Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İyi fikirrr Kıssss laelaelaelaelae

sempatiksalakcinni Canımm daha yaş 19, erken bencee 21-22 falan olsun ozaman
başlarız düşünmeyee sositososito yerimseniben

ohoo gec bıle kalmıssındelikafadulden ya zaten hazırlıklar falan olursun 20-21alsanaalsanasmile hayde ey halk evliligesırnaşık şey
ne olmus sankı bız cokmu buyuguzkötükedihüso ne demek ıstıyosun sen:roflol:

in$allah didemcim sagol canim olumunekankayizsmile
burda olan arkada$a sorcam ilk önce sonra bakarim netten canim
catliyorum bende 16 gündür haber alamadim sempatiksalakcinni zor dayandim
ama iyi oldugunu duymak bile rahatlatti az da olsa icimi
canim benimki gitmeden öyle bi konusuyoduki , zamana birakalim herseyi olacagina varir zaten felan ilerde karim olmasan bile herzaman yanindayim hic biseyimi esirgemem senden felan :1rolleyes: en son beklememi istemiyosan acikca söyle kendime eziyet etmeyim dedim vazgecerim dedim , henüz cok erken böyle konusma askerligi bekleyelim dedi sen ne anlarsin bundan ?

İyi fikirrr Kıssss laelaelaelaelae

sempatiksalakcinni Canımm daha yaş 19, erken bencee 21-22 falan olsun ozaman
başlarız düşünmeyee sositososito yerimseniben
bü$üüm sende mi 19 sun kaydirigubbakcemile5

ben daha kücügüm :dilcikar: hem hele bi biz tekrar bir araya gelelim de baska bisey istemem ben :1rolleyes:
tüm d.bakiri ararim elbet bi askeriyesinde cikar dimi :smiley-cool:
canim eski sevgilisne karsi sorumluluklari yok ki sonucta yerimseniben kafasina göre takiliyodur :)

Kızlar ben hastayımm biraz, gidip yattıym azcık, tekrar gelirimm
Çok öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan
gecmi$ olsun canim ALLAH $ifalar versin a.s.

superisi had aktif edelim

büşra anoo şaşırdım kız en 19 yaşındamıydınakannehir
geçmiş olsun canım a.s.

kizlar dügün hayalleri olanlar aktif etsin hayalleri olmayan da destekler bü$ra gibi ben gibiler
babyke melayi felan da katilirlar kaydirigubbakcemile2:teytey:

Sen kac yasındasın bilmiyorumkismile
edelim incisimsempatiksalakcinni ben ilk yorumumu yazıyorumkaydirigubbakcemile2
23 :1closedeyes:
geliyorummmmm canımm

gecmi$ olsun canim ALLAH $ifalar versin a.s.

kizlar dügün hayalleri olanlar aktif etsin hayalleri olmayan da destekler bü$ra gibi ben gibiler

siz de gelin canımmmmm elbet düğün şafağı da saycaksınız yine beraber oluruzboshayallersmile

ckar heralde isim soyisim verince cicimkaydirigubbakcemile2
olabilir canım umarım bi an önce kavusun
sendemi 19sun:sm_confused:

[/QUOTE]

Ya oyun bozanlık etme bakayım düs önümüze hadialsanaalsanasmile

23 :1closedeyes:
geliyorummmmm canımm

siz de gelin canımmmmm elbet düğün şafağı da saycaksınız yine beraber oluruzboshayallersmile
23 mü hic göstermiyosun ama incim resmini görmüstüm de yerimseniben
geliriz geliriz bizim KK nin kizlari dügün $afagi saycak :teytey: gelmezmiyiz ya hep destek tam destek

ckar heralde isim soyisim verince cicimkaydirigubbakcemile2
olabilir canım umarım bi an önce kavusun
sendemi 19sun:sm_confused:
olmadi abisinle iletisime gecmem gerekicek biraz cekiniyorum e$inden felan ama napalim bulurum bi caresini bi yarin olsunda
in$allah canim :Saruboceq: tesekkür ederim periim Şeniz
evet bende 19 um :lepi:

leydicim demekki kararsız zamana bırakalım diyor ya da korkuyor başlarsak bırakırsa yeniden diye hiç istemese zamana bırakalım demezdi diye düşünüyorum tatlım..

sagol canim dü$üncelerin icin Şeniz
ki$in o cok istediginde yine demi$ti ben seninle yine öyle cikmak degil bu kez cok ciddi seyler istiyorum diye , sadece beni beklermisin tek istedigim $uanda bu demi$ti askerden sonra görüceksin her$ey cok güzel olcak demi$ti:asigim:
ah benim deli kafam alsanaalsanasmile tam cocuk kivama gelmi$ken tersleyip reddediyorum herzaman ya hayirlisi böyleymi$ demekki :çok üzgünüm:
bugün iyi oldugunu duyunca baya rahatladim ya , kücük bi geli$me istemi$tim daa rahat beklemem icin cok $ükür bu da yetti :Saruboceq:

leydimm insan kaybedince değerini anlıyor zatenn..
umarım istediğin gibi olur herşey tatlım ama ben inanıyorum olucak a.s

öyle oldu canim biraz , o geri cekilince anladim kiymetini ya hayirlisi artik
bende biraz öyle düsünüyorum güzelim eger hic istemese o gün bana bekleme diye acik acik söylerdi herhalde :kedi:
cok sagol canim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…