- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.521
kaydirigubbakcemile3
ay canım ben yapıcam valla denmekten zarar cıkmaz
kaydirigubbakcemile3
ay canım ben yapıcam valla denmekten zarar cıkmaz
bende 53 kg tatlım kg mu şuan seviyorum ama o kadar dengesiz bi vucut tipim varkii.. belim ince karın yan bölgeleri geniş zaten ne varsa orda varr..tek şartı spor off offff
ay cook kotusun kızlar gozumu kapatıyorum sızın yazdıklarınıza zaferi kzanmam lazımmmturkbayragi
bende 53 kg tatlım kg mu şuan seviyorum ama o kadar dengesiz bi vucut tipim varkii.. belim ince karın yan bölgeleri geniş zaten ne varsa orda varr..tek şartı spor off offff
:mymeka: herseyı deneme öyle askerin cırpı gıbı istemez görürsünalsanaalsanasmile
annen zayıfladın dıye verır mı:tomato:
Kızlar hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
evet cnm bende denicem bi ara şu askerlik belli olsun eğer düşerse seneye düğünüm olcak die başlarım diyetlere:roflol: eğer olmassa yeyim accık düğüne 6 yada7 kala başlarım diyetesırnaşık şey
ay amın canım turkıyeye mı gelıceksın ozmann
evt cnm hayırlısıyla öle olcaksırnaşık şey istda kalcam gelmicem bidaha buraya bitek tatile gelirimalsanaalsanasmile
ben geldımmmmmmmmmmmmm baya gec oldu ama anca of offffff gece öğretımı cok yoruyor
ASKERİMMM BUGÜN NERDEMİYİZ?
ŞAFAK:38 KAYSERİ LAYDİMEEE CANIMA BALIMA BİTANEMEE SELAMMMMMŞeniz
LAYYDİM SIRTINA ÇIKIYORUM ADETT İCABI 45 KİLOYUM KORKMAsempatiksalakcinni
:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar ben geldim..geçmişi okuyup geldim yine..çok yordunuz beni nekadar çok yazmışınz öyledelikafadulden
"Edit"im bicim bicim ölürüm edit icin :teytey:
cümleten gözümüz aydin kizlar :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?