Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bende aşkıma hediye göndermek istiyorum ama süpriz yapamıyormuşuz sen gönder ama bana söyle yoksa bana vermezler postanede kalır kaybolur dedi bende süpriz yapmak istiyorum ya

canım bende dün nişanlıma hediye aldım. çok güzel bir gömlek, gece yatmadan önce kaç kez baktım gömleğe sanki oymuş gibi çok narin davranıyorum kaydirigubbakcemile3
bu hafta çarşı izninde bir problem çıkmazsa çarşamba yada perşembe göndereceğim. cumartesi günü kargodan teslim alacak. bence ptt ile gönderme sende.

İLK MADDELER ARASINDA
Hükümet tasarısı olarak hazırlanacak metin, öncelikle Bakanlar Kurulu’nda tartışmaya açılacak. Bakanlar Kurulu’nun imzasının ardından da TBMM’ye sunulacak. Tasarı, önümüzdeki haftalar içinde tamamlanırsa, 1 Ekim’de yeni yasama yılına başlayacak olan TBMM’nin öncelikleri arasında bulunacak.

ben izmirdeyim nişanlım tekirdağda cnm bukdr uzun sürmemesi lazım deilmi
Kac gun oldu kacırmısım ama bence hemen gelmez cok yakın sayılmaz zaten:sinifsinif:

Anowww baya yeni aramiza katilan arkadaslar gelmis..
Hepinize ho$geldiniz.. Allah sabir versin.. ve allah kavustursun..

Aynen artış varboshayallersmile

Kac gun oldu kacırmısım ama bence hemen gelmez cok yakın sayılmaz zaten:sinifsinif:
Aynen artış varboshayallersmile
heyaaa.. giden cok/gelen cok..
Haydi plakalar superisini ve beni alll :) yada düs askerlik... Bitsin $AFAGIMIZ

slm sagolun ben 1 haftayı geckın burdayım ama szıı ilk defa gordum bız yenıyız bırazzzakannehir
Anladim canim, ben e$imle izindeydim.. ondandir.. 20 gün girmedim..
$afagin kac? Askerin rahat bir yerde insallah?

heyaaa.. giden cok/gelen cok..
Haydi plakalar superisini ve beni alll :) yada düs askerlik... Bitsin $AFAGIMIZ

Anladim canim, ben e$imle izindeydim.. ondandir.. 20 gün girmedim..
$afagin kac? Askerin rahat bir yerde insallah?

15inde gıttı canım izmrde keyfı ıyı valla sımdılık ama psıkolojılerı bozulmus benı sınır ettı azonceee askere gıdenlere ne oluyo bılmıyorum ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…