Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pfffff çıkıcam demişti kardeşine üzüldüm.... Benim askerimle aynı yerde ladyninki... Canım ya inşallah en kısa zamanda konuşabilirler. seninde şafağına maşallah mehabbetimmm

sağolasın cnmm aynı yerdeyse oranın ankesörlü numarası send evardır acaba denesemi laydimmm arayıpda

beeeeeeeeeen geldiiiiiiiiim :teytey:

ALLAHa $ükür $uan moralim yerinde gibi hic bozmak istemiyorum kizlar yarin numarayi bulur kontör alip ararim sali günü her yolu denicem cok sagolun Şeniz

kızlar herkese slm..'mehabbet' canım aradımı die sormuşsun aradı canım evet çok şükür 3gündür üst üste arıo bugünde sabah aradı..akşamüstüde benimkinn annesiyle beraberdik..oyüzden rahatım..askerden snra hemen evlenin diolar ama benimkinn bu işe yanaşmaya hiç niyeti yok..dediği gibi 30 u buldurcak bize ona canık sıkkın bugünde

kevseriiim dadliii baluuum Şeniz
canim bak masallah üst üste ariyomu$
dur hemen canini sIKma askerlikte dayanamaz hasretine aklinialirimsmile bi kac ay sonra evlilik muhabbeti eder hic merak etme

ya k.bakmayın ben yazılanların hepsini okuyamadım ama benm erkek arkadaşım d.bakırda askerlık yapıyo jandarma karakolunda. ama hergun en az 4-5 kere arıyor yada ben onu arıyorum . sizin neden konuşamama problemlerınız oluyo ?

d.bakirmi :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
canim kusura bakma $imdi baliklama atliyorum ama d.bakir merkez mi ? ama tüh ya jandarma karakolu
benim askerimde d.bakirda 17 gün olcak haber alamiyorum

angelgozde+, didem_evo+, Lady_cici, qizz, _kvsr_
selamlarrrr
susu_mŞeniz mehtap sayan güzeliim

kevseriiim dadliii baluuum Şeniz
canim bak masallah üst üste ariyomu$
dur hemen canini sIKma askerlikte dayanamaz hasretine aklinialirimsmile bi kac ay sonra evlilik muhabbeti eder hic merak etme

baluum yettim sonunda..seninki gelmedi ama ben geldim bakŞenizolumunekankayizsmile
evlilik muhabbeti var canım ama yanaşmıyo daha..normalde çiftler ister aileler yanaşmaz bizimki tersine..benimki her aradığında annesi izine gelince nişan yapalım diomuş bugünde annesi dedi annemde vardı..kadın oğlundan çok sevioya..böle kayınvalideyi kaçırmak istemiyoruum bensırnaşık şey arasam bulamm valla.benim dana yanaşmıyo aklını çelmem lazım ama nasılCADIARZUdelikafadulden

aa nasil yanasmio cnm ohaoldumsmile nieki bizimkinin hemen yarin evlenek deseler aninda kosa kosa gelirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…