- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.401
ömrüm saymaklaa geçicek şerepsizimmm :roflol:
tamam affettimm :enbuyukkk:kankaa geldim ben girdim sen cıkıyorum dedin cakıstı bende hemen cıktım zaten bacısımhihoyyyt sen neden yazmadınlülülülülülü
nasilsin didemcim
sabah karde$i msn acti , uzun zamandir o da acmiyodu okullar dolayisiyla
cok $ükür iyi oldugunu duydum sabah arami$ nete gelecegini söylemi$ ailesi msn acsin diye
ama onlarda bi yere davetlilermi$ de , galiba gelmicek nete ama olsun cok $ükür iyi oldugunu duydum ya :)
bekliyorum gelirse konu$cam olmadi yarin numarayi bulup aricam cok özledim :kedi:
opuyorumnanaktan bende seninkine girdim sarıydısempatiksalakcinnitamam affettimm :enbuyukkk:
kızımm paso profiline girdimm hepp sarıydı online değildinnn :roflol:
yeşil olmanı bekledim ama olmadınnn delikafadulden
bende çıktımmm
Şeniz
]
Dügün safagı topigi acalımdelikafadulden
tmm kanka anlaşıldı yasakkelimeopuyorumnanaktan bende seninkine girdim sarıydısempatiksalakcinni
Sonra gece tam giris yaptım sen iyi geceler yazmıstın:roflol:
Hade sabah yazarım dedim kanka:roflol:
Dügün safagı topigi acalımdelikafadulden
19 Pazar sonraaaa Şeniz
aynen ama baslık öyle olmasındelikafadulden ömrümz safakcı oldudelikafaduldeneveeeeet delikafaduldenşafakçı güzellerin düğün şafağı olsun :lepi:
Evlilik hazırlıgı sohbet bölümüne didosumtmm kanka anlaşıldı yasakkelime
nereye acıcaz ki canım?
19 Pazar sonraaaa Şeniz
aynen ama baslık öyle olmasındelikafadulden ömrümz safakcı oldudelikafadulden
Evlilik hazırlıgı sohbet bölümüne didosumlmaz:
kardesi daha kücük canim belkide abisinden korkusundan vermiyodur da :) bilmiyorum acemilikte bi kez sormustum ben bilmiyorumda abim aradiginda konusuyorum iste diyoduSeni arasaya senin tombisalsanaalsanasmile neyse keske kardesinden numarayı alsaydın:kedi: ara tabi kusum hafta sonu beklerken askerlik bitecek sempatiksalakcinni kavus sevdiceginesempatiksalakcinni
annemin yanindaydim canim geciktim k bakma Şeniz kardesi carsiya cikacak dedi ya hala yok msnde belki msne gelmez ailesi evde yokmu$ bugün bekliyorum bakalim ama cok sükür iyi oldugunu duydum canim bu da rahatlatti :)lady canım burdasın sanırım..senn için girdim valla opuyorumnanaktanmerak ettim so durum ne??
oh ne güzel canim hergüne böyle baslarsin insallah yerimsenibentamam affettimm :enbuyukkk:
kızımm paso profiline girdimm hepp sarıydı online değildinnn :roflol:
yeşil olmanı bekledim ama olmadınnn delikafadulden
bende çıktımmm
Şeniz
iyiyim tatlımmm demin aşkımn sesini duydum güne enerjik başladımmm hihoyyyt
ahh kıyamam sanaaa:teselli:
bence numarasını al ve açık açık konuş bitanemm böyle beklemek ızdırap gelir sana:teselli:
çok iyi fikir canım bence çok gerekliii biraz da özel hayatlarımıza destek oluruz :teselli:
Henüzz evlilik düşünmeyenlere ne olceeek ?
Henüzz evlilik düşünmeyenlere ne olceeek ?
İyi fikirrr Kıssss laelaelaelaelaeDüüsünmeye baslarsın:roflol:sırnaşık şey
evlilik düşünmeyenleri itinayla evliliğe ikna ederiz büşümm sempatiksalakcinni
düşünmüyo musun kısss neden kii ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?