- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.441
Seninde olacak hele bi su askeriyeyi ara bak nasıl heyecan gelecek ladyimkaydirigubbakcemileyok perim tabi gelirim bende :teytey: KK nin kizlari bizim kizlarimiz
tüm KK gider aktif ederiz topigi kaydirigubbakcemile2 ama benimde evlilik hayalim yok diye öyle dedim canim
leydiii bu kıslar düğün topiğine kaçtı bi ikimiz kaldıkk:roflol:
aynen söylerdi leydimm inşallah herşey güzel olucakk sadeceeeee zamannnn canım benimmm
hayirlisi canim in$allah , $imdiye kadar desteginizle bekledim , bekleyecegim :asigim:leydiii bu kıslar düğün topiğine kaçtı bi ikimiz kaldıkk:roflol:
evet avatarina koymu$tun canim askerinle birlikte bi resminizi ordan hatirliyorum seni :lepi: fistik gibisin masallahlaydim nerde gördün kız buraya eklediğimi mi diyosun o fotoda 20 yaşımdaydım ama küçük gösteriyorum gerçekten
Seninde olacak hele bi su askeriyeyi ara bak nasıl heyecan gelecek ladyimkaydirigubbakcemile
senın yokmu dügün hayalin:mymeka: cadı düs önümealsanaalsanasmile
hayirlisi canim in$allah , $imdiye kadar desteginizle bekledim , bekleyecegim :asigim:
bende katildim kiz oraya evlilik hayalim olmasada bizim kizlara destek amacli :smiley-cool:
evet avatarina koymu$tun canim askerinle birlikte bi resminizi ordan hatirliyorum seni :lepi: fistik gibisin masallah
aman daha cok erken zaten olsa bile anca anca söz hayali olur bende :lepi:
hayırlısıyla herşey yoluna gircek canım sen merak etmeboshayallersmile
:kedi::kedi: saol canım benim eminim sen de fstıksındıraklinialirimsmile
in$allah incim cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin Şeniz
aman yokfistiklik yanim pek yok benim
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
:roflol: benden olsa olsa isirgan otu olur ya tombi$imi terslemekle me$hurumaa olur mu hiç sanmam aklinialirimsmileboshayallersmile
anaaam yerim o bebeeee benslm kzlarrr
zemuszemus
selam canim a.s. nasisin
:roflol: benden olsa olsa isirgan otu olur ya tombi$imi terslemekle me$hurum
anaaam yerim o bebeeee ben
selam canim a.s. nasisin
ŞenizŞeniz fistiiiim
selam canım hoşgeldin a.s.
koş kız evlilik topiğine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?