- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.601
pfffff çıkıcam demişti kardeşineüzüldüm.... Benim askerimle aynı yerde ladyninki... Canım ya inşallah en kısa zamanda konuşabilirler. seninde şafağına maşallah mehabbetimmm
beeeeeeeeeen geldiiiiiiiiim :teytey:
ALLAHa $ükür $uan moralim yerinde gibi hic bozmak istemiyorum kizlar yarin numarayi bulur kontör alip ararim sali günü her yolu denicem cok sagolun Şeniz
ay canım inşallah konusrsunuzzzz
kızlar herkese slm..'mehabbet' canım aradımı die sormuşsun aradı canım evet çok şükür 3gündür üst üste arıo bugünde sabah aradı..akşamüstüde benimkinn annesiyle beraberdik..oyüzden rahatım..askerden snra hemen evlenin diolar ama benimkinn bu işe yanaşmaya hiç niyeti yok..dediği gibi 30 u buldurcak bize ona canık sıkkın bugünde
d.bakirmi :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:ya k.bakmayın ben yazılanların hepsini okuyamadım ama benm erkek arkadaşım d.bakırda askerlık yapıyo jandarma karakolunda. ama hergun en az 4-5 kere arıyor yada ben onu arıyorum . sizin neden konuşamama problemlerınız oluyo ?
susu_mŞeniz mehtap sayan güzeliimangelgozde+, didem_evo+, Lady_cici, qizz, _kvsr_
selamlarrrr
selam kizlarrrrrrrrrr
hayır canım merkez değil ilçesinde eğil mi ne öyle bişey dedi tam hatırlamıyorumm
tüh ya tamam canimhayır canım merkez değil ilçesinde eğil mi ne öyle bişey dedi tam hatırlamıyorumm
Selam kızlarrrrrrrrr
kevseriiim dadliii baluuum Şeniz
canim bak masallah üst üste ariyomu$
dur hemen canini sIKma askerlikte dayanamaz hasretine aklinialirimsmile bi kac ay sonra evlilik muhabbeti eder hic merak etme
selam italyanin corumlu güzeli opuyorumnanaktan
Selam kızlarrrrrrrrr
d.bakirmi :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
canim kusura bakma $imdi baliklama atliyorum ama d.bakir merkez mi ? ama tüh ya jandarma karakolu
benim askerimde d.bakirda 17 gün olcak haber alamiyorum
susu_mŞeniz mehtap sayan güzeliim
baluum yettim sonunda..seninki gelmedi ama ben geldim bakŞenizolumunekankayizsmile
evlilik muhabbeti var canım ama yanaşmıyo daha..normalde çiftler ister aileler yanaşmaz bizimki tersine..benimki her aradığında annesi izine gelince nişan yapalım diomuş bugünde annesi dedi annemde vardı..kadın oğlundan çok sevioya..böle kayınvalideyi kaçırmak istemiyoruum bensırnaşık şey arasam bulamm valla.benim dana yanaşmıyo aklını çelmem lazım ama nasılCADIARZUdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?