Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çarşamba günü yolladı cnm. ama 7saatlik yol okdrda uzak sayılmaz
baya olmus
uzak sayılmaz tabıkısı cnm hanı ben 1-2 gunse cok yakın degıl normal diyecektim ama haklısın:hulya:

heyaaa.. giden cok/gelen cok..
Haydi plakalar superisini ve beni alll :) yada düs askerlik... Bitsin $AFAGIMIZ
[/B]

Sormaa cok coksempatiksalakcinni
Aynen al bızı plakalar bız hazırız:lepi: dıdemıde alsempatiksalakcinni aynen bıt safak bıt artık bızım ıcın hayırlısıyla bı dussedelikafadulden

Neden kız ne oldu:teselli:

canım olayları sen bılıyosun bana sen korkaksın nısan falan yapamayız bosuna kendının kandırma benıde umıtlendırme dedı bende madem o kadar cook cesaretliydın kendın yapsaydın bıseyler dedım delı oldu sımdı boyle olur tabı falan sımdıden sonra olucaklara karısmıyorum sonrada ben bısey demedım deyıp aglayıp zırlama dedı ayı yaa sınır oldum ona askere gıdenlere ne oluyo anlamıyorummmboshayallersmile

15inde gıttı canım izmrde keyfı ıyı valla sımdılık ama psıkolojılerı bozulmus benı sınır ettı azonceee askere gıdenlere ne oluyo bılmıyorum ohaoldumsmile
oooh süper.. rahat olmasi en önemlisi..
Ahhh sinir etmesin amaa seni klava:

merhabalar arkadaşlar aşkmla konuştuk kısada olsa moralim yerine geldi yaazemuszemus
Hadi bakalim gözün aydin.. :)

gozun ayıdın canım bızde konustuka ama daha moralım bozulduu off

Cnm ama o piskolojide o haklı sayılır cunku nisan muhabetı dönüyor ama senin ailenden henuz onay yok o da kendını hem ıstenmemıs hemde belirsizlikte hissediyorCADIARZU bak umutlandırma demis askerde zaten saracak yer arıyor orda ne durumda bılmıyosun bıde nısan stresı senın annen kardesın ne dıcek stresı var tamam senı kırması gerekmıyor ama onuda anlamalısın ben senın elınden gelenı yaptıgını bılıyorum ama onun acısından olay cok ama cok farklı emın ol bunaopuyorumnanaktan

oyy oyyy askerin belliki birine sinirlenmiş ve sana patlamış alttan al canım oda çok istiyordur ama işte olmayınca olmuyor tatlım üzülme ve üzmeyin birbirnizi tatlım ya hele bir gelsin belki herşey daha bi güzel olucak.

üzülme cnm düzelir inşallah :teselli:

canım haklısında ama olmuyo bende elımden gelenı yapıyorum o benı uzunce bısey degısmıycek herkes burda sozlu dıyo evlı su bu ama sen yedı senedır daha benı soyleyemedın dıyo canım bu seferde hal olmazsa su nısan mevzularıı ıyıce baskı yapıcak banaaaeyvahedigeldismile

igne olmus bıde ceza vermısler boluklerıne onun sınırını benden cıkarttı am kırıldım korkak falan demesıne

Ama oda olsun ıstıyor:teselli: o sana ısrar ederse bır umut belkı olur dıye dusunuyor benceakannehir kız nasıl söyleyemedin annen bılıyor yaCADIARZU ama kardesını kasıt edıyor heraldeyerimseniben Kendi aranızda yüzügünüz yok muboshayallersmile
ya haksız dıyemıcem uzgunum 7 sene az bır sure degil:hulya:
ama sende haklısın sakın yanlıs anlama bence annene cıtlatmaya baslaeyvahedigeldismile

kardesımı dedmı falan kast edıyo annem bılıyo ama baksana bı yararı yok canım o onuda bılmıyo gıbı goruy hafta sonu bellı olucak hersey o oyle yaptıkca ben oz guvenımı yıtıryorum haklı ama napabılırım ya herkes nısanlı evlı dıye soylenıcek sozler mı bende burda sıze ozenıyorum keske dıyorum ama ben ona kotu davranmıyorum allahım insallah bı an once kurdulurum su belırsızlıklerdennn:Saruboceq:

canım ben kacıyorum dusa gırıp yatıp uyucam ne yapıcagıma nasıl konusucagıma ıyıce karar verıcem ve bu kez o nısanı yaptırıcam bana dua edın olurmu optum

igne olmus bıde ceza vermısler boluklerıne onun sınırını benden cıkarttı am kırıldım korkak falan demesıne

oyy canım bak amacı seni kırmak değil aslındada işte bir insan konuşuyrlar ağzından çıkanı bilmiyorlarr canım

ama üzülme ya oda nişanlanmak istiyr onuda anlamalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…