Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Tanıştımız ılk gun bı cafeye gtdık ALLLAHIM benmkı bır heycnlı durmdan peçeteyı agzna tutuooo bseler yapıo anam kurban oluyum nan sana ben:kedi::kedi: sora anlatıolr ıste benmkkı ehlyet sınavana grcekmıste bı magazada tanısları varmsda buket dıee ona şapkayı bırktım dedı dha ılk gun ha bırden bıre ole dıyınce elımdekı bıcağı catalı düşrdum bı gulduler bı rezıl oldum varya anlatamam noluosa bana of offfffffff ck özledm ya.

Ben tek gtmedm ha ılk gun 4muz gtdık tanstrdılar oleee tanstk tan sora 1 ay hep onlrla gtdım cglr delırme aşamasndaydı utanıodum allahımmmm.ohaoldumsmile

vaaaay beeee boshayallersmile

:roflol: sevgi makinasını sokarım senı :roflol:
ay kıyamam kestaneyı nerden bulmusdelikafadulden
tmem ama geyik yok topiği geyige tasıcaklar be hazırlıklarla gelın:dilcikar:sırnaşık şey
:roflol:
tarlaları var benimkilerin aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ayy valla geyiğe taşınır bence de eyvahedigeldismile

oyy maşallah canım ya nazar değmesin ablanla yaş farkınız çok mu canım?
bende de bir abla var ama sırasını vermiyo ben nişanlıyım onda icraat yok daha:gitme:

2 yaş var cnm tam.Kz önce sennn gıdersın anommm ne guzelopuyorumnanaktan

:roflol: ömrün uzun olsun aradim bulamadim bende
:1ninca: evet bakalim hayirlisi
her sene bi ayligina tr deyim yaz tatilleri , mahallede tavladi tombik beni kaydirigubbakcemile2

delikafadulden bekliyoruz
Akdeniz ege karadeniz dogu neresi bacımdelikafadulden

tasınmasın:mymeka: nasıl vermıyo onu mu bekleyceksiniz CADIARZU
önce gelen kazanır canımaklinialirimsmile

2 yaş var cnm tam.Kz önce sennn gıdersın anommm ne guzelopuyorumnanaktan
bizim de 2 yaş var ama işte.. nişanlanmama izin vermiş ama evlenmeme izin vermezmiş :gitme:
Akdeniz ege karadeniz dogu neresi bacımdelikafadulden

tasınmasın:mymeka: nasıl vermıyo onu mu bekleyceksiniz CADIARZU
önce gelen kazanır canımaklinialirimsmile

hee onu beklicekmişiz, daha sevgilisi yok ama kısmet belli olmaz tabi pat diye evleniverir, ama ben dedim askerden gelsin en geç 1 yıl içinde evlencez diye benden önce evlensin o zaman dimi:gitme:

kızlar hızlıresimden yüklediğimiz fotoyu nasıl siliyoruz orda kayıtlı kalıyomu

Cnm edıt yok ama alıntı kaldır var galıba ama emn deılm

Eeee yanı bencede
demı ama:sm_confused:
yok canım hızlıresimin kendi sitesinden bahsediyorum çok sevgili bi arkidişime özelden fotomu yolladım da :roflol: o sitede kalıyomu fotolar acep
:roflol:lülülülülülü

hee oldu deseydin ailen ne diyor:hulya:
izin bekleyen mi varmıs abla bıle olsa bu zihniyete kızıyorumalsanaalsanasmile
kuzum klamaz hergun kactane gelıyor ustuneCADIARZU

Ha ozman bılelemıcem tatlım.Cnm doğuya zıyarete gdılmıo dıolr ya dgrumu

olduğu yere bağlı canım, mesela askerlik düşmezse ben gitcem aşkımın yanına inşallah ama askerlerimiz pek razı gelmiyolar yanlarına gitmemize doğudaysa, bir tehlikesi varsa gidilmez zaten ama benimki mahallede karşısında mahalle bakkalı falan var öle bi tehlike yok yani ama gene de uazk işte:gitme:

Çok heycanlım ya şu 1 ay bı gecseee usta bırlıgı bellı olck ya kızlar..Bır de tek tip:lepi:
Ha ozman bılelemıcem tatlım.Cnm doğuya zıyarete gdılmıo dıolr ya dgrumu

Sen degilmiydin belli olan ustabirligiCADIARZU
kimdi ki oCADIARZU
ay tektip uf cık artık:lepi:
gıdılmez degıl tahmınım askerinde ızın vermez zaten hıc sanmıyorum yanı bence:kedi:

bence de kayıtlı kalamaz canım arıyorum ama ben bile bulamadım :roflol:

valla bizim adetlerde varmış eskiden canım büyükten küçüğe doğru sırayla evlenilirmişsempatiksalakcinni artık yavaş yavaş yok oluyo bu gelenek ama ablam kafasına takıyo çünkü ben nişanlı olunca herkes ona soruyo sende yok mu bişey hadi diye o da sinir oluyo:gitme:

Anladım tatlım senınkı merkesdemı
Sen degilmiydin belli olan ustabirligiCADIARZU
kimdi ki oCADIARZU
ay tektip uf cık artık:lepi:
gıdılmez degıl tahmınım askerinde ızın vermez zaten hıc sanmıyorum yanı bence:kedi:

Yok ben deılımmm.Yanı merkes olursa ızın verır belkı hıc konusmadım bu konuyu ıns merkes olur fakat bınde bır merkese düşen ısprtada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…