- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.121
opuyorumnanaktan AH CANIM YAA HAKLISIN HEM DE ÇOK HAKLISIN TEKRAR ALLAH KAVUŞTURSUN AMA BAK BU DA GEÇTİ BİRAZ DAHA YAKLAŞTINIZ TEZKEREYE, HER İZİN VE SONRASINDAKİ AYRILIŞ YENİDEN YAŞATIYO AYNI ACILARI AMA Bİ O KADAR DAHA YAKLAŞTIRIYO MUTLU SONA opuyorumnanaktan NAPTINIZ BAKALIM GELİNLİK,DÜĞÜN İŞLERİNİ? EÇMİŞTE GÖRDÜN YAZDIKLARINI AMA YORUM YAPMADIM, BİREBİR KONUŞALIM DİYE
HOŞBULDUK CANIIM NABER NASIL GİDİYO ALIŞTINIZ MI BAKALIM ? opuyorumnanaktan
Allah zihin açıklığı versin kuzumm sempatiksalakcinni
Saol cnm bnm aminnn cümlemize
Kızlr bn cıkıorum okulum baslıyooo 5te off offfffffffffffffff
Cnm pk alştım da sayılmaz yemın törenıne gtcem dıe bras dha kndımı alştrıorum
offf yaaa yemin törenine gidemiyorum
bizimkiler izin wermediler maalesef
offf yaaa yemin törenine gidemiyorum
saçından bir tutam kes koy benim aşkım benden istemişti giderken bende asla kıyamadığım saçlarımı kesip vermiştim o vermem sanıyordun :teytey:
şafak 4847 de diyebilirz artık demi gün bitmek üzere ama beklemekten bende bittim artık
bittim bittim...geçmiyor günler....
şafak 4847 de diyebilirz artık demi gün bitmek üzere ama beklemekten bende bittim artık
bittim bittim...geçmiyor günler....
ewet olabilr:)ama açıp okuolar ya düşer saçlarım ozman:sm_confused:
öyle deme yaa.. bitmiş bak, benim daha 146 şafak, ben şimdiden böyle demeye başladım o ayrı konu bilmiyorumkismile
üzülme tatlım ya bende gidememiştim işe yeni girdiğim için izin alamamıştım üzülme canım zaten törenden sonra gelecek
:gitme:ay krizlerdeyim kaç gndr içime sıkıntı basıyor koskoca takvim ööle onsuz geçti boştan yere...inşallah askerlik düşer hemen gelirmafoldumben dayanılcak gbi değil...kalbim sıkışıyor vallaha beklemekten yoruldum bıktım usandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?