- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.801
aminnnn ama ben ikiz kız isityorum aşkitoma da bi tane ondan yaparımtövbe yaa:roflol: getirmem mi kızz aa teyzeleri sevsin
az kaldı canım bak mehtabınız yakın :teselli:
enerjim cekildi susun be benıde aglatcaksınızdelikafadulden
Ağlıalım cnm :sinifsinif::gitme::gitme::gitme:
evet incimm ama cok özledmbırde şu 6 ay davası cnımı sıkıo ya arastrdımöle bşe vrms galıba gddıkten 6ay sora gelckms
evet yaa bunalım yapma sarkılar cok etkılıyorhihoyyytdelikafadulden bugün çıkınca kaynanam aradı zati tırstım birden dedim topiği mi okuyolar ama kötü bişey demedimki :roflol: oyy canım kayınvalidecim beni oraya çağırıyo özlemişş kestane topladım sana diyoo kıyamam :asigim:
dimi aklinialirimsmile abe kaynana'yı açsam :roflol:
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: hepsini birden al gitsn nolcak
:roflol: olsun kiz bende artik tombi$imi bekirim diye severim
bitiyorum periiiiiiiiiiiiiiiiiiye :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayyyyh bızımkının ikiz olma oranı yuksekmıssss:lepi:
Ayyyyh bızımkının ikiz olma oranı yuksekmıssss:lepi:
walla bende enerji fln kalmadıdokunsalar aglıcak gbiyim
bizim deee ablasının ikizleri var bizim sülalede de var ayy inşallahhh :lepi:
yerimseniben zor canim biliyorum boshayallersmileHaklsın ladyım dayncm artk.
sen beni öldürürken bi$ey olmuyodu :roflol:evet yaa bunalım yapma sarkılar cok etkılıyorhihoyyyt
hemen ıyı seyler yaz okusun kayınvalıde:roflol: ac ac abe kaynana kestane mı topladın bıze :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
:roflol:yuh yaa öldürdün benisırnaşık şey
bugunluk bır enerjı bu yarın resmıyetımıze gerı dönecegiz duyurulur:roflol::roflol:
Cnm şimdi benım aşkımın ikizi var =) o da eniştem oluor ablamın sözlüsü=)) hehehhhhdelikafadulden ayrıca askımın teyselerı ikiz,Babamın kuzenlerı ikizzzz ooo bzde cok ikiz=))):teytey:
anooo kız ne şanslısınız siz öylee ablanla elti mi olcan delikafadulden enişten hem de kaynın olcak ayyy ne güzel yaaaa önce onlar mı tanıştı merak ettim anlat kız siz nasıl tanıştınız ay çok heyecanlı delikafadulden
Cnm şimdi benım aşkımın ikizi var =) o da eniştem oluor ablamın sözlüsü=)) hehehhhhdelikafadulden ayrıca askımın teyselerı ikiz,Babamın kuzenlerı ikizzzz ooo bzde cok ikiz=))):teytey:
evet yaa bunalım yapma sarkılar cok etkılıyorhihoyyyt
hemen ıyı seyler yaz okusun kayınvalıde:roflol: ac ac abe kaynana kestane mı topladın bıze :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
:roflol:yuh yaa öldürdün benisırnaşık şey
bugunluk bır enerjı bu yarın resmıyetımıze gerı dönecegiz duyurulur:roflol::roflol:
yerimseniben zor canim biliyorum boshayallersmile
sen beni öldürürken bi$ey olmuyodu :roflol:
dananin kuyrugu sabah kopuyo desene delikafadulden
periiiiiiiiim gecmise baktim cevaplanmamis bisey bulamadim ya guclubacismile
anaaaaaaaaa bu nasil i$ kiz :roflol::roflol:
:roflol: çok severim kız zaten kayınvalidecimi :kedi:boshayallersmile
:roflol: kestane de toplarmış bana :kedi:
hee yarın da düğün topiğinde coşarız gene
anooo kız ne şanslısınız siz öylee ablanla elti mi olcan delikafadulden enişten hem de kaynın olcak ayyy ne güzel yaaaa önce onlar mı tanıştı merak ettim anlat kız siz nasıl tanıştınız ay çok heyecanlı delikafadulden
:roflol: ömrün uzun olsun aradim bulamadim bendeKız Allah iyiligini versin senın emi ben ılk geldgımde alıntı yaptım ujjgeldın dedin bana dıye orda bısıler yazdım kız saka dedim kıyamam gecmısemı gıttıneyvahedigeldismile
yarın buuk gun senın tombi$in numaraları arıcaksındelikafadulden
bıde ne dicem kız tr de yasamadınız mı hıc senınkıyle nerde tanıstın:hulya:
aynen bende merak ettim delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?