Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese günaydın ve hayırlı kandiller.
aranıza benide alırmısınız.benneyaptımki
sonunda nşanlımın nereye gideceği belli oldu bu sabah
kastamonuya gidiyo. 10 gün sonra falan gidecek.
çok zor gelicek bu bana ya:gitme:

hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun.

herkesin kandili mübarek olsunn

hoşgeldin canım ,hayırlı olsun
başlarda çok zor geliyo canım anlıyorum seni:teselli:
5,5 ay önce ben de böyleydim
günlerin geçtiğini gördükçe alışıyosun,
her gün bi adım daha yaklaşıyoruz sevdiklerimize

kızlar kandiliniz mübarek olsunopuyorumnanaktan
şafağımız 288
mehtabımız 119:asigim:

amin canim benm. ozlemim seninki sirnakta nerde yapiyor askerligini. ve rahati nasil? benmkininde ustabirligi sirnak silopiye cikti. daha acemilignin bitmesine 4-5 gun var
safak 432
buarada herkese hayirli kandiller'

amin canim benm. ozlemim seninki sirnakta nerde yapiyor askerligini. ve rahati nasil? benmkininde ustabirligi sirnak silopiye cikti. daha acemilignin bitmesine 4-5 gun var
safak 432
buarada herkese hayirli kandiller'

canm, benim askerim kıbrıs'ta yapıyor askerliği.. plakalardayız ya ondan şırnaktayız bugün..
acemiliği de izmirde yapmıştı. hep deniz kenarı yani..

Umarım en güzel en iyi şekilde askerliğini yapar gelir askerin.. Sen içini ferah tutmaya gayret etmelisin.. Dua et herzaman.. Sen güçlü ol ki oda güçlü olsun.. Biz askerlerimiz sayesinde gözümüzü rahat kapatıp ta uyku uyuyabiliyoruz.. ınan daha nice anne babalarımız, büyüklerimiz, kardeşlerimiz ve bizlerin yürekleri, duaları her zaman onlarla.. Rabbim vatan borcunu ifa eden tüm askerlerimizi korusun..

Hayırlı tezkereler..

Son düzenleme:
nergis ve balparem hoşbuldum, sizinde kandilinz kutlu olsun.
şuan kndmi 16 ay sonrasına şartlamış bulunmaktayım. hergün biraz daha yaklaşıyoruz die.
yani gideceği günün üzüntüsünü değilde geleceği günün sevincini yaşıyorum. sonuçta evlilik için engel önümüzde askerlik ve ne kadar çabuk biterse o kadar iyi bizim için.
hayırlısıyla gidip gelir inş.

kızlarrrr hepinizin kandili mübarek olsunnn allahım bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhh...ben hepinizin askeri için bu gece tek tek dua edicemmm sizde bana edin tamammı:Saruboceqpuyorumnanaktan
herkese hayırlı kandiller.......turkbayragi

selammm kizlarrrr tatilimmm bittiii göbisss sissdiii vee geri geldimmmm :)))
benimm safakk bu aradaaa 266 olmus... 3 gün daha düsüomusum askim öyle dedi.. resmi olarak 23 subatta asker olmus.. ben 25 subatt diye biliodum.. bide izininle 7. gün dagitimini düsünceee 266 kalioooo yuhuuuu :)))) dogum safagimda az kaldi baya 4 aylik oldum bugün :))) cook mutluyumm araniza geri döndügümee özledim sizii beeee gacilarrr a.s.

ii akşamlar kızlarr kandiliniz mübarek olsun,bu gece herkesin karnesi yani defteri düzülecek kimin başına neler gelicek kimler ölcekl herşey bu akşam tekrar düzülecek Allah hakkımızda hayırlı şeylerin yazılıp çizilmesini nasip etsin inşallah dualarınızdan beni de eksik etmeyin olurmu şimdi çıkmam lazım hayırlı kandiller ii geceler kızlar...
şafak=285
biten=163

alırmısınız ne demek canım şafak sayan herkes bizden zaten.hoşgeldin aramıza sana üzülme diyemicem elinde deil biliyorum bende nişanlıyım hemde nişandan bi hafta sonra gönderdim ben askere sevdiğimi hiç tadını bile çıkaramadım nişanlılığın ama bu 15 ay ilerde birlikte geçirceğimiz günlerin nazar boncuğu olsun diyorum geçiyorum,çok zor anlıyorum seni ama inan bana o kadar çok çabuk geçiyoki zaman ben hayretle izliyorum sadece ilk zamanlar tek tek geçmesini bekliyosun sayıyosun saatlerle hesaplıyosun hatta bugünün bitmesine şu kadar saat kaldı falan diyosun ama alışınca öyle çabuk geçiyoki ne olduğunu anlamıyosun ama şimdi bunların hepsi boş laf senin için biliyorum canım o yüzden şuan Allah sebır versin Allah sağ sağlim kavuştursun diyorum canım,Allah yardımcınız olsun ilk günler zordur...:teselli:

benim tatlı arkadaşlarım sizlerle tanıştığım için çooook mutluyum allah gamzeden ve hepinizden razı olsun tekrardan :teytey:...
kandilinzi mübarek olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallh:Saruboceq: 1 saat sonra şafak :386

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ Tunceli 84 Gamzeqazel ♥ ♥

♥ ♥ 85 esperanza ♥ ♥

♥ ♥ ağrı 97 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 98 nil88ay ♥ ♥

♥ ♥ 103 desudem ♥ ♥

♥ ♥ 104 _NURUM_ ♥ ♥

♥ ♥ 106 april09 ♥ ♥

♥ ♥ 109 didosh ♥ ♥

♥ ♥ 182 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 193 meltemre ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 198 çitlembik ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 212 moon_ 610 ♥ ♥

♥ ♥ 216 candy67 ♥

♥ ♥ 221 umutefe ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…