Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım haklısın normalde 9 da felan başlardık kimse kendine gelemedi galiba

nasılsın begümcüm

eveeet bi geldim kimse yok şaşırıdm hiç olmamıştı bugüne kadar kaydirigubbakcemile3
nasıl olayım canım ya iare ediyoruz işte bi gün iyi bi gün kötü günler geçiyo, şafak oldu 146, hala izin durumu belli değil nişanlımın.. dün konuştuk en son, kötüysen gel dedim, tektip kafamı çok karıştırıyo boşu boşuna gelmiyim ekim sonuna kadar bekleyip bakalım dedi, bu tektip olmazsa belki yılbaşı zamanı gelirim dedi.. hayırlısı olsun valla bir an önce olsa şu tektip hepsini düşünmekten kurtulsak süper olur :Saruboceq:
sen nasılsın ? hayırlısı olsun bu arada okudum sevgilinle olan muhabbetinizi

hımm geçiyor canım bir şekilde umarım tektip çıkarda izin geleceğine teskeresini alıp gelir inşallah
bend ebomba gibiyim hiç uyuyamıyorum 1 haftadır o gelene kadar da böle olucam sanırım ya
saol canım benim

selam canıım bugün çok sessiz yaa burası, hiç bi sabah böyle olmazdı :uhm:
iyilik nolsun işe geldik klasik yoğun bir ptesi sabahı :) senden naber?

İyilik canım ya pazartesi sendromu bende de var :)))

günaydın kızlar nasılsınız

hepinize iyi haftalar diliyorum.

Günaydın :)

Şafak 239

Günaydınlarrrrrr

Günaydın kızlarrrrr

günaydın kızlar:hulya:

amiinnn inşallah canım :Saruboceq: bir an önce olsa bütün sıkıntılar geçse bitse gitse, hayatımızın gidişatını, planlarımızı da öne çekmiş oluruz :asigim:

selam kızlar hepinize
hem çok pozitif, hemde çok çok hızlı geçecek bir hafta diliyorum hepimize.

günaydın canıımm.. :Saruboceq: amiinnnn inşallaah sana da

inşallah tatlım o günleride gelicek inşallah.

yaa kızlar ben niye her pazartesi günü böyle bi duygusal moda bağlıyorum kendimi anlamış değilim bilmiyorumkismile
görseniz bi slow takılıyorum, bi yüzüm asık sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…