- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.821
Tanıştımız ılk gun bı cafeye gtdık ALLLAHIM benmkı bır heycnlı durmdan peçeteyı agzna tutuooo bseler yapıo anam kurban oluyum nan sana ben:kedi::kedi: sora anlatıolr ıste benmkkı ehlyet sınavana grcekmıste bı magazada tanısları varmsda buket dıee ona şapkayı bırktım dedı dha ılk gun ha bırden bıre ole dıyınce elımdekı bıcağı catalı düşrdum bı gulduler bı rezıl oldum varya anlatamam noluosa bana of offfffffff ck özledm ya.
Tatlım şimdi ablamla eniştem arkadastıııı bı sure ıyı arkdslrdı ama enıstem acılamamışşş ,hernyse açılmadan önce ablam enıstem ben öle norml konsuoduk edıoduk,bır gun yolda eniştemın ıkızını gördum ama tanımıom tabııı aaaaaaa çağrıııııııı demısım o da bana baktı guldu gectıhalbukı o benım yavruymusss:jeyyar:süprizzzzz ınanılmaz benzemıolr ama ynede benzıolr yanıııııı.daha sora cagrı cglrla tanstrdı benmkı benı beyenms falan fılannnnn:))) ben de cok beyendm bir aşka yelken actıkkk ama zman gıde gıde delıler gbı aşık olduk..Daha sora cagrı açılmaya karar vermss onlrda yavas yavas adım attılarrrr süpriz olduuu :)) Onlardan önce bız basladık 1 yıl falan var cnm onlr yavas yavas adım attı enıstem ,guzel oldu ama enıstem caglrımmmmmmm kokuyo delı oluom ya offffffff daha cok özluyorum eyvahedigeldismileakannehir ama ben önden gelin gıdıecem alam sırasını bana verdııı cunku enıstem okul btmedı henuz:):))
vaaaay beeee boshayallersmile
:roflol::roflol: sevgi makinasını sokarım senı :roflol:
ay kıyamam kestaneyı nerden bulmusdelikafadulden
tmem ama geyik yok topiği geyige tasıcaklar be hazırlıklarla gelın:dilcikar:sırnaşık şey
Tatlım şimdi ablamla eniştem arkadastıııı bı sure ıyı arkdslrdı ama enıstem acılamamışşş ,hernyse açılmadan önce ablam enıstem ben öle norml konsuoduk edıoduk,bır gun yolda eniştemın ıkızını gördum ama tanımıom tabııı aaaaaaa çağrıııııııı demısım o da bana baktı guldu gectıhalbukı o benım yavruymusss:jeyyar:süprizzzzz ınanılmaz benzemıolr ama ynede benzıolr yanıııııı.daha sora cagrı cglrla tanstrdı benmkı benı beyenms falan fılannnnn:))) ben de cok beyendm bir aşka yelken actıkkk ama zman gıde gıde delıler gbı aşık olduk..Daha sora cagrı açılmaya karar vermss onlrda yavas yavas adım attılarrrr süpriz olduuu :)) Onlardan önce bız basladık 1 yıl falan var cnm onlr yavas yavas adım attı enıstem ,guzel oldu ama enıstem caglrımmmmmmm kokuyo delı oluom ya offffffff daha cok özluyorum eyvahedigeldismileakannehir ama ben önden gelin gıdıecem alam sırasını bana verdııı cunku enıstem okul btmedı henuz:):))
:roflol:
tarlaları var benimkilerin aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ayy valla geyiğe taşınır bence de eyvahedigeldismile
oyy maşallah canım ya nazar değmesinablanla yaş farkınız çok mu canım?
bende de bir abla var ama sırasını vermiyo ben nişanlıyım onda icraat yok daha:gitme:
Akdeniz ege karadeniz dogu neresi bacımdelikafadulden:roflol: ömrün uzun olsun aradim bulamadim bende
:1ninca: evet bakalim hayirlisi
her sene bi ayligina tr deyim yaz tatilleri , mahallede tavladi tombik beni kaydirigubbakcemile2
delikafadulden bekliyoruz
:roflol:
tarlaları var benimkilerin aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ayy valla geyiğe taşınır bence de eyvahedigeldismile
oyy maşallah canım ya nazar değmesinablanla yaş farkınız çok mu canım?
bende de bir abla var ama sırasını vermiyo ben nişanlıyım onda icraat yok daha:gitme:
bizim de 2 yaş var ama işte.. nişanlanmama izin vermiş ama evlenmeme izin vermezmiş :gitme:2 yaş var cnm tam.Kz önce sennn gıdersın anommm ne guzelopuyorumnanaktan
Akdeniz ege karadeniz dogu neresi bacımdelikafadulden
tasınmasın:mymeka: nasıl vermıyo onu mu bekleyceksiniz CADIARZU
önce gelen kazanır canımaklinialirimsmile
Akdeniz ege karadeniz dogu neresi bacımdelikafadulden
tasınmasın:mymeka: nasıl vermıyo onu mu bekleyceksiniz CADIARZU
önce gelen kazanır canımaklinialirimsmile
bizim de 2 yaş var ama işte.. nişanlanmama izin vermiş ama evlenmeme izin vermezmiş :gitme:
hee onu beklicekmişiz, daha sevgilisi yok ama kısmet belli olmaz tabi pat diye evleniverir, ama ben dedim askerden gelsin en geç 1 yıl içinde evlencez diye benden önce evlensin o zaman dimi:gitme:
kızlar hızlıresimden yüklediğimiz fotoyu nasıl siliyoruzorda kayıtlı kalıyomu
yok canım hızlıresimin kendi sitesinden bahsediyorum çok sevgili bi arkidişime özelden fotomu yolladım da :roflol: o sitede kalıyomu fotolar acep
demı ama:sm_confused:Eeee yanı bencede
:roflol:lülülülülülüyok canım hızlıresimin kendi sitesinden bahsediyorum çok sevgili bi arkidişime özelden fotomu yolladım da :roflol: o sitede kalıyomu fotolar acep
bizim de 2 yaş var ama işte.. nişanlanmama izin vermiş ama evlenmeme izin vermezmiş :gitme:
hee onu beklicekmişiz, daha sevgilisi yok ama kısmet belli olmaz tabi pat diye evleniverir, ama ben dedim askerden gelsin en geç 1 yıl içinde evlencez diye benden önce evlensin o zaman dimi:gitme:
kızlar hızlıresimden yüklediğimiz fotoyu nasıl siliyoruzorda kayıtlı kalıyomu
Ha ozman bılelemıcem tatlım.Cnm doğuya zıyarete gdılmıo dıolr ya dgrumu
Çok heycanlım ya şu 1 ay bı gecseee usta bırlıgı bellı olck ya kızlar..Bır de tek tip:lepi:
Ha ozman bılelemıcem tatlım.Cnm doğuya zıyarete gdılmıo dıolr ya dgrumu
demı ama:sm_confused:
:roflol:lülülülülülü
hee oldu deseydin ailen ne diyor:hulya:
izin bekleyen mi varmıs abla bıle olsa bu zihniyete kızıyorumalsanaalsanasmile
kuzum klamaz hergun kactane gelıyor ustuneCADIARZU
Anladım tatlım senınkı merkesdemıolduğu yere bağlı canım, mesela askerlik düşmezse ben gitcem aşkımın yanına inşallah ama askerlerimiz pek razı gelmiyolar yanlarına gitmemize doğudaysa, bir tehlikesi varsa gidilmez zaten ama benimki mahallede karşısında mahalle bakkalı falan var öle bi tehlike yok yani ama gene de uazk işte:gitme:
Sen degilmiydin belli olan ustabirligiCADIARZU
kimdi ki oCADIARZU
ay tektip uf cık artık:lepi:
gıdılmez degıl tahmınım askerinde ızın vermez zaten hıc sanmıyorum yanı bence:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?