- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.541
hoşbuldum devremm ne demekk :)
kızlar heralde bizimkiyle askerde aramız kötü olcakbugün aradı dioki seni arayınca kendimi kötü hissediom bidaha bu kadar sık aramıcam ama bende onun sesini duymayınca kötü oluom
kızlar heralde bizimkiyle askerde aramız kötü olcakbugün aradı dioki seni arayınca kendimi kötü hissediom bidaha bu kadar sık aramıcam ama bende onun sesini duymayınca kötü oluom
canım özler sesını duydukca onun ıcın demıstırr .bızde arasınlar ıstıyoruz ama arar oyle dedıgıne bakma sennn:1hug:
ilk zamanlar hep öyle gelir geçici merak etme
1 günlüğünemi gelmişti cnmbilmiyorumkismile
kevserini sevgilisi aradımı canım ya merak ettim
canım yanlıs hatırlamıyosam dun aramıstı bugun daha bısey demedı ama aramıstı kevser rahatladı canımmma.s
dün aramadı benden bu sabah arayınca biraz bagırdım dün neden aramadın diebiraz tartıştık kapattı sonra bidaha aramıcam seni die
evetttt( malesef canım. "ayrılık kadar acıdır tekrar görüşmek yeniden ayrılacağını bilerek"...
inşaşlah geçer çünkü acemi oldugu için o beni aramadan hiç bi şekilde haber alamıom ondan
canım bak oyle yapma ama benımkıne sorudum bugun ben bız odulluyuz ama dıger bolukler yıne kosudalar dedı yorulur canım gıtme ustune o kadar sonucta hıcde rayamayabılırler oyle yapam yanında ol canım sennn :mymeka:[/QUOTE
ama öle demesine kızdım yaaa.. aramasın durabiliosa ala ala ben burda onun tlfnu bekliom onun dedigine bak çok kızdım yaaaaa
canım alırsın haber bolugune yakın bı telefonun numarasını iste saat 9 dan sontra ardıgında cagırıyolarmıs nobetcı oluyomus canımmm
evetttt( malesef canım. "ayrılık kadar acıdır tekrar görüşmek yeniden ayrılacağını bilerek"...
canım bak oyle yapma ama benımkıne sorudum bugun ben bız odulluyuz ama dıger bolukler yıne kosudalar dedı yorulur canım gıtme ustune o kadar sonucta hıcde rayamayabılırler oyle yapam yanında ol canım sennn :mymeka:[/QUOTE
ama öle demesine kızdım yaaa.. aramasın durabiliosa ala ala ben burda onun tlfnu bekliom onun dedigine bak çok kızdım yaaaaa
hehe sakın ol canım ya benımkıde bana bugun burası cook rahat yemek hazır hersey ıyı senın dırdırın yok nerdesın yok hesap soran yok dıyooo:roflol: kırıyodum kafasını canım zaten baskı altındalar sende onu anla uzme bosyere bırbırınızıolumunekankayizsmile
öle bi numara wermediki canım bana ?heralde aramamı istemio benim
aklinialirimsmilebenim mesajdan önce cevab vermişsin bile yer değiştirdi galiba mesajlarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?