Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benimm sağol
nasılsın canım enişte nasıl şafak sıkıştırıyo mu kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım yaa.. sıkıcı bi pazar daha gçti gitti hiç bişey anlamadım..
keşke benii sıkıştırsa ama benmkinifena halde sıkıştırıo o da bana patlıyor.. rüyamda nişan hazırlıklarındaydım.. acayip bir rüyaydı hayır olsun diyorum kafamçokkarıştı
sen nasılsın.. enişteyle aranız iyidir umarım boshayallersmile

aynen cnm pazarları hiç sevmiyorummm :gitme:
19 pazar sonra sevgilim yanımda :roflol:
senin daha da az tatlımmm opuyorumnanaktan
hayır olsun canım bende geçen gece kına gecemi ve düğün için kuaföre gitmemi gördüm :kedi:
ne güzel rüyalar görüyoz biz Allah gerçek olmasını nasip etsin :Saruboceq:
sevgilimle şu an aramız iyi konuştuk az önce herkes maç izliyomuş benim sevgilimin maç merakı yok bizde ankesörlü boşken 2 saate yakın konuştukk kaydirigubbakcemile3

Kizlar ben geldim mafoldumben
E$imi yolladim.. bende yeni geldim eve.. ooooooooof ooooooof
Kendimi cok yanliz hissettim simdiden.. 20 gün 24 saat birlikteydik.. mafoldumben
$afak 143 turkbayragi

Kendimi cok yanliz hissettim simdiden.. 20 gün 24 saat birlikteydik.. mafoldumben
$afak 143 turkbayragi

hoşgeldin cnmm ne güzel işte biraz olsun doya doya hasret gidermişsiniz az kalmış şafağınıza da maşallahh

allah bozmasın tatlımm :)

$afak 143 turkbayragi

hoşgeldiniz kızlarrr
babykemm anlatta bizde sevinelimm bakalım haberler sende

ben çeyiz konusunda çoook hödük bi kızım yakaydirigubbakcemile3 bi evlilik ortaya çıksa dımdızlak kalıcam valla amann beni aldıklarına şükretsinlerdelikafaduldensempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…