- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.621
selam canim benimki aricak onu bekliom sırnaşık şey napion nasilsinnnnnnnn alamanya guzeliiiiii:roflol:
selammmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
aa nasil yanasmio cnm ohaoldumsmile nieki bizimkinin hemen yarin evlenek deseler aninda kosa kosa gelirdelikafadulden
Şeniz sagol canim askerimi aratma ama hic öpmedimki onu sempatiksalakcinnibaluum yettim sonunda..seninki gelmedi ama ben geldim bakŞenizolumunekankayizsmile
evlilik muhabbeti var canım ama yanaşmıyo daha..normalde çiftler ister aileler yanaşmaz bizimki tersine..benimki her aradığında annesi izine gelince nişan yapalım diomuş bugünde annesi dedi annemde vardı..kadın oğlundan çok sevioya..böle kayınvalideyi kaçırmak istemiyoruum bensırnaşık şey arasam bulamm valla.benim dana yanaşmıyo aklını çelmem lazım ama nasılCADIARZUdelikafadulden
iyi kaynatmalar o zaman dadliim delikafaduldenselam canim benimki aricak onu bekliom sırnaşık şey napion nasilsinnnnnnnn alamanya guzeliiiiii:roflol:
selammmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
anam ma$allah:asigim:atarsaaa 5:teytey:
tüh ya tamam canim
olsun sende bi diyarbakir güzelisin :teytey:
bu arada aramiza ho$geldin opuyorumnanaktan
Bebeeekıma.s.
Şeniz fistiiiiiiim
selam canim benimki aricak onu bekliom sırnaşık şey napion nasilsinnnnnnnn alamanya guzeliiiiii:roflol
Şeniz sagol canim askerimi aratma ama hic öpmedimki onu sempatiksalakcinni
diyorumya balim sen bekle o zamanla hasrete dayanamaz kendiliginden ister aklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyi kaynatmalar o zaman dadliim delikafadulden
anam ma$allah[/QUOT
inş bakalım canım bul numarayıda sen ara artık bence..geç olmadan dök içiniboshayallersmile
onu bi elime gecirsem ben e$$ek sudan gelinceye kadar kovalicamklava: cektirdiklerine bak
nasilsiin betüüsüüüm mavili betüsüüm
inş bakalım canım bul numarayıda sen ara artık bence..geç olmadan dök içiniboshayallersmile
canım benim iyiyim ne olsun ya öyle sitede geziniyordumm
parfüm bakıyorum fikir veren olur mu :)
hmm ben bruno banani var onu kullaniyorum gündelik acik pembe olanini bayanssulusmile ama tr de varmi bilmiyorum
escada - collection denemi$tim o da ho$uma gitmi$ti ilk aklima gelen bu
bende hiç anlamam bu parfüm işlerinden ama candy kullanıyodum sıkıldım artıkkk
kızlar herkese slm..'mehabbet' canım aradımı die sormuşsun aradı canım evet çok şükür 3gündür üst üste arıo bugünde sabah aradı..akşamüstüde benimkinn annesiyle beraberdik..oyüzden rahatım..askerden snra hemen evlenin diolar ama benimkinn bu işe yanaşmaya hiç niyeti yok..dediği gibi 30 u buldurcak bize ona canık sıkkın bugünde
canım bilmiyorumki ya her sorduğumda korkuyorum diyo..kızlar size bi konu buldum..deyin bakalım erkekler neden evlilikten korkar bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile ben hala çözemedim..
tamam leydim bakıcam artık ben sağol yinede
OoOO süper cnm escadahmm ben bruno banani var onu kullaniyorum gündelik acik pembe olanini bayanssulusmile ama tr de varmi bilmiyorum
escada - collection denemi$tim o da ho$uma gitmi$ti ilk aklima gelen bu
chanel chance guzel cnm yatamam leydim bakıcam artık ben sağol yinede
evt canım aradığına çok sevindim .ooh ne güzel aileler sıcak bakıyomuş bizim öle olsa askerim firar edip evlenmeye geliraklinialirimsmile
allah allah niiye kokruyo aacaba bence maddi durum en başta gelir erkek için acaba evimi geçindirebilirmiyim kaygısı sonrada yanlış anlamayın ama cinsel problemleridesorun edebilir:kedi: ben askerime sorarım hep böle konuları askerime sorarımkaydirigubbakcemile3 o en objektif cevabı veriyoopuyorumnanaktan
OoOO süper cnm escada
chanel chance guzel cnm ya
canım bilmiyorumki üstüne gitmiyrm artık.ev geçindirme korkusu olabilir yada rahata alışkın olduğu için işine gelmiyo olabilir..askerden sonra herkes rahatlar ama beni zor günler bekliyo gibime geliyo bana..inş askerlik olgunlaştırr
Cnm Hayırlsı hakınızda,inş gelınce hersey 4 4luk süper olucak..canım bilmiyorumki üstüne gitmiyrm artık.ev geçindirme korkusu olabilir yada rahata alışkın olduğu için işine gelmiyo olabilir..askerden sonra herkes rahatlar ama beni zor günler bekliyo gibime geliyo bana..inş askerlik olgunlaştırr
evet fistiim tatli bi kokusu var bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?