- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.541
hb cnm benmhosgeldın canımmmma.s.
hg tatlımmmmmmmmkızlar ben geldim..geçmişi okuyup geldim yine..çok yordunuz beni nekadar çok yazmışınz öyledelikafadulden
"Edit"im bicim bicim ölürüm edit icin :teytey:
cümleten gözümüz aydin kizlar :sm_cool:
hos geldın canımmm:dance:
hb cnm benm
hg tatlımmmmmmmm
ahooo ahoooooooo:teytey:
canim kendi yazdiign mesajin yaninda alinti yapin solunda yokmu edit ?hani bende edit yok
:teytey:hb cnm benm
hg tatlımmmmmmmm
ahooo ahoooooooo:teytey:
h.b canım sende h.g nasıl ayarladınmı kalma işini
h.b canım nasılsınzz
Şuan şoktayımmm:1shok:
Şuan şoktayımmm:1shok:
iyiiım canım sennn
ii bende canım idare edioz iştedelikafadulden
canim kendi yazdiign mesajin yaninda alinti yapin solunda yokmu edit ?
şimdi gördüm canım
:teytey:
aslinda hic halay keyfinde de degilim he boshayallersmile canim pek sIKKIN
niye kız noldu:1shok:
noldu ya korkutma insani bilmiyorumkismile
ya sımdı bı kız dediki tek tip cıkcıakmıs ama cıktıktan sonrakı dönemlere vurucakmıs :gitme: haberler demısssssssssssssssss
ya sımdı bı kız dediki tek tip cıkcıakmıs ama cıktıktan sonrakı dönemlere vurucakmıs :gitme: haberler demısssssssssssssssss
uff benimkinin kardesiyla konustum , abin dün carsiya nete gelmedimi canim dedimladym peri duymasın seni suç senn olur bak ona göre cam silersin:roflol::roflol:
ay bitanem ya yok olurmu hic öyle sey eger cikacaksa ki simdikilere de vurur yoksa bayaaa büyük haksizlik etmis olurlar düsünseneya sımdı bı kız dediki tek tip cıkcıakmıs ama cıktıktan sonrakı dönemlere vurucakmıs :gitme: haberler demısssssssssssssssss
INS KUZUM YAAAyok canımya inanmm söylentidir o..çıktı an herkese vuruckmış
hasyır canım korkma sen ben dınledım askerı avukat dedıkı yaza askerde olan ve gıdıcek olan tum askerlerımız kapsıyo kabul edıldıkten sonra dediii
uff benimkinin kardesiyla konustum , abin dün carsiya nete gelmedimi canim dedim
hayir gelcem dedi ama gelmemi$ nete , biz ztn baska yere gitmistik nete girme imkanimiz yoktu dedi
yani ya carsiya cikti ailesi yok diye nete gelmedi ki böyleyse cok fena bozuldum kac gündür görüsemiyoruz biz hic mi düsünmüyo beni
ya da carsiya hic cikmadi , canim cok sIKILDI buna
canım hiç canını sıkma çarşıya çıkmamıştır belliki onlarda sürekli haber alamıyo..boşa dert ediyosun emin ol karşılıksız bırakmazzŞeniz..herşey yolunda gidick yarın ara tatlım güzel haberlerini alalım sennde..ben aranızda olumsuz bişeylerin olucanı hiç sanmıyorum:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?