- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.401
YA OFF BIZ DÜŞSÜN DIYORUZ UZAMASI ICIN İMZA BILMEM NESI BASLAMISklava:
aradıkça dahada özlüyordur canım..bana seni arayınca kötü oluorum dedi bende arama o zmana bundan sonra dedimm... 1gün aramadıda bende biraz bagrındım ni e aramıon die ...oda bundan sonra seni haftada 1 arıcam dedimafoldumben bende suratına kapattım ..bidahada aramadı:1no2:
o ımzayı atan eller kırılsın of bu nerden cıktı sımdı yaaaaaaaa:sm_confused:
bu ne kanka ya :1shok:
canım bız ıkı ke zkonustuk sabah benımkıde benı cook kırdı gecmısı okuduysan gormusundur canım bugun ama 9 gıbı arayıp gonlumu aldı nobete gıttı senınkıde kzıdı galıba canım sana bıraz arar canım meraketmeeeolumunekankayizsmile[/QUO
ewet canım okudum yaaa ..ii bari gönlünü almış ne güsel.. aramadı bugünde istemiorum aramasın zatennnn....!
perim uzamazzzz beeekafamçokkarıştı
aradıkça dahada özlüyordur canım..
askerde olur öyle tripler aldırış etme canım arar yarın :teselli:
kızlar ALLAH hepinize kolaylık versin de alınmazsanız size bir önerim olacak
sevdikleriniz askerde onları üzmeyin,zaten zor koşullar altında yapıyorlar görevlerini
onlar kavga etse de siz alttan alın(her şeyi değil tabiki)
üzmeyin sevgililerinizi
ne bilim burayı görünce yazayım dedim onlara üzülüyorum ben 15 ay yapan var 5 ay yapan var
o yüzden yani
canım bız ıkı ke zkonustuk sabah benımkıde benı cook kırdı gecmısı okuduysan gormusundur canım bugun ama 9 gıbı arayıp gonlumu aldı nobete gıttı senınkıde kzıdı galıba canım sana bıraz arar canım meraketmeeeolumunekankayizsmile[/QUO
ewet canım okudum yaaa ..ii bari gönlünü almış ne güsel.. aramadı bugünde istemiorum aramasın zatennnn....!
canım valla gercekten bakorası rahatmısya bızımkılere rahatlık batıyo herhelde bıraz boyle bı dıllendıler falan haksızmıyım yaaaa ama gelsın kopartıcam onun dılını ben ordan konusması korkak demesı nasıl oluyomus sımdı orda uzulmesın dıye demdım bıseyy
:gitme: Bılmıyorum kı gözdemCADIARZU
çok sinirlerim bozuldu ama yaaa o sölencek laf mı ben o arasın die tlfnun başında bekliom onun yaptıgına bakkkk:sinifsinif:
Ya cok moralim bozuldu ne bu ya tektipte bıle böyle bıseyler basladı yazmıyordu ya ne bualsanaalsanasmile
canım valla gercekten bakorası rahatmısya bızımkılere rahatlık batıyo herhelde bıraz boyle bı dıllendıler falan haksızmıyım yaaaa ama gelsın kopartıcam onun dılını ben ordan konusması korkak demesı nasıl oluyomus sımdı orda uzulmesın dıye demdım bıseyy
walla canım yaa iice abarttıllar.. herkes askerlik yapıo bunlara özel sanki..onlar orda ama bizde burda ii zamanlar geçirmioz walla beklerken..kimse k. bakmasın biz onları çekiosak onlarda sölicekleri kelimeleri seçip kullansınlar...
askerde mantık arama canım daha önce duymadıgın seylerı duyabılırsın cok normal sıkma canını arar yarına..
Kankaaaa ben böyle aşkın ızdırabınıı
Ulan olucak işmi kanka olmaz ya olaamaaazzzz kafamçokkarıştı
Yakarım bu gezegeni şerepsizimm alsanaalsanasmile
kızlar ALLAH hepinize kolaylık versin de alınmazsanız size bir önerim olacak
sevdikleriniz askerde onları üzmeyin,zaten zor koşullar altında yapıyorlar görevlerini
onlar kavga etse de siz alttan alın(her şeyi değil tabiki)
üzmeyin sevgililerinizi
ne bilim burayı görünce yazayım dedim onlara üzülüyorum ben 15 ay yapan var 5 ay yapan var
o yüzden yani
Sen yarıladın:lepi: kusum senın 400lerdeki yaslarını hatırlıyorum ve yarılayanlar listesine girdin mi harika haber:lepi:kızzz ben yarıladım bilion muu kaydirigubbakcemile3
Ya ne demek buyuk hayal kırıklıgı ya olmamalı:a015:ay felaketmoralım bozuldu durduar durdular sayılı gunler kala yaptıkalarına bak bı aksılık cıkmaza sasarım :dilcikar:
Kankaaaa ben böyle aşkın ızdırabınıı
Ulan olucak işmi kanka olmaz ya olaamaaazzzz kafamçokkarıştı
Yakarım bu gezegeni şerepsizimm alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?