- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.461
ebuşum mektup göndermek ve almak, gelecek mektubu beklemek o kadar güzel ve heyecan dolu ki.. ellerine sağlık.. ii yapmışsın.. fotoğrafarınızdan da ekle mektuplarına..
bende sürekli yazarım.. aşkımın mektubu bekliyorum bi kaç gündür.. göndermiş yoldaymiş.. heyecanla bekliyorum.. benim ki de yolda o bekliyor.. çok güzel heyecanlar, güzellikler bunlar..
sürekli fotoğraf gödneriyorum.. beraber çekilen fotoğraflarımızı da siyah beyaz çıkartıp, nostaljik bir albüm hazırlayıp postaladım.. çok çok beğendi, çok hoşuna gitti.. her gün fotoğraflarla uyuyp onlarla uyanıyorum diyor canım..
yahu çok özlüyorum ama bekleyecek günlerimiz var daha..
şafak 74 bartın..
sevgiler canım,
cnm bnm nasılsınn daha iimisnn....Şeniz[/Q
artik daha iyiyim canm seninde katkin buyuk :) gtsn bi hayirlisiyla daha da rahatlicagima eminim.
balparem suan tek odaklandigim sey gelcegi gun zaten nerdeyse safak saymayi birakicam :) buarada askerligin tek su yanini sevdim birbirimizin degerini zaten cok iyi biliyoduk ama dahada bir kiymetli olduk ikimizde birbirimiz icin opuyorumnanaktan
safak 433
Şafak 61 " Trabzon "
plakaları heyecanla beklerken..adım adım sayarken
şimdi 20 gün geçmiş
şu 2 ayda çabuk geçsin
ahh ah bilmezmiyim özlemim bee
belki çoğu kişi aa ne komik bu devirde ne mektubu felan dediler ama benim için hiç eskimeyen çok özel bir durum mektup...
bende öyle yaptım bebeğim resimlerimizi koydum vede cd gönderdim ona resimlerimizden özelbir slayt hazırlayıp müzikle kaydettim.inşallh cuma günü felan elinde olcak canım sizinde az kalmış canım allah sağ salim kavuştursun
cnm bnm nasılsınn daha iimisnn....Şeniz[/Q
artik daha iyiyim canm seninde katkin buyuk :) gtsn bi hayirlisiyla daha da rahatlicagima eminim.
balparem suan tek odaklandigim sey gelcegi gun zaten nerdeyse safak saymayi birakicam :) buarada askerligin tek su yanini sevdim birbirimizin degerini zaten cok iyi biliyoduk ama dahada bir kiymetli olduk ikimizde birbirimiz icin opuyorumnanaktan
safak 433
daha iyi olmana sevindim canım inşallah zaman geçtikçe daha da iyi olursun yüzün güler artık.evet askerliğin en iyi tarafıda o zaten başka iyiliği yok walla iyicene kıymete biniyosun
ne guzel canim ya bnde gorucem insallah o gunleri
hepimiz görücez inşallah canım unutma
1 gün gelecek 1 gün kalacak:lepi:alkisalkisalkis:Saruboceq:
ne guzel canim ya bnde gorucem insallah o gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?