Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ağlıalım cnm :sinifsinif::gitme::gitme::gitme:

evet incimm ama cok özledmbırde şu 6 ay davası cnımı sıkıo ya arastrdımöle bşe vrms galıba gddıkten 6ay sora gelckms

anlıyorum canım ilk haftalar çok zor geçer bilirim :teselli:
yok canım şimdiden sıkma canını ya bize de öyle dediler ama bak 3 hafta sonra geldi belli olmaz o :teselli: sen iznin tadını çıkarmaya bak kafana takma inşallah hayılısı olcakboshayallersmile

evet yaa bunalım yapma sarkılar cok etkılıyorhihoyyyt
hemen ıyı seyler yaz okusun kayınvalıde:roflol: ac ac abe kaynana kestane mı topladın bıze :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol: hepsini birden al gitsn nolcak
:roflol: olsun kiz bende artik tombi$imi bekirim diye severim

bitiyorum periiiiiiiiiiiiiiiiiiye :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:yuh yaa öldürdün benisırnaşık şey
bugunluk bır enerjı bu yarın resmıyetımıze gerı dönecegiz duyurulur:roflol::roflol:

Cnm şimdi benım aşkımın ikizi var =) o da eniştem oluor ablamın sözlüsü=)) hehehhhhdelikafadulden ayrıca askımın teyselerı ikiz,Babamın kuzenlerı ikizzzz ooo bzde cok ikiz=))):teytey:

Haklsın ladyım dayncm artk.
yerimseniben zor canim biliyorum boshayallersmile

sen beni öldürürken bi$ey olmuyodu :roflol:
dananin kuyrugu sabah kopuyo desene delikafadulden
periiiiiiiiim gecmise baktim cevaplanmamis bisey bulamadim ya guclubacismile

Cnm şimdi benım aşkımın ikizi var =) o da eniştem oluor ablamın sözlüsü=)) hehehhhhdelikafadulden ayrıca askımın teyselerı ikiz,Babamın kuzenlerı ikizzzz ooo bzde cok ikiz=))):teytey:

anooo kız ne şanslısınız siz öylee ablanla elti mi olcan delikafadulden enişten hem de kaynın olcak ayyy ne güzel yaaaa önce onlar mı tanıştı merak ettim anlat kız siz nasıl tanıştınız ay çok heyecanlı delikafadulden

evet bende cok merak ettımdelikafadulden

:roflol: çok severim kız zaten kayınvalidecimi :kedi:boshayallersmile
:roflol: kestane de toplarmış bana :kedi:
hee yarın da düğün topiğinde coşarız gene

yerimseniben zor canim biliyorum boshayallersmile
sen beni öldürürken bi$ey olmuyodu :roflol:
dananin kuyrugu sabah kopuyo desene delikafadulden
periiiiiiiiim gecmise baktim cevaplanmamis bisey bulamadim ya guclubacismile

Kız Allah iyiligini versin senın emi ben ılk geldgımde alıntı yaptım ujjgeldın dedin bana dıye orda bısıler yazdım kız saka dedim kıyamam gecmısemı gıttıneyvahedigeldismile
yarın buuk gun senın tombi$in numaraları arıcaksındelikafadulden
bıde ne dicem kız tr de yasamadınız mı hıc senınkıyle nerde tanıstın:hulya:

:roflol: çok severim kız zaten kayınvalidecimi :kedi:boshayallersmile
:roflol: kestane de toplarmış bana :kedi:
hee yarın da düğün topiğinde coşarız gene

:roflol: sevgi makinasını sokarım senı :roflol:
ay kıyamam kestaneyı nerden bulmusdelikafadulden
tmem ama geyik yok topiği geyige tasıcaklar be hazırlıklarla gelın:dilcikar:sırnaşık şey

Tatlım şimdi ablamla eniştem arkadastıııı bı sure ıyı arkdslrdı ama enıstem acılamamışşş ,hernyse açılmadan önce ablam enıstem ben öle norml konsuoduk edıoduk,bır gun yolda eniştemın ıkızını gördum ama tanımıom tabııı aaaaaaa çağrıııııııı demısım o da bana baktı guldu gectı halbukı o benım yavruymusss:jeyyar:süprizzzzz ınanılmaz benzemıolr ama ynede benzıolr yanıııııı.daha sora cagrı cglrla tanstrdı benmkı benı beyenms falan fılannnnn:))) ben de cok beyendm bir aşka yelken actıkkk ama zman gıde gıde delıler gbı aşık olduk..Daha sora cagrı açılmaya karar vermss onlrda yavas yavas adım attılarrrr süpriz olduuu :)) Onlardan önce bız basladık 1 yıl falan var cnm onlr yavas yavas adım attı enıstem ,guzel oldu ama enıstem caglrımmmmmmm kokuyo delı oluom ya offffffff daha cok özluyorum eyvahedigeldismileakannehir ama ben önden gelin gıdıecem alam sırasını bana verdııı cunku enıstem okul btmedı henuz:):))

:roflol: ömrün uzun olsun aradim bulamadim bende
:1ninca: evet bakalim hayirlisi
her sene bi ayligina tr deyim yaz tatilleri , mahallede tavladi tombik beni kaydirigubbakcemile2

aynen bende merak ettim delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…