- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.961
:roflol::roflol: " iyi bari unutmami$" nerden buluyosun böyle laflari ya
napayım kızz öle amasırnaşık şey
ah yarin hele bi nete gelsin de hihoyyyt gerisini yapicam artik bi $ekilde
iN$alla olumlu sonuclar alirim da topicte bayram yaparm :lepi:
:teytey::teytey: diyarbakir yoluna hey ... yarin gelmezse veya ben olumsuz cevap alirsam halim nasil olur bilemiyorum sempatiksalakcinni
iyi yapmi$in canim bo$ver orda sinirlendirmeye gelmez bunlar kaydirigubbakcemile5
amiin canim senide
:teytey::teytey: diyarbakir yoluna hey ... yarin gelmezse veya ben olumsuz cevap alirsam halim nasil olur bilemiyorum sempatiksalakcinni
birlikte bayram yapcaz kız..ben askere giden asker sevgilisini aradı diye:)
sende askere giden asker eski sevgilisini umursadı die:) ama o eskinn üzerini çiziyorum ben sizin yerinizedelikafadulden
benim havam belki söner canımyaa yarın başlarım ben yine gör bak ARAMADIIII die:roflol:
Nisanlımısın cnm senopuyorumnanaktan
$afak 375 diyarbakir turkbayragikızlar sizin şafaklar kaç.. enişteler nerde yapıyooo askerliği..
birlikte bayram yapcaz kız..ben askere giden asker sevgilisini aradı diye:)
sende askere giden asker eski sevgilisini umursadı die:) ama o eskinn üzerini çiziyorum ben sizin yerinizedelikafadulden
benim havam belki söner canımyaa yarın başlarım ben yine gör bak ARAMADIIII die:roflol:
$afak 375 diyarbakir turkbayragi
seninki nerde yapiyo canim ?
in$allah canim benim kaydirigubbakcemile5 co$tururm topigi o durumda
ahh in$allah yarin üzeri cizilir delikafadulden veya tamamen iletisim kopar senağlama
yok yok hemen kendini saliverme canim aa biraz sabirli ol 2-3 güne bi arasin bakalim , sonra hergün arar zaten yerimseniben
evet canim diyarbakirda noldu ki ? boshayallersmileSenin askerin diyarbakırda mı:CADIARZU
Yarın gelmezse bişeycik olmaz eninde sonunda nasipse gelecek ona üzülmeyerimseniben olumsuz cevap alacagına ihtimal vermiyorumakannehir Alırsanda agızını yırtarız biz onundelikafadulden:roflol: belki pazar cıkar olamaz mıohaoldumsmile
:teytey: eee diyarbakirin halayi me$huur benim kalbimde $uan orda hele bi yarin güzel haberler aliyim bak nasil co$uyorumbizim kız coştu yine diyarbakır yollarındadevam kuzum devamsositososito diyarbakır yoluna hey hey:tehey diyarbakır yoluna heeeeyy:teytey::teytey:
:roflol::roflol: bittim buna yayok canım malesef değilz 30mzu beklicekmişiz bizdelikafadulden
[FONT=[/FONT]yok canım malesef değilz 30mzu beklicekmişiz bizdelikafadulden
evet canim diyarbakirda noldu ki ? boshayallersmile
ben catlarim ya 2 haftadir bekliyorum zaten , evt pazar cikma ihtimali de var tabi
ben yinede göz önünde bulunduruyorum canim bu ihtimali , olabilir yani sonucta dimi ALLAH korusun da :Saruboceq:
evet canim diyarbakirda noldu ki ? boshayallersmile
ben catlarim ya 2 haftadir bekliyorum zaten , evt pazar cikma ihtimali de var tabi
ben yinede göz önünde bulunduruyorum canim bu ihtimali , olabilir yani sonucta dimi ALLAH korusun da :Saruboceq:
:teytey: eee diyarbakirin halayi me$huur benim kalbimde $uan orda hele bi yarin güzel haberler aliyim bak nasil co$uyorum
:roflol::roflol: bittim buna ya
$afak 375 diyarbakir turkbayragi
seninki nerde yapiyo canim ?
in$allah canim benim kaydirigubbakcemile5 co$tururm topigi o durumda
ahh in$allah yarin üzeri cizilir delikafadulden veya tamamen iletisim kopar senağlama
yok yok hemen kendini saliverme canim aa biraz sabirli ol 2-3 güne bi arasin bakalim , sonra hergün arar zaten yerimseniben
Nasıl be neden delikafadulden
30 mu sımdı kacsınız kidelikafadulden
birden heyecan yaptim sorunca kaydirigubbakcemile3
Bişey olmadıopuyorumnanaktan sen öyle yazınca merak ettimeyvahedigeldismile
evet pazarıda göz ardı etme ama seninkide bi tuhaf insan bari yarın çarşım var diye arardelikafadulden aman neyse cıksında bak bakalım ben hic bulundurmuyorum kız güzel haberlerle geleceksin:CüvCüv:
kiz sen kac ya$indasinkii 30u beklicen ?kız ciddi bak şaka değil..offf 30mda çok var daha yaa..şimdi şafak sayıom ozmanda 30 yaşıma gelmemi sayıcam heraldebenneyaptımki
bnmki bilecikte yapıyo cnm =) şafakdance: az kaldı az..hasretlik çok zorr:gitme::gitme:
delikafaduldendelikafaduldenkız ciddi bak şaka değil..offf 30mda çok var daha yaa..şimdi şafak sayıom ozmanda 30 yaşıma gelmemi sayıcam heraldebenneyaptımki
birden heyecan yaptim sorunca kaydirigubbakcemile3
evet pazar da gelebilir tabi , yok canim eski sevgilisini arayip ne dicek hazir ol ex a$kim ben geliyorum car$iya cikiyorummu :roflol:
zaten benimki almanya cep hatti oldugundan ankesörlüye kart dayanmaz ki , hem numaram telefonunda kayitli akil etmez o dana kagida yazip yanina almayiklava:
kiz sen kac ya$indasinkii 30u beklicen ?
ma$allah canim darisi bizlerin ba$ina :)
evet hele de 2 hafta haber alamayinca boshayallersmile
:roflol::roflol: dediiim valla ama duyarsa duysuun gönlünü alirim yinecanım danamı dedin:roflol: duymasın valla eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
Neden olmasın be:roflol:sırnaşık şey
sen beklerken heyecan yapıyosundelikafadulden numaran uzun mu ezberlesin:mymeka: huc demı ınsan akıl ederÇok üzgünüm çoook dogru aman siz barısında bulunur ıletısım yolu:lepi:
amin in$allah sagol canim opuyorumnanaktanamin cnm darısı başınıza..off snnki daha çok zormuş güzelimm..bn 1 gün sesini duyamayınca delii oluorum ..zaman geçmek bilmio..ama allah büyük ..allah yardımcın olsun..sabır wersın..tezden kavuştursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?