Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahhh ahhhh o şafak degilmi beni yakıp kavuran 150 bitmedi gitti su şafak........insallah düşecek vede ben koçişime kavusacagımm
olsun canım bak az kalmış, tektip gelince de birden 90 gün düşcek inşallah
=)) Kıss bana hep büyük gösteriyosun diyolar zateen :dilcikar:
ayy valla hayatta inanmazdım 91'li olduğuna çok şaşırdım canım:kedi:
hava mı atıyosun bealsanaalsanasmile
hayır ben:roflol: toplu nikah töreni:roflol:

yaşla hava mı olur kız ben çnce yaşlancam :roflol:
ama bana da hep küçük gösteriyosun diyolar sempatiksalakcinni

heh evet toplu olur kaydirigubbakcemile5

Muhakkak öledir tatlımm, yeni geldin sanırm topiğimize hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5
Bizm için çok güzel örnek oldun, kısa dönem yapıp yakınanlarda vardaa şakkıdı herkez için zor bi dönem, benm sevglimde geçen aralıkta gitti, inş. düşerde terhis olup gelirler..

bız gencız dahasırnaşık şey
aynen toplu olur demı kızılayın dagıttıgı gelınlikleri gıyeriz:roflol::roflol:

inşallah tek tip askerlik çıkacak ve hepimiz 90 gün önce kavusacagızz çook özledim yaaaaaaa

Sağoll canımm opuyorumnanaktan En güzelii cnmm bu yaşlarda
dezavantaj olabilir ama ileriki yaşlardaa süper bi durum bence olumunekankayizsmile
orası öyle tabi büsümolumunekankayizsmile
olmaz ben kır düğünü yapcem
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz sabahtan beri burdayım, ben kaçtım öpüldünüz a.s.

:a015::a015:

Kaynananın iyi olması güzel tabii, kayınpeder varmı pekii ?

cok şükür iyi yaa oda olmasa kafayı yerim herhalde kaynınbabamda var kaynımda var hepsini seviyorum ama görümcemi sevmiyorum neyseki oda evli bizimle yasamıyo iki sokak yukarda oturuyo hergün bizde ama idare ediyoz.........ama tabiki kocam sag salim gelsinde hemen ayrı eve cıkacagızz inşallahhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…