- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.501
olsun canım bak az kalmış, tektip gelince de birden 90 gün düşcek inşallahahhh ahhhh o şafak degilmi beni yakıp kavuran 150 bitmedi gitti su şafak........insallah düşecek vede ben koçişime kavusacagımm
ayy valla hayatta inanmazdım 91'li olduğuna çok şaşırdım canım:kedi:=)) Kıss bana hep büyük gösteriyosun diyolar zateen :dilcikar:
hava mı atıyosun bealsanaalsanasmile
hayır ben:roflol: toplu nikah töreni:roflol:
evet malesef uzun dönem gecen yıl aralıkta gitti ve hala gelmedi bitmiyo gecmiyo zaman offffff çoook zormuş yoklugu hele evlilere dahada zorrrrrr......mesela yarın bebegimin kontrolü var ama babamızz yanımızda yok çok üzgünümmmm
olsun canım bak az kalmış, tektip gelince de birden 90 gün düşcek inşallah
ayy valla hayatta inanmazdım 91'li olduğuna çok şaşırdım canım:kedi:
yaşla hava mı olur kız ben çnce yaşlancam :roflol:
ama bana da hep küçük gösteriyosun diyolar sempatiksalakcinni
heh evet toplu olur kaydirigubbakcemile5
inşallah tek tip askerlik çıkacak ve hepimiz 90 gün önce kavusacagızz çook özledim yaaaaaaa
Neden:hulya: amac ne boyun kacCADIARZU
ayy valla hayatta inanmazdım 91'li olduğuna çok şaşırdım canım:kedi:
yaşla hava mı olur kız ben çnce yaşlancam :roflol:
ama bana da hep küçük gösteriyosun diyolar sempatiksalakcinni
heh evet toplu olur kaydirigubbakcemile5
KIzz var öle tanıdıklarım çocuk doğruyolar, hala incecikk duruyolar,
bi kere yaşlarını hiç belli etmiyolarrr, ben 167 boyundayım 60 kilodayımm :kedi:
inşallah tek tip askerlik çıkacak ve hepimiz 90 gün önce kavusacagızz çook özledim yaaaaaaa
valla resimlerde cok hos duruyosun büşümCADIARZU
bende göstermem yasımı sanıyorum yanıdelikafadulden
olmaz ben kır düğünü yapcem
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz sabahtan beri burdayım, ben kaçtım öpüldünüz a.s.
orası öyle tabi büsümolumunekankayizsmileSağoll canımm opuyorumnanaktan En güzelii cnmm bu yaşlarda
dezavantaj olabilir ama ileriki yaşlardaa süper bi durum bence olumunekankayizsmile
olmaz ben kır düğünü yapcem
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz sabahtan beri burdayım, ben kaçtım öpüldünüz a.s.
ızın kullandınız mı:ecrin_bebek:
bıde nerde kalıyosun kendı evındemısempatiksalakcinni
temmuzda geldi gitti 24 gün izin kullandı bu arada hamile kaldım zaten :) kendime ait evim yok arada sırada annemlerde kalıyorum normalde kayınvalidemle oturuyorum
anladım...zor olmuyor muakannehir
asker yolu beklemekmi? yoksa kaynanayla oturmakmııı?
Asker yolu beklemek or mu diye sorarmıyım sence yasayan biri olarak hasretini bilmezmiyim bıde evlisin-tatlicadiarzu- kaynanayla oturmak elbette ki
ayy yok hiçde zor degil kaynanam bal bal seker 2 senedir beraberiz bi 2sene daha otururum valla
Kaynananın iyi olması güzel tabii, kayınpeder varmı pekii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?