- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.501
kardesımı beklıcem bu topikte
günaydınnn kısllaaaarrrrr ŞAFAK 212opuyorumnanaktanturkbayragi
ewet bizde aynı durumdayız ewlenmemiz için tek engel askerlikti onu da yavas yavas bitiriyoz cok şükür.nergis ve balparem hoşbuldum, sizinde kandilinz kutlu olsun.
şuan kndmi 16 ay sonrasına şartlamış bulunmaktayım. hergün biraz daha yaklaşıyoruz die.
yani gideceği günün üzüntüsünü değilde geleceği günün sevincini yaşıyorum. sonuçta evlilik için engel önümüzde askerlik ve ne kadar çabuk biterse o kadar iyi bizim için.
hayırlısıyla gidip gelir inş.
selammm kizlarrrr tatilimmm bittiii göbisss sissdiii vee geri geldimmmm :)))
benimm safakk bu aradaaa 266 olmus... 3 gün daha düsüomusum askim öyle dedi.. resmi olarak 23 subatta asker olmus.. ben 25 subatt diye biliodum.. bide izininle 7. gün dagitimini düsünceee 266 kalioooo yuhuuuu :)))) dogum safagimda az kaldi baya 4 aylik oldum bugün :))) cook mutluyumm araniza geri döndügümee özledim sizii beeee gacilarrr a.s.
nergis ve balparem hoşbuldum, sizinde kandilinz kutlu olsun.
şuan kndmi 16 ay sonrasına şartlamış bulunmaktayım. hergün biraz daha yaklaşıyoruz die.
yani gideceği günün üzüntüsünü değilde geleceği günün sevincini yaşıyorum. sonuçta evlilik için engel önümüzde askerlik ve ne kadar çabuk biterse o kadar iyi bizim için.
hayırlısıyla gidip gelir inş.
kıssss özledik seni beee bebişler nasıl sen naslsın safağımızda azaldı bak yarılamaya az kaldıı kaydirigubbakcemile2
Şafak 59 * Tekirdağ
artık 2 ay bile yok:1hug:
Allahım sabır ver bana.. delikafaduldendelikafadulden
acemiliği bitiyor cuma gunu :)
..ayın 14.den itibaren buradayım :)
iyimm kuzumm.. bende özldimm sizii yaa :)) BebisLerim iyi allaha sükür :)) Türkiyemin havasini aldik geldik iste...
Heee kizzz yariladk.. az kaldi sayilir.. safaklar ayni garii bizim senleee :)))) beraber sayioz anlican :)))) 3 gün daha düsdüm senle bir oldum hehe
Safak 266 ARDAHAN zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?