- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.701
boshayallersmile cok güldüm ya bugün anca tombi$imin hasretini anladimladym evet canım ya..sıkma şu canını delikafadulden bak biz sıkıyomuyuzsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: hahaha dideeeeeeeeeeem ya koptuuum hahha :roflol:leydimm bu şarkı sanaaa :teytey::teytey::teytey:
Dailymotion - Mardin Sıra Gecesi (Diyarbakır yoluna) Delalım - a Music video
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ho$geldiii periiim Şenizben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
haklisin canim birden hüzün cöktü cok fazla özledim ya boshayallersmileaa ama sana neşeli olmak yakışıyo canım bak ben bi başlarsam kimse susturamaz 1.yılımız ama nişanlım yanımda yokkk, ailemden uzaktayım, odamda tek başımayım :gitme:
-90 -90 -90 hadi beeeeeeeeeeeeeeee:dance:
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölürümmm nannnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Şeniz
lady cicim diyarbakır yoluna hey:teytey: diyarbakır yoluna hey hey:teytey: hade :teytey::sm_cool::sm_cool:
boshayallersmile cok güldüm ya bugün anca tombi$imin hasretini anladim
:roflol::roflol::roflol: hahaha dideeeeeeeeeeem ya koptuuum hahha :roflol:
tamam tamam iyiyim $imdi sagol canim Şeniz :lepi:
:teytey: kendimi dügün yerinde eline halay mendili tutturulmu$ gibi hissediyorum :roflol:
ho$geldiii periiim Şeniz
haklisin canim birden hüzün cöktü cok fazla özledim ya boshayallersmile
delikafadulden az kaldı azzzz :teytey::sm_cool:
kızlar ben kaçar muhabbetiniz bol olsunnn
rüyanızda askerlerinizi görünn aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
halaybaşımızsın sen bizimmmm :roflol: :roflol: :teytey:
ben de çok özledim be canımmm heleki bugün çok zor geçicek benim için.. yaşanmışlıklar olunca daha da zor geliyo, şimdi eskişehire gelmiş olcaktı yarın bütün gün gezip kutlucaktık off ulan offf senağlama
kızlarrr bende burdayımmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
bayram yapıcaz walla alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
olumunekankayizsmileho$buldum incimmdelikafaduldenperimmmmm hoşgeldinnnn olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2
Alıcam ifadeni hade sende gör bacısımŞenizkızlar ben kaçar muhabbetiniz bol olsunnn
rüyanızda askerlerinizi görünn aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
boshayallersmile cok güldüm ya bugün anca tombi$imin hasretini anladim [/B
:teytey: kendimi dügün yerinde eline halay mendili tutturulmu$ gibi hissediyorum :roflol:
ho$geldiii periiim Şeniz
haklisin canim birden hüzün cöktü cok fazla özledim ya boshayallersmile
anaaammm eskişehirr demeee banaaa:gitme:
ömrümüzüüüü yediiii:dilcikar:
tuuuuugbaaaaaam fistiiiiiiiiim aklinialirimsmilekızlarrr bende burdayımmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
evet ya öyle oldum resmen :roflol:halaybaşımızsın sen bizimmmm :roflol: :roflol: :teytey:
ben de çok özledim be canımmm heleki bugün çok zor geçicek benim için.. yaşanmışlıklar olunca daha da zor geliyo, şimdi eskişehire gelmiş olcaktı yarın bütün gün gezip kutlucaktık off ulan offf senağlama
ba$i kimseye kaptirmam söyleyim :roflol:asıl halayı görcez canımmm o zaman :teytey:
halaybaşımızsın sen bizimmmm :roflol: :roflol: :teytey:
olumunekankayizsmileho$buldum incimmdelikafadulden
Alıcam ifadeni hade sende gör bacısımŞeniz
leynnn lady senın bu alıntılar benı nasıl zorluyo:roflol: bın tane yazı:roflol:
bıde bu ladynin yanına lan hıc yakısmadı bebegimsırnaşık şey
evdddd kızzz ohohohoohohdelikafadulden az kaldı azzzz :teytey::sm_cool:
canım sen takma askerin ordaki askerlerden öğrenir biryer benimkide öyle yapmıştı
aminnn canım inşallah son ayrılıklarımız olur bunlarrrrboshayallersmiletuuuuugbaaaaaam fistiiiiiiiiim aklinialirimsmile
evet ya öyle oldum resmen :roflol:
ALLAH sabir versin canim bundan sonraki yildönümlerinizde beraber olursunuz in$allah :asigim:
ba$i kimseye kaptirmam söyleyim :roflol:
Bunalım yapma:mymeka: aklı hala gezmedesırnaşık şey otur evi süpürdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?