Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin devrem ilk defa görüyorum seni benimde şafak 39 ama anlıyorum seni safak feci sıkıştırıyo bizi ama geçiçek öle yada böle biraz daha sabır

ah canım ah benim daha 329 gün var deli olcam özledim 5 dakika görebilsem yetecek bıktım artık gömleğine sarılıp uyumaktan ben aşkımı istiyorum ya:a015::a015:

ahh ahh nasıl geçtiğini anlmıyrdum ilk zamanlar insan alışıyor...

illakii....

15 ay hayal etmekle geçti sadece hayal ettim evimizi düğünümüzü yuvamızı çeyiz aldım hep ama hep hep hep halaa almaya çalışıyorum

ben ciddi anlamda alışverişe verdim kendmi benim psikolojm bozuldu artık buna inaniyrum bugünmafoldumben

onu hiç yalnız bırakmadım gidemedm yanına sağlosun o geldi hep...bi şeklde
bende burdan habri paket yolladım kış geldi atkı ör kıyafet al dediğiz gbi saç yolla vsvs bahar geldi bahar kıyafetleri yolladım

yaz geldi yaz...nutella yedysem onada yooladım tavsiyem sizde yapın bunu gerçekten çok ihtyaçları oluyoor böyle şeylere mutlu ayrıcalıklı hissediyorlasr kendilerini....

ben böle hissetsin die yapmadım boğazımdan geçmiyor dşe yaptım o öyle hiseeti güzel oldu...

ama kendime çok yazık ettim
o yok die elime yüzüme hiç bakmadım gymedim doğru düzgn saldım kendmi çok pis hemde....

sevdiğim sanatçıların cdlerini aldım düşünün onları bile dinlemiyorum o gelnce birlikte dinliycez die...herşey ya herşey klınıza ne geliyorsa....

şimdi bide sağlık problemlerim çıktı ortaya sinirimi kontrl edemiyorum herşey üst üste geldi...bunladım geçse şu gnler artık bizde muradımıza ersekmafoldumbenmafoldumben

tatlım çok güzel yapmışsın ama kendini salmakla sürekli hüzünlü olmakla hiç iyi yapmamışsın onun orda herşeyden önce senin iyi olduğunu bilmeye ihtiyacı var seninde burda kendini iyi hissetmeye çıkıyorum geziyorum eğleniyorum ben istemsem aşkım git diyo benim yerimede git sen iyi olunca ben iyiyim diyo bi yanın burukta olsa gün geçiyor zaman akıyor eğleniyorsun gülüyorsun mecburen bu kadar düşünürsen tabi zaman geçmez canım

hoşgeldin devrem ilk defa görüyorum seni benimde şafak 39 ama anlıyorum seni safak feci sıkıştırıyo bizi ama geçiçek öle yada böle biraz daha sabır

aslında hep buralardayım ara ara yazdım aynen öle feci sıkıştırıyor sıkıştrmak ne ki derdim demez olaydım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…