- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.141
canım bişey kalmamış az daha sabret
erkak arkadaşınmı canım yoksa nişanlın mı?
öyle diyerek teselli ediyorum kendimi zaten yemin töreninden 45 gün sonra gelicek :Saruboceq:
bende 150 li lerdeyken çok imrenrdim 40 lara 50 lere ama insanın sabrının tak ettiği yermiş gerçekten allah tüüm bekleyenlere sabır versin mafoldumben
:gitme:ay krizlerdeyim kaç gndr içime sıkıntı basıyor koskoca takvim ööle onsuz geçti boştan yere...inşallah askerlik düşer hemen gelirmafoldumben dayanılcak gbi değil...kalbim sıkışıyor vallaha beklemekten yoruldum bıktım usandım
nerdeydi senin askerin canım
samsunda tatlım
zbyd aynı sorun bende de var tatlım ya geçmiyor günler offf ağlamaya başladım yinesenağlama
valla torunlar bizi topa tutacak cnm en iyisi susalımkaydirigubbakcemile3
uzakmış tatlım yakın olsa birgün git dicem ama çok zor biliyorum sabır tatlım sabır geçecek hepsi alışacaksın zamanla
ewet uzaköyle yapıcak bişey yok maalesef sabretmekten başka
ah canım ah benim daha 329 gün var deli olcam özledim 5 dakika görebilsem yetecek bıktım artık gömleğine sarılıp uyumaktan ben aşkımı istiyorum ya:a015::a015:
bence de tatlım sizin kalmış 1buçuk 2 ay biz ne yapalım 11 ay var koskoca bir yıl ya akannehirakannehir
valla torunlar bizi topa tutacak cnm en iyisi susalımkaydirigubbakcemile3
inşallah düşerde askerlik hepimize iyi bir moral olur
ahh ahh nasıl geçtiğini anlmıyrdum ilk zamanlar insan alışıyor...
illakii....
15 ay hayal etmekle geçti sadece hayal ettim evimizi düğünümüzü yuvamızı çeyiz aldım hep ama hep hep hep halaa almaya çalışıyorum
ben ciddi anlamda alışverişe verdim kendmi benim psikolojm bozuldu artık buna inaniyrum bugünmafoldumben
onu hiç yalnız bırakmadım gidemedm yanına sağlosun o geldi hep...bi şeklde
bende burdan habri paket yolladım kış geldi atkı ör kıyafet al dediğiz gbi saç yolla vsvs bahar geldi bahar kıyafetleri yolladım
yaz geldi yaz...nutella yedysem onada yooladım tavsiyem sizde yapın bunu gerçekten çok ihtyaçları oluyoor böyle şeylere mutlu ayrıcalıklı hissediyorlasr kendilerini....
ben böle hissetsin die yapmadım boğazımdan geçmiyor dşe yaptım o öyle hiseeti güzel oldu...
ama kendime çok yazık ettim
o yok die elime yüzüme hiç bakmadım gymedim doğru düzgn saldım kendmi çok pis hemde....
sevdiğim sanatçıların cdlerini aldım düşünün onları bile dinlemiyorum o gelnce birlikte dinliycez die...herşey ya herşey klınıza ne geliyorsa....
şimdi bide sağlık problemlerim çıktı ortaya sinirimi kontrl edemiyorum herşey üst üste geldi...bunladım geçse şu gnler artık bizde muradımıza ersekmafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin devrem ilk defa görüyorum seni benimde şafak 39 ama anlıyorum seni safak feci sıkıştırıyo bizi ama geçiçek öle yada böle biraz daha sabır
ama ben tam 11 aydır görmedim askerimimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?