- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.521
ayy yok hiçde zor degil kaynanam bal bal seker 2 senedir beraberiz bi 2sene daha otururum valla
Masallahne güzel buyuk avantajkaydirigubbakcemile5
Amin cnm:Saruboceq: benım kendımınkınden sıkayetım yoksizede hayırlı kaynanalar nasip etsin rabbim
Bulmaz dıyen yalan zaten mutlaka kızılcak bısey bulunur delikafaduldenarada sorunlar oluyo ama seviyorum yaa oda beni sever....ama kızlar sunu unutmayın en iyi kaynananın günde 9 kere alt dudagı kıpırdarmıs,yani ne kadar iyi olursa olsun mutlaka kızacak bişeyler bulurmuşş :)
cok şükür iyi yaa oda olmasa kafayı yerim herhalde kaynınbabamda var kaynımda var hepsini seviyorum ama görümcemi sevmiyorum neyseki oda evli bizimle yasamıyo iki sokak yukarda oturuyo hergün bizde ama idare ediyoz.........ama tabiki kocam sag salim gelsinde hemen ayrı eve cıkacagızz inşallahhhhhhhhhhhh
Selam kızlarrr a.s.
Selam kızlarrr a.s.
Allah kavuştursun arkadaşım :teselli:
Hoşgeldinn canımm kaydirigubbakcemile5
selam canım ujgeldnopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/252377-askerleri-donen-evlenecek-kizlarimiz-20.html
reklam yapalım askerinin gelmesıne az kaldısempatiksalakcinni
gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ;(((((((((((((((((((((((((((((((((
hoşgeldin devrem liste için teşekkür ederim cnmm
Selam kızlarrr a.s.
gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ;(((((((((((((((((((((((((((((((((
kızlar selammmguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?