Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birlikte bayram yapcaz kız..ben askere giden asker sevgilisini aradı diye:)
sende askere giden asker eski sevgilisini umursadı die:) ama o eskinn üzerini çiziyorum ben sizin yerinizedelikafadulden
benim havam belki söner canımyaa yarın başlarım ben yine gör bak ARAMADIIII die:roflol:

:teytey::teytey: diyarbakir yoluna hey ... yarin gelmezse veya ben olumsuz cevap alirsam halim nasil olur bilemiyorum sempatiksalakcinni

Senin askerin diyarbakırda mı:CADIARZU
Yarın gelmezse bişeycik olmaz eninde sonunda nasipse gelecek ona üzülmeyerimseniben olumsuz cevap alacagına ihtimal vermiyorumakannehir Alırsanda agızını yırtarız biz onundelikafadulden:roflol: belki pazar cıkar olamaz mıohaoldumsmile

iyi yapmi$in canim bo$ver orda sinirlendirmeye gelmez bunlar kaydirigubbakcemile5

amiin canim senide

:teytey::teytey: diyarbakir yoluna hey ... yarin gelmezse veya ben olumsuz cevap alirsam halim nasil olur bilemiyorum sempatiksalakcinni

bizim kız coştu yine diyarbakır yollarında devam kuzum devamsositososito diyarbakır yoluna hey hey:tehey diyarbakır yoluna heeeeyy:teytey::teytey:

Nisanlımısın cnm senopuyorumnanaktan

kızlar sizin şafaklar kaç.. enişteler nerde yapıyooo askerliği..
$afak 375 diyarbakir turkbayragi
seninki nerde yapiyo canim ?

in$allah canim benim kaydirigubbakcemile5 co$tururm topigi o durumda
ahh in$allah yarin üzeri cizilir delikafadulden veya tamamen iletisim kopar senağlama
yok yok hemen kendini saliverme canim aa biraz sabirli ol 2-3 güne bi arasin bakalim , sonra hergün arar zaten yerimseniben

bak aramassa seni bulurum yine ha:1rolleyes:canım kopmaaaz bak içime doğuyo diorum yarın gelirse güzel geçickŞeniz..demedi deme

evet canim diyarbakirda noldu ki ? boshayallersmile
ben catlarim ya 2 haftadir bekliyorum zaten , evt pazar cikma ihtimali de var tabi
ben yinede göz önünde bulunduruyorum canim bu ihtimali , olabilir yani sonucta dimi ALLAH korusun da :Saruboceq:

bizim kız coştu yine diyarbakır yollarında devam kuzum devamsositososito diyarbakır yoluna hey hey:tehey diyarbakır yoluna heeeeyy:teytey::teytey:
:teytey: eee diyarbakirin halayi me$huur benim kalbimde $uan orda hele bi yarin güzel haberler aliyim bak nasil co$uyorum

yok canım malesef değilz 30mzu beklicekmişiz bizdelikafadulden
:roflol::roflol: bittim buna ya

Bişey olmadıopuyorumnanaktan sen öyle yazınca merak ettimeyvahedigeldismile
evet pazarıda göz ardı etme ama seninkide bi tuhaf insan bari yarın çarşım var diye arardelikafadulden aman neyse cıksında bak bakalım ben hic bulundurmuyorum kız güzel haberlerle geleceksin:CüvCüv:

kız ciddi bak şaka değil..offf 30mda çok var daha yaa..şimdi şafak sayıom ozmanda 30 yaşıma gelmemi sayıcam heraldebenneyaptımki

bnmki bilecikte yapıyo cnm =) şafakdance: az kaldı az..hasretlik çok zorr:gitme::gitme:

birden heyecan yaptim sorunca kaydirigubbakcemile3
evet pazar da gelebilir tabi , yok canim eski sevgilisini arayip ne dicek hazir ol ex a$kim ben geliyorum car$iya cikiyorummu :roflol:
zaten benimki almanya cep hatti oldugundan ankesörlüye kart dayanmaz ki , hem numaram telefonunda kayitli akil etmez o dana kagida yazip yanina almayi klava:

kız ciddi bak şaka değil..offf 30mda çok var daha yaa..şimdi şafak sayıom ozmanda 30 yaşıma gelmemi sayıcam heraldebenneyaptımki
kiz sen kac ya$indasinkii 30u beklicen ?

delikafaduldendelikafadulden

Neden olmasın be:roflol:sırnaşık şey
sen beklerken heyecan yapıyosundelikafadulden numaran uzun mu ezberlesin:mymeka: huc demı ınsan akıl ederÇok üzgünüm çoook dogru aman siz barısında bulunur ıletısım yolu:lepi:

ma$allah canim darisi bizlerin ba$ina :)
evet hele de 2 hafta haber alamayinca boshayallersmile

amin cnm darısı başınıza..off snnki daha çok zormuş güzelimm..bn 1 gün sesini duyamayınca delii oluorum ..zaman geçmek bilmio..ama allah büyük ..allah yardımcın olsun..sabır wersın..tezden kavuştursun..

canım danamı dedin:roflol: duymasın valla eyvahedigeldismile
:roflol::roflol: dediiim valla ama duyarsa duysuun gönlünü alirim yine

kaydirigubbakcemile3
i$te beyfendimiz böyle ince detaylari dü$ünmez alsanaalsanasmile
kiz biz bari$sak zaten ileti$im cok kolay hihoyyyt benim hattim tr yi coook ucuza ariyo , o beni caldirir ben ararim ah bi barissak ya gerisi süper olucak :lepi:

amin in$allah sagol canim opuyorumnanaktan
7 haftadir duymuyorumki ben sesini sempatiksalakcinni 2 haftadir da hic bi$ekilde haber alamiyorum
amiin amin , kendisi eski sevgilim oldugundan böyle in$allah kisa zamanda bari$iriz da beklemesi de kolay olur :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…