Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen öyle...serhatta bana çok yardımcı oldu gez toz vs hiç beni sıkmadı kimisinin erkek arkadşı bunlatıyo bizim öle olmadı çok şükür....

ama sorun bu değildi tabiki...o da öle der sen gez ben iyi oluyorum vs
falan filan off offf karamsar günümdeyim

takvime bakıyosun ömründen gecen boşu boşuna hemde 15 ay yazık ya bitse de kurtulsak....

az daha canım az daha sabır

Hemde kocamann bir 15 ay canım.. Artık son demleri dayanamıyor insan.. Onada hak veriyorum ben bu haldeyken o nasıldır kim bilir diyorum?..Ben destek olup moral vericeğime o beni teselliediyor çoğu zman.. Çok özledim ben askerimii :çok üzgünüm:

herşeye rağmen geçiyor....

Allah sağlık sıhhat versin zaman dediğin nedir ki....

Bekliycek bi sevgilimiz var seviyor seviliyoruz misal ben olmasam serhat bu kadar erken gtmycekti askere o da benm için katlanıyor bu duurma onun bambaşka planları vardı ben girince hayatına değişti...
insan bazen umut doluyorr
bazende birisi kalbini sıkıyor gbi oluyor....

ama...geçiyor....

gözünaydın cnm aynı gün geldi mektuplarımız:)
senin mektubun ne çabuk geldi ay benmkndne sonra atmamaışmıydı

saol canım yaa
tatlım cmrtsi gönderdi benimki ama kargoya vermişti..

Öyle güzel kokuyorki mektubu parfüm falan değil.. Yaprak kokusu değil.. Aşkımın kokusu varr :çok üzgünüm:

inşallah gelince bir daha hiç ayrılmazsınız tatlım ve bu karanlık 15 aya inat her saniyeni sevdiğinle güle oynaya geçirirsin inşallah hepimiz geçiririz

saol canım yaa
tatlım cmrtsi gönderdi benimki ama kargoya vermişti..

Öyle güzel kokuyorki mektubu parfüm falan değil.. Yaprak kokusu değil.. Aşkımın kokusu varr :çok üzgünüm:

bnmde öyle cnm şimdi tekrar bakmaya okuymaya korkuyorum yine ağlıcam die
hele resimlerde çok gzl çıkmış aşkım içine girip sarılmak istedimm

ama naptınız yaa 2dkk da bunalıma soktunuz forumu yahu durun herkesinki geçiyo bitiyo, hepimiz zor şartlardan geçiyoruz.. kiminin oldugu yer uzak gelemiyo da gidilmiyo da, kiminin yakın ama sevdiği gidemiyo, kimin zor kimin kolay ama tek bişey aynı hepimiz aynı süre beklemek için burdayız ve günler geçiyor... benim de nişanlımın nerde oldugunu herkes biliyor, ne kadar zor günler geçirdiğimizi de kaç kere yazdım, ne nette ne de gerçekte hiç görmediğim 7 ay oldu, daha da 4 ay var.. ama napalım bitiyo işte geçiyo, gelecek ve hepimizin hayalleri geçrke olacak ama bizler kendimize bakmaz hasta olursak, onlar da üzülür, toparlanın bakalım onların herşeyden herkesten önce SİZE ihityacı var...

türkan şoray gbi oldum iice ağlarken gülüp gülerken ağlamaya geçiyorm:):):)

söylediğin herşey doğru ama gel gör ki zaman zaman böyle şeyler oluyor insana...

herkesin derdi sorunu herkese ağır geliyor onun ki bana hafif gelirken benim ki sana ağır gelr falan filan

gerçek anlmda şöyle bişey var burası insana çok çok yardımcı oluyor iyki varsınızopuyorumnanaktan

aşkıma diyorum sen gel diyorum artık ota b.ka kavga etmek yok kapris yapmak yok üzmicem seni diyorum valla böle değişceni bilseydim önceden giderdim diyor normal de hafta 7 biz 8 kavga ederdik gitti gideli allah bozmasın hiç etmedik bundan sonrada kırmam aşkımı kolay kolay

bnmde öyle cnm şimdi tekrar bakmaya okuymaya korkuyorum yine ağlıcam die
hele resimlerde çok gzl çıkmış aşkım içine girip sarılmak istedimm
akşama tekrar okuycamm iş yerindeyim tekrar okursam dayanamam valla zor tuttum hatta tutamadım kendimii

canım benim.. Allah sanada kolaylık versin.. Evet hepimiz ayrıyız yakınız-uzağız vs. ama çoğunuza göre yine şanslı hissediyorum kendimi..Defalarca izne geldi nete çıktı nette gördüm ben böyleyken zor dayanıyorum Allah sana bol bol sabır versin tez zmanda kavuşursunuz inşallah.. Zor gelsede dayanmak az kaldı bizim diyorum tek tipi en çok sizler için istiyorum tatlım.. Hepimizin askerli sağ salim gelicek inşallahh

sende iyiki varsın tatlım hepimizin derdi aynı tatlım

uuu kıyamam sizeeeeeeegamyoncuiremsu

evet dağılanı toplama merkezi burası kaydirigubbakcemile5 tabii ki oluyo canım yaa ben böyle yazıtorum da benim de koptuğum günler oluyo yanii.. çok zor bi dönemden geçiyoruz, çok büyük bir özveri, sabır gerektiriyor.. elimizden geldiği kadar yapıyoruz hepimiz bişeyler, inşallah sonunda herşey güzel olucak , kavuşucaz ve bu son ayrılıklarımız olucak CADIARZU yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…