- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.841
kasım sonuna kadar beklerim kızlar ben ondan sonra umudumu kaybederim artık aklımdan silerim tektip falan:gitme:
ben de olcağına inanıyorum canım ya hiçbu kadar net konuşmalar yapılmamaıştı inşallah olcak ama ne zaman bakalım.
benimki ilçe merkezde canım köyde falan değil boshayallersmile ben sordum da olmaz gelemezsn diyotek bi şekilde olur yanımda erkek kuzen falan ya da onun anne babası olursa boshayallersmile
Haklılar aslında cnm ya.Ben smdı ALLAHIN ıznyle 14unde gıdıyorum kayınvalıdemelrele yalnız ben utanıorum ya kayın valıdemle aynı odada kalırsakk,iyi laflarızz ama inş bana ayrı oda tutar çağlar ya,ben uyumak ıstemıorum sbha kadar gezsek,otrsak.
haklılar tabi canım onlar da bizi düşünüyo kıyamamboshayallersmile
canım daha önce kalmadın mı hiç kayınvalidenlerle? çekinirsen çağlara söyle canım ayrı oda tutsun rahat edersin. uyumaya mı gittiniz canım onlar uyur siz otelin salonunda da olsa oturursunuz zorla uyutcak halleri yok dimi
kasım sonuna kadar beklerim kızlar ben ondan sonra umudumu kaybederim artık aklımdan silerim tektip falan:gitme:
Tugbacm napıon ıyımısn
Cnm sık sık gdııorum da hc kalmadım .Öle yaparız artık vala uyutamaslrrrrrrrr benıı asla
ii canım sizin yazdıklarınızı okuodum:)sen napıon?gidion askerinin yanına ..yaa aynı durumdayız şuan bende kayınwalidemlerle kamlak zorunda kalıcam galiba
aynenn canım bende ama olucak ben öle düşünüorum...
ben ilk kaldığımda çok utanmıştım canım biizm farklı şehirler olduğu için bazen kalıyorumi gece yarısını geçiyo oturuyoruz hep bayanssulusmile
uyuma valla canımmm özlem giderin boshayallersmile
Kalıırız kızzzz yarın askerıme derım ayrı oda tutmustr belkıde bana ben uyumam valla cnm sen sımdı nerden nereye gtcen tatlım?
Cnm olsun sen tanışıorsan annesıgılle gt bence ya szde bzm gbı yaparsnz kız ayrı oda tuutnben skaryada izmire gtcem canım ..eyvahedigeldismile ben sewgilim anneleriylede gtmek istemiom aslında bizm aramızda daha nişan fln yok ?benm izmirde arkadaaşım war üniwersiteden onda kalabilrim bn ama bn birlikte olalım yanımda olsun istiom napcaz bizlmiom yaaa:umursamaz:
Cnm olsun sen tanışıorsan annesıgılle gt bence ya szde bzm gbı yaparsnz kız ayrı oda tuutn
olsun kızlar askerleriniz için değer insan çekiniyo biraz ama alışılıyo tabi, hem askerleriniz de mutlu olur ailesiyle birlikte olduğunuz için boshayallersmile
ben kaçtım kızlar öpüyorum a.s.
olsun kızlar askerleriniz için değer insan çekiniyo biraz ama alışılıyo tabi, hem askerleriniz de mutlu olur ailesiyle birlikte olduğunuz için boshayallersmile
ben kaçtım kızlar öpüyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?