- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.961
merhabalar arkadaşlar aşkmla konuştuk kısada olsa moralim yerine geldi yaazemuszemus
baya olmusçarşamba günü yolladı cnm. ama 7saatlik yol okdrda uzak sayılmaz
heyaaa.. giden cok/gelen cok..
Haydi plakalar superisini ve beni alll :) yada düs askerlik... Bitsin $AFAGIMIZ
[/B]
gozun ayıdın canım bızde konustuka ama daha moralım bozulduu off
Neden kız ne oldu:teselli:
sağol cnm hayırdır neden bozuldu moralin???
oooh süper.. rahat olmasi en önemlisi..15inde gıttı canım izmrde keyfı ıyı valla sımdılık ama psıkolojılerı bozulmus benı sınır ettı azonceee askere gıdenlere ne oluyo bılmıyorum ohaoldumsmile
Hadi bakalim gözün aydin.. :)merhabalar arkadaşlar aşkmla konuştuk kısada olsa moralim yerine geldi yaazemuszemus
canım olayları sen bılıyosun bana sen korkaksın nısan falan yapamayız bosuna kendının kandırma benıde umıtlendırme dedı bende madem o kadar cook cesaretliydın kendın yapsaydın bıseyler dedım delı oldu sımdı boyle olur tabı falan sımdıden sonra olucaklara karısmıyorum sonrada ben bısey demedım deyıp aglayıp zırlama dedı ayı yaa sınır oldum ona askere gıdenlere ne oluyo anlamıyorummmboshayallersmile
canım olayları sen bılıyosun bana sen korkaksın nısan falan yapamayız bosuna kendının kandırma benıde umıtlendırme dedı bende madem o kadar cook cesaretliydın kendın yapsaydın bıseyler dedım delı oldu sımdı boyle olur tabı falan sımdıden sonra olucaklara karısmıyorum sonrada ben bısey demedım deyıp aglayıp zırlama dedı ayı yaa sınır oldum ona askere gıdenlere ne oluyo anlamıyorummmboshayallersmile
Cnm ama o piskolojide o haklı sayılır cunku nisan muhabetı dönüyor ama senin ailenden henuz onay yok o da kendını hem ıstenmemıs hemde belirsizlikte hissediyorCADIARZU bak umutlandırma demis askerde zaten saracak yer arıyor orda ne durumda bılmıyosun bıde nısan stresı senın annen kardesın ne dıcek stresı var tamam senı kırması gerekmıyor ama onuda anlamalısın ben senın elınden gelenı yaptıgını bılıyorum ama onun acısından olay cok ama cok farklı emın ol bunaopuyorumnanaktan
oooh süper.. rahat olmasi en önemlisi..
Ahhh sinir etmesin amaa seniklava:
Hadi bakalim gözün aydin.. :)
oyy oyyy askerin belliki birine sinirlenmiş ve sana patlamış alttan al canım oda çok istiyordur ama işte olmayınca olmuyor tatlım üzülme ve üzmeyin birbirnizi tatlım ya hele bir gelsin belki herşey daha bi güzel olucak.
üzülme cnm düzelir inşallah :teselli:
canım haklısında ama olmuyo bende elımden gelenı yapıyorum o benı uzunce bısey degısmıycek herkes burda sozlu dıyo evlı su bu ama sen yedı senedır daha benı soyleyemedın dıyo canım bu seferde hal olmazsa su nısan mevzularıı ıyıce baskı yapıcak banaaaeyvahedigeldismile
Ama oda olsun ıstıyor:teselli: o sana ısrar ederse bır umut belkı olur dıye dusunuyor benceakannehir kız nasıl söyleyemedin annen bılıyor yaCADIARZU ama kardesını kasıt edıyor heraldeyerimseniben Kendi aranızda yüzügünüz yok muboshayallersmile
ya haksız dıyemıcem uzgunum 7 sene az bır sure degil:hulya:
ama sende haklısın sakın yanlıs anlama bence annene cıtlatmaya baslaeyvahedigeldismile
igne olmus bıde ceza vermısler boluklerıne onun sınırını benden cıkarttı am kırıldım korkak falan demesıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?