- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.001
ah canım 6 da bir karın ağrısıyla uyandım hap içtim ama 7 ye kadar resmen tepindim bir daha da uyuyamadım akşam erken yatmıştım oysa neyseki bu gün 4 e kadar eve gider 1-2 saat uyurum akşama nişan var arkadaşımın oraya gitcem
geçmiş olsun tatlımm
off off 7 ye kadar çalışıyorum bugündee
allahtan cumartesileri rahatım ben de normalde 7ye kadardım ama hava kararıyor artık diye patron 6da çıkın dedi sen kaçta iş başı yapıyorsun
8-7 çalışıorum tatlım ben
muhasebeci diyor ama muhasebe bürosu mu
Günaydin $afak güzellerim opuyorumnanaktan
benimki hala yok ortadabu gidi$le ben $afak dogan güne$ deyince ortaay cikicak kafamçokkarıştı
yok tatlım bi şirketin ön muhasebe cari-stok kayıtlarını tutuyorum
muhasebe okudum tatlım
Günaydin $afak güzellerim opuyorumnanaktan
benimki hala yok ortadabu gidi$le ben $afak dogan güne$ deyince ortaay cikicak kafamçokkarıştı
günaydın cicimm benmki de bugn çarşıda almış kargoyu öğlen gibi nete gelcek görcem aşkımıı
ama o beni göremicek :)
aaaa almi$mi hadi iyi barii hihoyyytgünaydın cicimm benmki de bugn çarşıda almış kargoyu öğlen gibi nete gelcek görcem aşkımıı
ama o beni göremicek :)
günaydın canım anca girer canım bekle bugün kesin mi gireceği
aaaa almi$mi hadi iyi barii hihoyyyt
tüh ke$ke askerinde seni görseymi$ , ama olsun hic degilse sen görüyosun icin rahatlar
günaydin canim opuyorumnanaktan
kesin degil canim belkide yarin girer, belkide car$iya cikmaz kafamçokkarıştı baya ihtimal var
erken uyandim saatimi kurmu$tum heyecanla actim bilgisayari ama yok , boshayallersmile herseyin hayirlisi
bekle tatlım gelir belki çıkmıştır kahvaltı falan yapmışlardır eğer çıktıysa gelir birazdan
bekliyorum canim boshayallersmile gelmezse yarinda beklerim
sonrasina ne yaparim bilmiyorum bulurum bi caresini artik
inşallah burdan seninde güzel haberlerini alırız canım
bende muhasebe okudum ama ünide sigorta ve bankacılık okuyunca muhasebe istemedim bidaha
in$allah canim cok sagol :1hug:
sende hersey yolundami
myo muhasebe okuyup açıktan işletme tamamladım tatlım bende.. bu sende iktisata başlamayı düşünüyorum
bende bu sene tekrar sınava girip açıktan halkla ilişkiler istiyorum diploma diplomadır canım inşallah olur seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?