- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.161
bencede daha 1yılım var bnm yaa üfff
kiiiiiizlarkaydirigubbakcemile2
tatlım çok güzel yapmışsın ama kendini salmakla sürekli hüzünlü olmakla hiç iyi yapmamışsın onun orda herşeyden önce senin iyi olduğunu bilmeye ihtiyacı var seninde burda kendini iyi hissetmeye çıkıyorum geziyorum eğleniyorum ben istemsem aşkım git diyo benim yerimede git sen iyi olunca ben iyiyim diyo bi yanın burukta olsa gün geçiyor zaman akıyor eğleniyorsun gülüyorsun mecburen bu kadar düşünürsen tabi zaman geçmez canım
Mektubum geldi kızlarrr
Off yaaaaaa mafoldumben Çok kötü oldumm Çok ÖZLEMİŞİM aşkımı
aynen öyle...serhatta bana çok yardımcı oldu gez toz vs hiç beni sıkmadı kimisinin erkek arkadşı bunlatıyo bizim öle olmadı çok şükür....
ama sorun bu değildi tabiki...o da öle der sen gez ben iyi oluyorum vs
falan filan off offf karamsar günümdeyim
takvime bakıyosun ömründen gecen boşu boşuna hemde 15 ay yazık ya bitse de kurtulsak....
Mektubum geldi kızlarrr
Off yaaaaaa mafoldumben Çok kötü oldumm Çok ÖZLEMİŞİM aşkımı
aynen öyle...serhatta bana çok yardımcı oldu gez toz vs hiç beni sıkmadı kimisinin erkek arkadşı bunlatıyo bizim öle olmadı çok şükür....
ama sorun bu değildi tabiki...o da öle der sen gez ben iyi oluyorum vs
falan filan off offf karamsar günümdeyim
takvime bakıyosun ömründen gecen boşu boşuna hemde 15 ay yazık ya bitse de kurtulsak....
gözünaydın cnm aynı gün geldi mektuplarımız:)
senin mektubun ne çabuk geldi ay benmkndne sonra atmamaışmıydı
herşeye rağmen geçiyor....
Allah sağlık sıhhat versin zaman dediğin nedir ki....
Bekliycek bi sevgilimiz var seviyor seviliyoruz misal ben olmasam serhat bu kadar erken gtmycekti askere o da benm için katlanıyor bu duurma onun bambaşka planları vardı ben girince hayatına değişti...
insan bazen umut doluyorr
bazende birisi kalbini sıkıyor gbi oluyor....
ama...geçiyor....
saol canım yaa
tatlım cmrtsi gönderdi benimki ama kargoya vermişti..
Öyle güzel kokuyorki mektubu parfüm falan değil.. Yaprak kokusu değil.. Aşkımın kokusu varr :çok üzgünüm:
saol canım yaa
tatlım cmrtsi gönderdi benimki ama kargoya vermişti..
Öyle güzel kokuyorki mektubu parfüm falan değil.. Yaprak kokusu değil.. Aşkımın kokusu varr :çok üzgünüm:
ama naptınız yaa 2dkk da bunalıma soktunuz forumu yahu durun herkesinki geçiyo bitiyo, hepimiz zor şartlardan geçiyoruz.. kiminin oldugu yer uzak gelemiyo da gidilmiyo da, kiminin yakın ama sevdiği gidemiyo, kimin zor kimin kolay ama tek bişey aynı hepimiz aynı süre beklemek için burdayız ve günler geçiyor... benim de nişanlımın nerde oldugunu herkes biliyor, ne kadar zor günler geçirdiğimizi de kaç kere yazdım, ne nette ne de gerçekte hiç görmediğim 7 ay oldu, daha da 4 ay var.. ama napalım bitiyo işte geçiyo, gelecek ve hepimizin hayalleri geçrke olacak ama bizler kendimize bakmaz hasta olursak, onlar da üzülür, toparlanın bakalım onların herşeyden herkesten önce SİZE ihityacı var...
akşama tekrar okuycamm iş yerindeyim tekrar okursam dayanamam valla zor tuttum hatta tutamadım kendimiibnmde öyle cnm şimdi tekrar bakmaya okuymaya korkuyorum yine ağlıcam die
hele resimlerde çok gzl çıkmış aşkım içine girip sarılmak istedimm
ama naptınız yaa 2dkk da bunalıma soktunuz forumu yahu durun herkesinki geçiyo bitiyo, hepimiz zor şartlardan geçiyoruz.. kiminin oldugu yer uzak gelemiyo da gidilmiyo da, kiminin yakın ama sevdiği gidemiyo, kimin zor kimin kolay ama tek bişey aynı hepimiz aynı süre beklemek için burdayız ve günler geçiyor... benim de nişanlımın nerde oldugunu herkes biliyor, ne kadar zor günler geçirdiğimizi de kaç kere yazdım, ne nette ne de gerçekte hiç görmediğim 7 ay oldu, daha da 4 ay var.. ama napalım bitiyo işte geçiyo, gelecek ve hepimizin hayalleri geçrke olacak ama bizler kendimize bakmaz hasta olursak, onlar da üzülür, toparlanın bakalım onların herşeyden herkesten önce SİZE ihityacı var...
türkan şoray gbi oldum iice ağlarken gülüp gülerken ağlamaya geçiyorm:):):)
söylediğin herşey doğru ama gel gör ki zaman zaman böyle şeyler oluyor insana...
herkesin derdi sorunu herkese ağır geliyor onun ki bana hafif gelirken benim ki sana ağır gelr falan filan
gerçek anlmda şöyle bişey var burası insana çok çok yardımcı oluyor iyki varsınızopuyorumnanaktan
aşkıma diyorum sen gel diyorum artık ota b.ka kavga etmek yok kapris yapmak yok üzmicem seni diyorum valla böle değişceni bilseydim önceden giderdim diyor normal de hafta 7 biz 8 kavga ederdik gitti gideli allah bozmasınhiç etmedik bundan sonrada kırmam aşkımı kolay kolay
:gitme:ay krizlerdeyim kaç gndr içime sıkıntı basıyor koskoca takvim ööle onsuz geçti boştan yere...inşallah askerlik düşer hemen gelirmafoldumben dayanılcak gbi değil...kalbim sıkışıyor vallaha beklemekten yoruldum bıktım usandım
türkan şoray gbi oldum iice ağlarken gülüp gülerken ağlamaya geçiyorm:):):)
söylediğin herşey doğru ama gel gör ki zaman zaman böyle şeyler oluyor insana...
herkesin derdi sorunu herkese ağır geliyor onun ki bana hafif gelirken benim ki sana ağır gelr falan filan
gerçek anlmda şöyle bişey var burası insana çok çok yardımcı oluyor iyki varsınızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?