu sonuclarını insallah:Saruboceq:
:roflol::roflol: " iyi bari unutmami$" nerden buluyosun böyle laflari ya [/B
ah yarin hele bi nete gelsin de hihoyyyt gerisini yapicam artik bi $ekilde
iN$alla olumlu sonuclar alirim da topicte bayram yaparm :lepi:
Cnm ya en ıysını yapmsssnyoğunluktan arayamamış sıra hiç gelmedi bana çok doludu dedi açcaktım ağzımıdaalsanaalsanasmile sizi dinledim artık alttan aldım..
Evet canım var ben kullandım sabitide kapsıyor
tmm cnm saol:1hug:
unuturmuyum deli gacı:mymeka: devreleri karıstıyorum sadecesempatiksalakcinni
Sennki gec teslim olmus ozamansüprizzzzz 200lerden kurtuluyosunhihoyyyt
en iyisini yapıyosunnn gelsin gitmesini düsünme biledelikafadulden
iyi yapmi$in canim bo$ver orda sinirlendirmeye gelmez bunlar kaydirigubbakcemile5yoğunluktan arayamamış sıra hiç gelmedi bana çok doludu dedi açcaktım ağzımıdaalsanaalsanasmile sizi dinledim artık alttan aldım..
şafak:55 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =))))))))))))))))))))))) allah kavuştursun herkesiiii sewdiğineeeeeee...
:teytey::teytey: diyarbakir yoluna hey ... yarin gelmezse veya ben olumsuz cevap alirsam halim nasil olur bilemiyorum sempatiksalakcinni:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?