Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

içim acıyo ya çok hemde 1 aylık bi kız için bana yaptıysa bunu Allah onu ıslah etsin daha bişey demiyorum:gitme:

canım mrhaba ben meral gecmısı okudum bence icini ferah tut ayrıldıgınız ıcın aramıyodur o kıza karsı cook onemlı bıseyler olsa sana bunu soylemezdı sana olan sevgısınden emınsen bence icin rahat olmalı oda sana kzımıs bıraz sonucta erkekler sorumszular bıze gore bıseye kafaları atsın yada canlarıs ıkılsın sınırı bızden cıkar emın ol oda sabna kzıdıgı ıcın boyle yapıyodur eger o kızla gorusuyosada bence o uzulsun kac aydır beklıyosun kendısı kaybedr canımmm:teselli:

slm kızlarrrrrr... meral sewgilin aradı mı bugün?beni aramadı yaaa çok canımı sıkıo bu duruummm kawga ettk ya ondan aramadı galibaaaeyvahedigeldismile

canım bız ıkı ke zkonustuk sabah benımkıde benı cook kırdı gecmısı okuduysan gormusundur canım bugun ama 9 gıbı arayıp gonlumu aldı nobete gıttı senınkıde kzıdı galıba canım sana bıraz arar canım meraketmeeeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…