- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.661
slm özgeeem
slm sevgilim_benim..kız benimkide öğretsinler şu gece arama işiniya..garibimn bişeyden haberi yok 9da yatıyom ben dio:roflol:
canım bilmiyorumki ya her sorduğumda korkuyorum diyo..kızlar size bi konu buldum..deyin bakalım erkekler neden evlilikten korkar bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile ben hala çözemedim..
çok teşekkür ederim canımmmm benimm opuyorumnanaktan
aşkım aradı kutladı ağlattı beniii :gitme:
kewsercim askerin aradı mı akşam benimki bu akşam aramadısabah aramıştı okadar
Şafağımız 137 :asigim:
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK turkbayragi
Tatlım nıca yıllllaraaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
:) de canim koskoca bi amiiiinSaol canım benimm kocaman bir aminnnnnnnn diyorum opuyorumnanaktan
rica ederim canim opuyorumnanaktan sen bence bu $afaginda kal yine degi$ir daha ilk ba$larda hep böyle oluyoellrine sağlık canım kaydirigubbakcemile3 buaarada ben sordum benimkine 460dan başlamışlar bugün şafak kaç die sordumda 448 dedi..kafam karıştı şimdi hangini saycamı.
selam canim a.s.bu arada herkese slmmmmm:sm_cool:
laydimmm ellerine sağlık canım liste için a.s.
Cnm ama 15 ay 460 gun yapmıorr saydık bız
Düşünceli eniştem alkisalkisalkisçok teşekkür ederim canımmmm benimm opuyorumnanaktan
aşkım aradı kutladı ağlattı beniii :gitme:
maşallah şafağınıza tatlım
rica ederim canim opuyorumnanaktan seve seve azaltiyorum $afaklarii
evt cnm doğru sölüosun kaydirigubbakcemile5 bugün bizimki akrabamızın oğluyla görüşmüş beraber gitmişlerdi ama o 4. bölüğe düştü oda demiş çok rahatım akşamları selbst konuşuom die valla bnmki 1 saat uyyo 11 de kalkıo beni arıo konuşuoz geri uyyo seninki biraz taşfırın herhalde demi cnm herşeye kızıoherşey için hayırlısı olsun hakkınızda yemin töreninden sora rahata erer ve arar hep mrk etmeopuyorumnanaktan
allah allah onun sana destek vermesi lazım evlilik konusunda belkim arkadaşların dediği gibi geçinme derdi yüzünden korkabilir cnm onada hak vermek lazım bir ev geçindirmek kolay deil tabi opuyorumnanaktan
saol canım benimmmm opuyorumnanaktan aminnn ama evliyken geçsin yıllar aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
ayy kızlar durumum içler acısı:roflol: face'de asker yarenleri sayfası her gece şafaklar atınca mezdekeyi paylaşıyo açtım onu dinliyorum nişanımızı kutluyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Düşünceli eniştem alkisalkisalkis
Mutluluktan ağla sadece canım benimm başka gözyaşların olmasınn Allah nazarlardan korusunopuyorumnanaktan
Ayy sağol balımm sizinde böyle olucak şafağınızz inşallahhhh :Saruboceq:
O da olucak cnm benm ıns en önde sen varsın:,düğün şafakalrımızda baslıcak:))saol canım benimmmm opuyorumnanaktan aminnn ama evliyken geçsin yıllar aklinialirimsmile
anladım canım..hııı sen ellerimle saydım demiştin diimi canım..şimdi aklıma geldi..doğru evet ozaamn
yaa ellll yelillll hurrraaaa ya elll yelil yelil yelillllll:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?