- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.421
walla canım yaa iice abarttıllar.. herkes askerlik yapıo bunlara özel sanki..onlar orda ama bizde burda ii zamanlar geçirmioz walla beklerken..kimse k. bakmasın biz onları çekiosak onlarda sölicekleri kelimeleri seçip kullansınlar...
katılıyorum canım sana uzduler bzıı yanı cook sıkıntılı bı yrde degıller gayet rahatlar valla ama dur ızın bı gelsın yanı bende cook uzuldum bugun ama aradı bıraz gectı sınırım cezad almıslar ya fazla ustune gıdıp canın sıkmak ıstemedım ama insallah annem ızın verır nısanlanırızda o utanır bana soyledıklerdennn
yok kuşum evlenmemize 2 yıl var aldıkları ev seneye eylülde bitiyo söz nişan düğün 2 yılı bulcak bizim..didom siz hemen evlenmei düşünüomusunzzzz
neden olamasın kanka bıze mı soracaklarmirmirmirmir
umarım olmaz dedikodudur insallah nasıl tektip cıkamadı buda uzamasın:çok üzgünüm:
Ya uff isyan cıksın yakötükedihüso
Bence Allah bize şükür etmedigimiz icin yapıyor gunlerdır düssünde düssün:a015:
Bak kendı teskerelermiz ne kadar yakın gelıyo suanda:çok üzgünüm:
bu daha tektip demicem:1no2:
katılıyorum canım sana uzduler bzıı yanı cook sıkıntılı bı yrde degıller gayet rahatlar valla ama dur ızın bı gelsın yanı bende cook uzuldum bugun ama aradı bıraz gectı sınırım cezad almıslar ya fazla ustune gıdıp canın sıkmak ıstemedım ama insallah annem ızın verır nısanlanırızda o utanır bana soyledıklerdennn
ne zman düşünüonuz canım nişanlanmayı?
aramasın canım yaaa bukadra aramadan durabiliosa aramasın!
ay kısalıcak dıye beklerken su olanı goruyomusun ya allahım offff:kedi:
ne zman düşünüonuz canım nişanlanmayı?
bayramda gelıcekler ya ınsallah annem kabul ederse ozamn
sakın ol tatlım askerdemi değişti inatçı mıdır askerden önce cok mu sık konusurdunuz?
bayramda gelıcekler ya ınsallah annem kabul ederse ozamn
inşallah herşey gönlünüzce olur canımmmma.s
canım bizin daha çok waktimiz war o zmana kadar imza atarlar heraldesositososito
inşallah herşey gönlünüzce olur canımmmma.s
insallah canım hepımızn oyle oslun
inatçıdır canım.. ewet konuşurduk konuşmasakta msjlaşırdık..şimdi böle olunca daha alışamadım
alsanaalsanasmile Neyse sınır ötesi diyo belki göz dagıdır bize vurmaz belkieyvahedigeldismile:kedi:ay kısalıcak dıye beklerken su olanı goruyomusun ya allahım offff:kedi:
aramasın canım yaaa bukadra aramadan durabiliosa aramasın!
alsanaalsanasmile Neyse sınır ötesi diyo belki göz dagıdır bize vurmaz belkieyvahedigeldismile:kedi:
Ay ben konuyu kacırdım canım senın askerin senı aradgımda kötü oluyorum dıyenmıydı:kedi: degilse afedersinboshayallersmile
öyleysede herkesın özledigini belirtme sekili baska demekki sayanamıyor hasretineCADIARZU olamazmı hem inatcıysa dayanır canım benımkıde dayanır yalnız degilsindelikafadulden
yok kuşum evlenmemize 2 yıl var aldıkları ev seneye eylülde bitiyo söz nişan düğün 2 yılı bulcak bizim..
sizin hemen dimi cnm.
isyan ediyorum kanka :1ninca:
gerekirse biz çıkaralım genelkurmaya gidelim kanka:1ninca:
inşallah olmazzz:Saruboceq:
Selam kızlarr
Bu akşam bol bol konuştum aşkımlaa 3 saat konuştummm :))
Çokkk iyi geldi vallaa
yaparızz kızz bende gelirimm Çok üzgünüm çoookedelim kankaturkbayragi
Giderim hee aclık grevı yaparız
insallah ya:Saruboceq:-tatlicadiarzu-
oh mansallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?