Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşkımın kamuflajlı asker resimleri şimdi elime uulaştı.
Allah'ım çook yakışıklı çıkmış delikafadulden

yanında olmak istiyorum naniknanik

Hadi ya canim...
hemen bi anlat yaaaa... merak ettim simdi ama.. zaten kendimi kotu hissediyorum yalniz hissediyorum.. anlat bakalim canim benim..

canım ben aşkımla konuşuyrodum geçen hafta dediki 1-2 haftaya sana kıyak yapıcam dedi tabi ben kıyak lafına bozuldum ama bozuntuya veredim sonra ne yapıcan dedim yok sölemem felan dedi bak uyuyamam merak ederim dedim biraz meraklan dedi ben sana bişey sorucam sende cevap vericen felan dedi peki dedim ertesi gün nkonuyu tekrar sordu ne diye oda sölemem ama sadece şunu bil sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi ben anlamamzlığa vurdum tekrardan söledi sen bana atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi sonra hımm dedimanladım ama süpriz bozulmasın diye ısrar ediyorum felan yok dedi sölemem herşey planlıyorum ben bozmana izin vermem dedi hafta sonuda konuştuk işte evlenmeyi düşünmüyor musun dedi ailen bişey demiyormu dedi bne de yoo demiyolar ama arkadaşlarım soruyo dedim sonra sen 30 nundan önce evlenmezsin dedi ( ilk zamanlarda ben ona öle diyordum 30 yaşında evlenirim felan diye )bend eyoo deidm o kadar değil dedim sonra sen zaten dünden razısın dedi bana bende ne alaka dediğimde oda ben sana evlenme teklifi etsem sen hayır mı diceksin dedi bilmem o anki psikolojime bağlı dedim gülüştük sonra bu işte belki heran sorabilirim dedi ne yani herşeye hazırlklı ol mu demek istiyorsun dedim ee yani dedi:)))
durum bundan ibaret görüşlerini bekliyorum tatlım:)

cnm bnmkide 12tane resim bide mektuplarını yolladı çarşamba günü ama hala elime ulaşmadı sen diyince kötü oldum bende istiorum

canım nişanlım cumartesi günü kargo ile gönderdi.
PTT'den gönderseydi bu kadar hızlı gelmezdi bizimde.

kargoda pahalı ama ya 3 tane resim için 8 TL akannehir

kızlar bende aşkıma hediye göndermek istiyorum ama süpriz yapamıyormuşuz sen gönder ama bana söyle yoksa bana vermezler postanede kalır kaybolur dedi bende süpriz yapmak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…