Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya sımdı bı kız dediki tek tip cıkcıakmıs ama cıktıktan sonrakı dönemlere vurucakmıs :gitme: haberler demısssssssssssssssss

hasyır canım korkma sen ben dınledım askerı avukat dedıkı yaza askerde olan ve gıdıcek olan tum askerlerımız kapsıyo kabul edıldıkten sonra dediii

Son düzenleme:
ladym peri duymasın seni suç senn olur bak ona göre cam silersin:roflol::roflol:
uff benimkinin kardesiyla konustum , abin dün carsiya nete gelmedimi canim dedim
hayir gelcem dedi ama gelmemi$ nete , biz ztn baska yere gitmistik nete girme imkanimiz yoktu dedi
yani ya carsiya cikti ailesi yok diye nete gelmedi ki böyleyse cok fena bozuldum kac gündür görüsemiyoruz biz hic mi düsünmüyo beni
ya da carsiya hic cikmadi , canim cok sIKILDI buna

ya sımdı bı kız dediki tek tip cıkcıakmıs ama cıktıktan sonrakı dönemlere vurucakmıs :gitme: haberler demısssssssssssssssss
ay bitanem ya yok olurmu hic öyle sey eger cikacaksa ki simdikilere de vurur yoksa bayaaa büyük haksizlik etmis olurlar düsünsene

yaa ben bu i$in yeter artik ya kötükedihüso
bi karar alincaksa kendi aralarinda alsinlar neden bizleri durmadan farkli haberlerle oynatiyolar

adam akilli meclis kararini versin de halka sunsun herkesi heveslendiriyolar
evlisi var nisanlisi var , hamilesi var coluk cocuklusu var
i$i bekleyen var okulu bekleyen var
hastasi var sehit ailesi var fakiri var

yeteeer artik kötükedihüso ne bu böyle ya

tepkim forumdan hic ama hic kimseye degil ben artik devletimizin basinda olanlara kiziyorum herkesi heveslendirip bi üzüntüye bi sevince boguyolar , kararini ver aciklasana sanki alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…