- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.741
Şeniz darısııı benim başımaaa siyahincimmmm güzel haberlerle dönerim inş. haftaya
mutlu olurummm
:roflol: fatmagülle fıldır fıldır gezerlerse olcagı bu hep gezme hep gezme:mymeka:sırnaşık şey
:roflol: sus sabahtan aksama kadar gezecekte kutlama yapacak:mymeka: bıde aglıyoooo tuhh:roflol::roflol: fatmagülünn yengesi smilesisırnaşık şey
kız net bulur bulmaz gir susum:a015:
işlemez mi hiççç :teytey:
hahay valla bu kadar benimsenirdi bi şehir
ben de ağrı dağın eteğindeeee uçan güvercin olsaaam türkü olsam dillerde cane cane diyar diyar dolansamm :roflol: :roflol::dance:
:teselli: olsun canım benim opuyorumnanaktan
inşallah canım benim valla dua ediyorum sana Allah iyi insanları çıkarsın karşına her çeşidi var Allah korusun, inşallah mutlu olcaksın güzel haberlerini bekliyoruzz tatlımm :teselli:
allahım bayılazaaaam :roflol: :roflol::roflol: fatmagülle fıldır fıldır gezerlerse olcagı bu hep gezme hep gezme:mymeka:sırnaşık şey
:roflol: sus sabahtan aksama kadar gezecekte kutlama yapacak:mymeka: bıde aglıyoooo tuhh:roflol::roflol: fatmagülünn yengesi smilesisırnaşık şey
kız net bulur bulmaz gir susum:a015:
fatmagülün suçu ne der gibi oldu:roflol::roflol:
heralde öle düşünüo oda ..beni aradıkça yanımda olmak istio olamıcagınıda bildigi içinufff bilmiorum yaa.. biz 5 senedir çıkıoz we daha ondan haber almadıgım 1 gün bile geçmedi böle olunca zoruma gidio senağlama
:teselli: öyle olcak tabi canım içimizde hissediyoruz aşklarını:asigim:
:roflol: canim benimkiyle ayni memleketten oldugumuz icin bu sanki tombi$imin memleketi gibi geliyo bana $imdi
:dance: al bak senin de var türkün :roflol: hatta icinde yine diyar diyar diyo :roflol:
amiiinnn canım beniimm çok sağollll:Saruboceq::1hug:
allahım bayılazaaaam :roflol: :roflol:
aşkım yokkene gezmem ben hıhh :1closedeyes:ama yarın evde duramam bari dershane arayayım ev arkadaşımlaa yoksam depresyona girerim haaa ona göre :roflol:
delikafaduldendelikafadulden :roflol:
kızlar ya 2-3gecedir bi numara arıyo beniii gece oldumuuu salakmıdır nedir..
açtım geçen ben mustafa konusabılırmıyız dedi yuzune kapattımm.hala arıyo az once yine aramış 2kerehiç öyle bi tanıdıgım yok numaramı nerden aldı bılmıyorumeyvahedigeldismile
5gün sonra benımki geliyo onun yanında ararsaaaa bittiimmm:sinifsinif:
napıcam ben
bilmiyorumkismile aramadan sen söyle canım ama numarayı sil, aşkın isticektir illaki yok aramalar siliyorum de canımboshayallersmile
bagaaa bakkkk hava kararmadann evdesinnn ona göreeesempatiksalakcinni:roflol:
kızzz kısmısııı akşam ezanında evde olurrr..
sonra demeyelım siyahıncımın suçuuuu neeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
bagaaa bakkkk hava kararmadann evdesinnn ona göreeesempatiksalakcinni:roflol:
yok canım yanına gelince söyle telde söyleme sakıneyvahedigeldismilesöylersemmm ordaykenn sinirlenir çok boshayallersmiletartışma yaşarız çokk
kız incim bunlar senn üstüne çok gitti valla..fatmagülü falan geçtin:roflol:.
:teselli: öyle olcak tabi canım içimizde hissediyoruz aşklarını:asigim:
ivett benim de türküm varrr :lepi: diyarr burda da var hehehedelikafadulden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o nasil bi yengedir öyle ya :roflol: tv ye saldirasim geliyobagaaa bakkkk hava kararmadann evdesinnn ona göreeesempatiksalakcinni:roflol:
yok canım yanına gelince söyle telde söyleme sakıneyvahedigeldismile
hee valla iyiki bi kutladık nişanımızı :roflol:
bırakma kız dövülcek kız olursa cagır bızı:roflol:girerimmm kuşuuummm bırakırmıyııımm hiççç topikimiiiiaklinialirimsmile
Allahîm sana gelıyorum bu kız benı öldürcek ya:roflol: 10 cumleden 9 u diyarlı:roflol: kızın olursa dıyar koy adınısırnaşık şey yukarda cevap yazmadın bana:dilcikar:
:roflol: canim benimkiyle ayni memleketten oldugumuz icin bu sanki tombi$imin memleketi gibi geliyo bana $imdi
:dance: al bak senin de var türkün :roflol: hatta icinde yine diyar diyar diyo :roflol:
:roflol: Belli belli:roflol: bak ya hala gezme derdinde senın sucunu bıle sormazlar fatmague acıdıılardı:roflol::roflol: depreosyana girermis ıkı halı yıka bak bıseycıgın kalmaz:roflol:allahım bayılazaaaam :roflol: :roflol:
aşkım yokkene gezmem ben hıhh :1closedeyes:ama yarın evde duramam bari dershane arayayım ev arkadaşımlaa yoksam depresyona girerim haaa ona göre :roflol:
delikafaduldendelikafadulden :roflol:
kızlar ya 2-3gecedir bi numara arıyo beniii gece oldumuuu salakmıdır nedir..
açtım geçen ben mustafa konusabılırmıyız dedi yuzune kapattımm.hala arıyo az once yine aramış 2kerehiç öyle bi tanıdıgım yok numaramı nerden aldı bılmıyorumeyvahedigeldismile
5gün sonra benımki geliyo onun yanında ararsaaaa bittiimmm:sinifsinif:
napıcam ben
siyahincinin sucu ne:roflol::roflol:bagaaa bakkkk hava kararmadann evdesinnn ona göreeesempatiksalakcinni:roflol:
ben kaçıyorumm kızlarr...iyi geceler diliyorummmm sizee rüyanızda askerinizi görünaklinialirimsmile
beni unutmayınnn:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?