- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.641
hoşgeldiiiinnnnnolumunekankayizsmile naber nasılsın?
Hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr a.s.
Hoşbuldukkkk :1hug:
nasılsınız bakalımmm zemuszemus
herkese gunayıdn kzılarrrrrrrr
İç güveysinden halliceee sempatiksalakcinniHoşbuldukkkk :1hug:
nasılsınız bakalımmm zemuszemus
herkese gunayıdn kzılarrrrrrrr
Ho$buldum kizlar..
Iyi diyelim iyi olalim.. sizlerden naber?
bugun ise gec kaldim ya.. saat 6da basliyorum.. 05:55de uyandim anowwww eyvahedigeldismile
Ho$buldum kizlar..
bugun ise gec kaldim ya.. saat 6da basliyorum.. 05:55de uyandim anowwww eyvahedigeldismile
İç güveysinden halliceee sempatiksalakcinni
hoşgeldin canımm öğlen oldu kızz günaydınımı kaldıı naniknanik
senin iş niye o kadar erken tatlım yaaa kafamçokkarıştı
kendi adıma iyiyimm benn . yorucu bi gün olucak adlıye falan ama şmdilik iyiym kaydirigubbakcemile3
senın iş saatın de ne kadar erkenmış askerınle aynı saatte kalkıyosun hatta daha erken hihoyyyt
dun gece cook sıttetlı bas agrım vardı ya uyuyamadım canım internetle telefonla cook ugarsıyorum telefon yastıgın altınada uyuyorum galıba radyosyondan gıdıcem bende bu gıdısleeeeeeboshayallersmile
Ho$buldum kizlar..
bizde iyi diyerek iyi oluyoruz işte bildiğin gibi gün saymaca oyunu oynuyoruz kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım. bende önceden telefonu yastıgın altına koyuyodum . bas ağrılarım basladı . sonra bı tanesi 3 gn boynca surunce doktora gıttım mıgrenin var dedı . telefonu basından uzak tut dedı o gunden berı gece kapatıp baska yere koyuyorum :1ninca:
sakın koyma tatlımm çokkk zararlı bence yastıımın altına koyuyordum şimdi yatağımın altınadun gece cook sıttetlı bas agrım vardı ya uyuyamadım canım internetle telefonla cook ugarsıyorum telefon yastıgın altınada uyuyorum galıba radyosyondan gıdıcem bende bu gıdısleeeeeeboshayallersmile
kızalr bısey sorucam su dungece konustugumuz cay varya onun ıcın tarcın katmasam ne olur ben nefret edıyorum tarcının kokusuna tahamul edemıyorum acaba o koku vermek ıcın falan mı kı katmasam ne olurrr bı bılgınız var mııı
bende oyle aypıcam canım ay mıgren falan cıkmasın benım dertlerım bana yetıyo valla
sakın koyma tatlımm çokkk zararlı bence yastıımın altına koyuyordum şimdi yatağımın altınaaltına derken yere koyuyorum napayım sabah yataktan kalkmadan elime alıp bakmalıyımm telimee :))
canım tarçın zaten dal tarçın öyle çok fazla etki etmiyo yada bana öyle geliyo bi al dene bakalım olmadı koymasssın..
kızlar pazar günü özşanal da katalogdan görüp days ın colours uyku seti sipariş vermiştim dün gelmiş bayıldım bayıldım. umarım fotosunu ekleyebilmişimdir.
valla çok kötü bişeyy Allah kımseye vermesinnn :Saruboceq:
benim bi ağrımaya başladı mı kendımı karanlık odalara kapatıyorum
iğneler falan uff mafoldumben
canım cook gecmıs olsun vet o kotu bı hastalık yaaa ınsanın bas agrısı cook kotu bısey gercekten gecmıs olsun canım coookkk
kızlar pazar günü özşanal da katalogdan görüp days ın colours uyku seti sipariş vermiştim dün gelmiş bayıldım bayıldım. Umarım fotosunu ekleyebilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?