- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.761
iyi geceler canım a.s.ben kaçıyorumm kızlarr...iyi geceler diliyorummmm sizee rüyanızda askerinizi görünaklinialirimsmile
beni unutmayınnn:2:
böle kutlama bida bulamassın ama ona göresırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden
bırakma kız dövülcek kız olursa cagır bızı:roflol:
Allahîm sana gelıyorum bu kız benı öldürcek ya:roflol: 10 cumleden 9 u diyarlı:roflol: kızın olursa dıyar koy adınısırnaşık şey yukarda cevap yazmadın bana:dilcikar:
:roflol: Belli belli:roflol: bak ya hala gezme derdinde senın sucunu bıle sormazlar fatmague acıdıılardı:roflol::roflol: depreosyana girermis ıkı halı yıka bak bıseycıgın kalmaz:roflol:
aynen canım bizde öyle ama napalım üzme kendini..düzene girer yavaş yavaş..mektup konusuna gelince bende yazcm ama okunuyomuş diye duydum oyüzden kararsızım
aynen dövülcek cadı varsa koşa koşa gelürükkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
acımazlar demii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile temam 2 kilimceğizim var odamda malum öğrenci evi onları yıkayım barii :roflol:
:1rolleyes: öyle oluyo incim ya
:lepi: :lepi: kendimi cok yorgun hissettm birden :roflol:
o nasil bi yengedir öyle ya :roflol: tv ye saldirasim geliyo
Kızlar saka bı yana fatmagul muhabetıne cok uzuluyorum ben:çok üzgünüm:
susmaaaaaaaa :roflol: susunca ben hasrete bürünüp üzülüyorumbiri ben sustursun:roflol::roflol:
Allahîm sana gelıyorum bu kız benı öldürcek ya:roflol: 10 cumleden 9 u diyarlı:roflol: kızın olursa dıyar koy adınısırnaşık şey yukarda cevap yazmadın bana:dilcikar:
kız perim sende beni öldürücn gülmekten:roflol: şimdide halı yıka diyo ya:roflol:incim sen hemen kaç valla sıraya koydu işleri..peri canım senden güzel kaynana olur he..suçu ne falan dinlemessin sen
susmaaaaaaaa :roflol: susunca ben hasrete bürünüp üzülüyorum
:roflol::roflol: aaa bak evet kizi diyar , oglum olunca da bekir olur bakir olmasada :roflol::roflol:
ALLAH uzun ömür versin kiz dur daha ne acelen var :lepi:
haneeee miniciiim göremedim ben ne yazdin da cevaplamadim bilmiyorumkismile
ya benim niyetim yoktu ama o istio galiba hissettim ondan yazıcam.. oda bugün yazıcaktı..yarında resim çekinip yollucaktı:)
.1: al benden de o kadar cadoloz karı fatmagülü kıskandı hep,ona saldırsalar sesini çıkarmazdı azgın karı alsanaalsanasmile
susmaaaaaaaa :roflol: susunca ben hasrete bürünüp üzülüyorum
oy oy kıyamam..
:roflol::roflol: aaa bak evet kizi diyar , oglum olunca da bekir olur bakir olmasada :roflol::roflol:
ne güzel canım iste niye üzülüyosunki sen..herşey yolunda gidiyo.
bi fatmagülün cadi yengesi
bide "Öyle bir gecer zaman ki" dizisinde caroline diye gaci var o alsanaalsanasmile saclarinin sari boyasi akar in$allah
cikarmaz aksine mutlu olurdu :roflol: fatmagüle kiziyo ack giyiniyo diye kendi paldir küldür hic dikkat etmiyo etegi mi havalanmis orasi mi acilmis hic umrunda degil
sinirllendim işte bugün ondann.. yoksa ne o benden kopabilr ne de ben...
Amin cnm vermesin Allah korusun gece cıkmayıneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileben de.. ağlaya ağlaya izliyorum yaa Allah düşmanımın başına vermesin.. bi de nişanlıyaa.. offf içim gidiyoo:gitme:
:roflol:Asıl sen benı oldurcen suc dınlemezsın dıyoosırnaşık şeykız perim sende beni öldürücn gülmekten:roflol: şimdide halı yıka diyo ya:roflol:incim sen hemen kaç valla sıraya koydu işleri..peri canım senden güzel kaynana olur he..suçu ne falan dinlemessin sen
:roflol::roflol: oldu bakır koy:roflol:bekirde olur :roflol:susmaaaaaaaa :roflol: susunca ben hasrete bürünüp üzülüyorum
haneeee miniciiim göremedim ben ne yazdin da cevaplamadim bilmiyorumkismile
birzdan camları sil dicek:1ninca:emme cam yok ayıptır sölemesi odamın fransız balkonu var ama o daha beter uleee koca kapı sil sil bitmiyo kafamçokkarıştıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?