- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.041
merhaba kızlarrrrrrrkeyifler nasılllll pufidikci çok sevindim cnm allahım o günleri bizede yaşatsınnn....opuyorumnanaktan
delikafadulden ah be pufidigiim ne güzel ya
merhaba kızlarrrrrrrkeyifler nasılllll pufidikci çok sevindim cnm allahım o günleri bizede yaşatsınnn....opuyorumnanaktan
aminnnnnkaydirigubbakcemile2
aminnn canım benimmm aminnnnnnnn en tez zamanda rabbim sizede yaşatsınn kavuşmak nasip eylesinnnnnn
Selam kızlarrrrrrra.s.
Pencerede beklemeye gidiyorum kızlar . sizleri seviyorum kendinize ve askerlerinize dikkat edin gelicem geneee
Selam kızlarrrrrrra.s.
Napım ttalım karnm cok agrıo valllaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnn canım aminnnnnnnnnn:lepi:hihoyyyt
slm cadı napıon görüşmeyeli nasılsınnnnnsositososito
Oyyyy oyyyyyyyPencerede beklemeye gidiyorum kızlar . sizleri seviyorum kendinize ve askerlerinize dikkat edin gelicem geneee
Askerim Ispartda kayın validem ,kayın pederim,ben gıdıyoruz cnm cuma gecesı ve cumrtesı gecesı kalıcaz.Askerım bıraz önce aradı ben yer ayırttcam sıze dedıı,daha kalıcamız yer bellı değil..selamvereliniortak sana bişi sorcam geçmişleri okuodumda sennde askerin yeni we yemin törenine gtcen we kalmayı düşünüon galiba?bizde öle düşünüoz ama nasıl olcak bilmiorumsenn askerin nerde?
Napım ttalım karnm cok agrıo vallla
Oyyyy oyyyyyyy
Askerim Ispartda kayın validem ,kayın pederim,ben gıdıyoruz cnm cuma gecesı ve cumrtesı gecesı kalıcaz.Askerım bıraz önce aradı ben yer ayırttcam sıze dedıı,daha kalıcamız yer bellı değil..
benimki usta birliginde de ne oluyo sanki yine car$ida degil senağlamaii canım ne olsun ewde takılıorumeyvahedigeldismile askerimden haber bekliorum?benimki acemi oldugu için çarşıyada çıkamıo
Selam kızlarrrrrrra.s.
yemin töreni cuma diil mi canım ?bu arada sen ewli misin ?
Pencerede beklemeye gidiyorum kızlar . sizleri seviyorum kendinize ve askerlerinize dikkat edin gelicem geneee
yemin töreni cuma diil mi canım ?bu arada sen ewli misin ?
Napım ttalım karnm cok agrıo vallla
Oyyyy oyyyyyyy
Askerim Ispartda kayın validem ,kayın pederim,ben gıdıyoruz cnm cuma gecesı ve cumrtesı gecesı kalıcaz.Askerım bıraz önce aradı ben yer ayırttcam sıze dedıı,daha kalıcamız yer bellı değil..
benimki usta birliginde de ne oluyo sanki yine car$ida degil senağlama
ho$geldiniz kizlar a.s.
Evet tatlım cuma ıste cuma gecesı kalcz cumrtesı gecesı kalcas pazar teslım olck ,bızde yola perşembe cıkıcaz yada carsamba..Yok sözluyum cnm ben.
.....................................
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?