Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kankaa geldim ben girdim sen cıkıyorum dedin cakıstı bende hemen cıktım zaten bacısımhihoyyyt sen neden yazmadınlülülülülülü
tamam affettimm :enbuyukkk:
kızımm paso profiline girdimm hepp sarıydı online değildinnn :roflol:
yeşil olmanı bekledim ama olmadınnn delikafadulden
bende çıktımmm
Şeniz

iyiyim tatlımmm demin aşkımn sesini duydum güne enerjik başladımmm hihoyyyt
ahh kıyamam sanaaa:teselli:
bence numarasını al ve açık açık konuş bitanemm böyle beklemek ızdırap gelir sana:teselli:

tamam affettimm :enbuyukkk:
kızımm paso profiline girdimm hepp sarıydı online değildinnn :roflol:
yeşil olmanı bekledim ama olmadınnn delikafadulden
bende çıktımmm
Şeniz

]
opuyorumnanaktan bende seninkine girdim sarıydısempatiksalakcinni
Sonra gece tam giris yaptım sen iyi geceler yazmıstın:roflol:
Hade sabah yazarım dedim kanka :roflol:

Seni arasaya senin tombisalsanaalsanasmile neyse keske kardesinden numarayı alsaydın:kedi: ara tabi kusum hafta sonu beklerken askerlik bitecek sempatiksalakcinni kavus sevdiceginesempatiksalakcinni
kardesi daha kücük canim belkide abisinden korkusundan vermiyodur da :) bilmiyorum acemilikte bi kez sormustum ben bilmiyorumda abim aradiginda konusuyorum iste diyodu
öyle olcak da yine $Ükür ii oldugunu duydum ya periim bu da yetiyo bana gelmese de
bakalim GMS arkadasimizdan numarayi alabilirsem eger aricam yarin

lady canım burdasın sanırım..senn için girdim valla opuyorumnanaktanmerak ettim so durum ne??
annemin yanindaydim canim geciktim k bakma Şeniz kardesi carsiya cikacak dedi ya hala yok msnde belki msne gelmez ailesi evde yokmu$ bugün bekliyorum bakalim ama cok sükür iyi oldugunu duydum canim bu da rahatlatti :)
sen nasilsin kevsercim

oh ne güzel canim hergüne böyle baslarsin insallah yerimseniben
eger simdi msne gelirse konuscam canim , gelmezse de netten felan bulup numarasini aricam
zor geliyo evet ama sabredicem :) sonu güezl olur insallah :Saruboceq:

çok iyi fikir canım bence çok gerekliii biraz da özel hayatlarımıza destek oluruz :teselli:

Aynen cnm:hulya: zaten teskere alan gelmıyor bılıyosunuzşakkıdı
az gelıyor yada ordan devam ederiz hatta öyle bi topik var kızlar durun hemen link vereyim sahibi ben olmasamda yabancı degilsempatiksalakcinni

leydi inşallah canım:Saruboceq:
ya bi şekilde bul numarasını yerini tam olarak biliyosan netten numarasını araştır yada burda olan bi arkadaşımızdan al valla ben olsam çatlardım ara konuş sende daha fazla bağlanmadan arkadaşım en azından ne olduğunuzu bil a.s

Düüsünmeye baslarsın:roflol:sırnaşık şey
İyi fikirrr Kıssss laelaelaelaelae
evlilik düşünmeyenleri itinayla evliliğe ikna ederiz büşümm sempatiksalakcinni
düşünmüyo musun kısss neden kii ohaoldumsmile

sempatiksalakcinni Canımm daha yaş 19, erken bencee 21-22 falan olsun ozaman
başlarız düşünmeyee sositososito yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…