Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

didom siz hemen evlenmei düşünüomusunzzzz
yok kuşum evlenmemize 2 yıl var aldıkları ev seneye eylülde bitiyo söz nişan düğün 2 yılı bulcak bizim..
sizin hemen dimi cnm.

neden olamasın kanka bıze mı soracaklarmirmirmirmir
umarım olmaz dedikodudur insallah nasıl tektip cıkamadı buda uzamasın:çok üzgünüm:
Ya uff isyan cıksın yakötükedihüso

isyan ediyorum kanka :1ninca:
gerekirse biz çıkaralım genelkurmaya gidelim kanka:1ninca:
inşallah olmazzz:Saruboceq:

ay kısalıcak dıye beklerken su olanı goruyomusun ya allahım offff:kedi:
alsanaalsanasmile Neyse sınır ötesi diyo belki göz dagıdır bize vurmaz belkieyvahedigeldismile:kedi:
aramasın canım yaaa bukadra aramadan durabiliosa aramasın!

Ay ben konuyu kacırdım canım senın askerin senı aradgımda kötü oluyorum dıyenmıydı:kedi: degilse afedersinboshayallersmile
öyleysede herkesın özledigini belirtme sekili baska demekki sayanamıyor hasretineCADIARZU olamazmı hem inatcıysa dayanır canım benımkıde dayanır yalnız degilsindelikafadulden

kızlar bı dakıkaya ben haberlerde gordum galıba bu yurtdısı askerlıgı ıcın uzatıldı falan dıyodu bnede yurtdısı dıye kulak vermedım ama uzatıldı denılen yurtdısı falan dıyıdu bu aksamm

ewet canım o benimmmmm:)ewet inatçıdır.. bak aramadı bu gece we ben şuan gerçekten çok kötüyüm aglıcam nerdeyseeeee:gitme::gitme::gitme:

edelim kankaturkbayragi
Giderim hee aclık grevı yaparız
insallah ya:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…