Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben kaçıyorumm kızlarr...iyi geceler diliyorummmm sizee rüyanızda askerinizi görünaklinialirimsmile
beni unutmayınnn:2:
iyi geceler canım a.s.
ne kız öyle veda eder gibi net bulduğunda gir hemen haberdar et bizi tatlımm :tesellilumunekankayizsmile

böle kutlama bida bulamassın ama ona göresırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

bulamam vallah seneye de aynısından isterim ama

aynen dövülcek cadı varsa koşa koşa gelürükkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
acımazlar demii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile temam 2 kilimceğizim var odamda malum öğrenci evi onları yıkayım barii :roflol:

evet gelürükkk döverizde sac saca basbasaalsanaalsanasmile
:roflol: acımazlar kız kısmısın seneyvahedigeldismile

kız perim sende beni öldürücn gülmekten:roflol: şimdide halı yıka diyo ya:roflol:incim sen hemen kaç valla sıraya koydu işleri..peri canım senden güzel kaynana olur he..suçu ne falan dinlemessin sen

biri ben sustursun:roflol::roflol:
susmaaaaaaaa :roflol: susunca ben hasrete bürünüp üzülüyorum

Allahîm sana gelıyorum bu kız benı öldürcek ya:roflol: 10 cumleden 9 u diyarlı:roflol: kızın olursa dıyar koy adınısırnaşık şey yukarda cevap yazmadın bana:dilcikar:

:roflol::roflol: aaa bak evet kizi diyar , oglum olunca da bekir olur bakir olmasada :roflol::roflol:
ALLAH uzun ömür versin kiz dur daha ne acelen var :lepi:

haneeee miniciiim göremedim ben ne yazdin da cevaplamadim bilmiyorumkismile

kız perim sende beni öldürücn gülmekten:roflol: şimdide halı yıka diyo ya:roflol:incim sen hemen kaç valla sıraya koydu işleri..peri canım senden güzel kaynana olur he..suçu ne falan dinlemessin sen

birzdan camları sil dicek:1ninca: emme cam yok ayıptır sölemesi odamın fransız balkonu var ama o daha beter uleee koca kapı sil sil bitmiyo kafamçokkarıştıdelikafadulden

diyar ve bekir :roflol: :roflol:

.1: al benden de o kadar cadoloz karı fatmagülü kıskandı hep,ona saldırsalar sesini çıkarmazdı azgın karı alsanaalsanasmile

bi fatmagülün cadi yengesi
bide "Öyle bir gecer zaman ki" dizisinde caroline diye gaci var o alsanaalsanasmile saclarinin sari boyasi akar in$allah

cikarmaz aksine mutlu olurdu :roflol: fatmagüle kiziyo ack giyiniyo diye kendi paldir küldür hic dikkat etmiyo etegi mi havalanmis orasi mi acilmis hic umrunda degil

sorma ya ilk bölümden açtı göğüslerini millet yazın geldiğini anlasın diyo sapuk hatunn sempatiksalakcinni olay yeri incelemesinde bile eteğini totosuna kadar çekerek oturdu yavv sempatiksalakcinni

ben öyle bir geçer zamanki yi kaçırdım ya ona bakayım bi ara herkes çok güzel diyoboshayallersmile

ben de.. ağlaya ağlaya izliyorum yaa Allah düşmanımın başına vermesin.. bi de nişanlıyaa.. offf içim gidiyoo:gitme:
Amin cnm vermesin Allah korusun gece cıkmayıneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
:roflol:Asıl sen benı oldurcen suc dınlemezsın dıyoosırnaşık şey
Allah'ıım kahkaha atıtıgıımı belirten smile nerde:roflol::roflol:
dinlemem ben semra kaynana halt etmıs puahha işim olmaz besırnaşık şey
dur daha ne camı bee mutfak dolapları incek ögrencı evı sende pek bışey yoktur gel bıze:roflol:

:roflol::roflol: oldu bakır koy:roflol:bekirde olur :roflol:
demı daha ne acelem var Allah'ım yasayayım ben sevdalumlan:Saruboceq::
ay bılmıyorum neydı bısey yazdım cevaplamadın onu bılıyorum sade ve sadece:roflol::roflol:

birzdan camları sil dicek:1ninca: emme cam yok ayıptır sölemesi odamın fransız balkonu var ama o daha beter uleee koca kapı sil sil bitmiyo kafamçokkarıştıdelikafadulden

Dicem tabı hatta daha sılmedın mısırnaşık şey
bu daha bı fransız kapı sılemıyor veyyy bıde evlencek kım nişanladı annem senii:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…