Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam fıstıklarrrrropuyorumnanaktan

ne çayıymış cnm hemen söle uyguluyalım

lsm canım valal herkesı zayıflatmıs sıtede oyle yazıyoo yazdım bende bak buu tarıfı:
2 ADET YESILELMAYI 4 BOL
1 LIMONU KOBUGUYLA 2YE BOL
1TATLI KASIGI TANE KARANFIL
1TATLI KASIGI TANE KARABIBER
1 DAL TARCIN
3LT SU
HEPSINI TENCEREDE KAYNAT YEMEKTEN ONCE VE SONRA IC İSTAH KESICI YAG YAKICI FALAN YAZMISLARR

tatlımmm bu metobalizma hızlandırıcı çay..
bende çok içiyordum bi aralar.. valla açıkcası düzgün içmediğim için yediğime içtiğime diikkatetmediğim için hiç bişe anlamadım.. ama evett bu çayla zayıflayanlarr çokk fazla..tadıda kokusuda çok hoş oluyo ayrıca

aa ben bunu bir ara yaptım annemden azar işitmiştim evi koku sardı die kocaman tencerede yapmıştımkaydirigubbakcemile3 ama 3 gün içebildim o sıra bişiler oldu içemedim kilo verdimmi bilemiorum o sıra denesemmi acep bidahabilmiyorumkismile bilgi veridiğin iççin saol canımmmmopuyorumnanaktan

[color="ındigo"]a[/color]ay canım bende denıycem normalde ekmek tuketmıyorum cook fazla sabahları kalktıgımdada ılık bı bardak elma sırkesı ıcıyorumm gobegım yok ama yınede zayıflamak ıstıyoummm

kızlar durun yapmayın lütfen yarımız bişiler içmeye çalışıoz kilo verek die yarımız lahmacun pizza yiyek dionuz olmuo amadelikafadulden zayıflamamız lazım bakın şimdi şeytan dio dolapta ne varsa yeeee:roflol:

kaydirigubbakcemile3
ay canım ben yapıcam valla denmekten zarar cıkmaz

bende 53 kg tatlım kg mu şuan seviyorum ama o kadar dengesiz bi vucut tipim varkii.. belim ince karın yan bölgeleri geniş zaten ne varsa orda varr..tek şartı spor off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…